Termék elérhetősége
Típus
Szín
Márka
Kivitel

HOMEFORT Indukciós főzőlap

HOMEFORT "Az otthon szíve"

Az otthon ahol a család összejön, és ahol minden pillanat melegséggel és szeretettel telik.. Egy pompás vacsora, mely tápláló és egészséges, és nem utolsó sorban gyorsan elkészül, biztosítja a családi fészek hangulatát...

Ön is a legmodernebb, legbiztonságosabb és leggyorsabb főzőlapot keresi? Akkor jó helyen jár! A HOMEFORT indukciós beépíthető főzőlapok egyszerűek és megbízhatóak. Sokoldalú és hatékony készülékek, amelyeket most nagyon kedvező áron kínálunk.

Újdonság! Vásároljon HOMEFORT háztartási készülékeket 0% THM-el! Többet megtudok >>>

4 találat

Az indukciós főzőlapoknak számos előnye van. Azt jelenti, hogy az étel csak akkor melegszik fel, amikor az edény a főzőlapon helyezkedik el, így energiatakarékosabb és gyorsabb főzési eredményeket érhetünk el. Emellett a főzőlapok felülete alacsony hőmérsékletű marad, így minimalizálva az égési sérülések kockázatát.

A HOMEFORT indukciós főzőlapok korszerű dizájnnal rendelkeznek, amelyek harmonikusan illeszkednek a hagyományos és modern konyhák stílusához. Ha bármilyen kérdése merülne fel a készülékválasztással kapcsolatban, ne habozzon hívni szakértőinket. Örömmel segítenek! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 478 2128 telefonszámon.

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
2
0
vásárlónk bizalmát