HOMEFORT

Üdvözöljük a HOMEFORT onlineMárkaboltban, ahol a célunk az, hogy egyszerű és megbízható konyhai háztartási gépekkel tegyük a mindennapjait könnyebbé. A HOMEFORT azonosító jelmondata, hogy "Egyszerű és megbízható", és ez a filozófia vezérel minden termékünknél.

A HOMEFORT termékek 3 fő tervezési szempontja: 
1. Hosszú élettartam
2. Megbízhatóság
3. Egyszerű kezelhetőség

A HOMEFORT gépek tervezésekor figyelembe vettük a felhasználók visszajelzéseit és igényeit. Kizárólag azokat a funkciókat és beállításokat választottuk ki, amelyek valóban hasznosak és keresettek a mindennapi konyhai tevékenységek során. Eltávolítottuk a felesleges és ritkán használt funkciókat, hogy a HOMEFORT gépek kezelése egyszerű és intuitív legyen.

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
HOMEFORT Kiemelt ajánlatok HOMEFORT Kiemelt ajánlatok HOMEFORT Konyhagép szettek HOMEFORT Konyhagép szettek HOMEFORT Mosógép HOMEFORT Mosógép HOMEFORT Szárítógép HOMEFORT Szárítógép HOMEFORT Mosogatógép HOMEFORT Mosogatógép HOMEFORT Beépíthető sütő HOMEFORT Beépíthető sütő HOMEFORT Főzőlap HOMEFORT Főzőlap HOMEFORT Hűtőszekrény és fagyasztó HOMEFORT Hűtőszekrény és fagyasztó HOMEFORT Levegő párásító, páramentesítő és légtisztító HOMEFORT Levegő párásító, páramentesítő és légtisztító HOMEFORT Páraelszívó HOMEFORT Páraelszívó HOMEFORT Kiegészítők HOMEFORT Kiegészítők
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
7
2
9
5
vásárlónk bizalmát