Hivatalos csereprogram hétfő

 csereprogram onlinemárkaboltokMost éri meg lecserélni a háztartási gépeit!

Válasszon korszerű és energiatakarékos mosógépet, mosogatógépet, hűtőszekrényt, szárítógépet, páraelszívót, főzőlapot, beépíthető sütőt... vagy bármilyen háztartási készüléket csereprogramunkban, és élvezze az új kényelmesebb életét!

Hivatalos Csereprogram csomagajánlatunk:

  • Régi akár működésképtelen gépéért cserébe 25.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a régi készülék átvételét követően rakunk saját onlinePénztárcájába. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több mint 560+ webáruházban. 
  • Lehetősége van 5 év INGYEN HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRA, így biztosíthat magának + 5 év gondtalanságot!
    ( A gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adnuk + 5 év garancát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez)
  • Ingyen házhoz szállítjuk a vásárolt készüléket, egész Magyarország területén a készüléket.  Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>> 
  • 130 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez! Tudjon meg többet >>>
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Fizessen Ingyen onlinePénztárcájából már most is, és általa vásároljon olcsóbban!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

A Csereprogramban való részvételhez semmi mást nem kell tennie, csak:  online megrendeléskor a Kosárban kattintsa be a „Csereprogram” pipát,  vagy telefonos rendelés esetén szakértő munkatársunknál jelezze, hogy a Csereprogramban kívánja megvenni új háztartási gépét. Amennyiben üzenetben, e-mailben rendel, megjegyzésként írja le hogy (csere)   

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.

Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat érvényes:2024.04.08. 14:59-ig.

* az  5 év INGYEN HIVATALOS PLUSZ GARANCIA a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon. Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: HIVATALOS PLUSZ GARANCIA  feltételei  és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. * 
(onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla az oldal alján.

Mire jó az onlinePénztárca?

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején található menüsor segítségével, vagy kattintson ide! 

HOMEFORT egyszerű és biztonságos