Garanciaeső csütörtök

Az ár nem minden- biztosítsa be magát EGYEDÜLÁLLÓAN HOSSZÚ GARANCIÁVAL, azonos áron a gyári jótálással, és sokáig jól működő készülékek szolgálják majd otthonában!

Ma 120 nap VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁT kap a bontatlan készülékekhez!

Garanciák a csomagajánlatunkban a mai napon:

  • Lehetősége van Egyedülállóan Hosszú + 5 év INGYEN GARANCIÁval vásárolni, így biztosítva magának  +5 év gondtalanságot!
    (a gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adunk + 5 év garanciát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez, Amennyiben hosszabb idő a gyári jótállás, maximum 8 év-re egészítjük ki a Hivatalos Plusz Garanciával)
  • 120 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez! Tudjon meg többet >>>

További extra ajándékok a mai csomagajánlatunkban:

  • Vásárlása értékének 22%-át kupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 620 webáruházban. 
  • Házhozszállításunk Ingyenesegész Magyarország területén. 
    Maximális kényelemre, elsőrendű kiszállításra, a készülék beépítésére vágyik, megfizethető áron? Tekintse meg bővebben szállítási módjainkat >>>
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Fizessen Ingyen onlinePénztárcájából már most is, és ezáltal olcsóbb a kiválasztott termék!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

Tudja mennyibe kerül egy nagy háztartási gép házhoz szállítása másik webáruházakban? 

Nézze meg tájékoztató jellegű táblázatunkat! (2024.06.03-i adatok, az alábbi webáruházakban az akciókat nem vettem figyelembe) 

Házhoz szállítás költsége 

(néhány terméknél eltérhet)

emag

alza.hu

Média Markt

Euronics

online-  Márkaboltok

6990

 Ft.-

4990

 Ft.-

7999

 Ft.-

7990

 Ft.-

0 Ft.-

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2024.06.20. 23:59-ig érvényes.

* az Egyedülállóan Hosszú + 5 év GARANCIA INGYEN! ingyenes és a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon. Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: HIVATALOS PLUSZ GARANCIA feltételei  és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. **(onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla az oldal alján.

Mire jó az onlinePénztárca?

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején található menüsor segítségével, vagy kattintson ide!