Termék elérhetősége
Típus
Szín
Tároló doboz
Tápellátás
Forgásirányváltás
Teljesítmény
Szélesség
Zajszint
Tömlőtartó
Vegyszertartály
Vágási szélesség
Akkumulátor tartozék
Töltő tartozék

+1 év extra garancia Bosch barkács- és kerti gépekre, valamint mérőműszerekre!

A Bosch két év garanciát vállal a személyes használatra vásárolt berendezésekre (az akkumulátorok és töltők kivételével).

MyBosch nevű szolgáltatói felületen kiterjesztheti három évre a garanciát az újonnan vásárolt Bosch DIY barkácsgépeire, kerti gépeire vagy mérőműszereire. Ennek érdekében csak annyit kell tennie, hogy belép MyBosch fiókjába és regisztrálja az eszközeit a vásárlást követő 4 héten belül.

Regisztrációért kattintson!

*A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és jótállási hátterével árusítjuk A gyártó önkéntes vállalás alapján a törvényi jótállási időnél hosszabb vagy kiterjesztett jótállást is vállalhat. A hosszabb vagy kiterjesztett jótállás lehetőséget a gyártó többletfeltételekhez (PL Online regisztráció, gyártói jótállási levélen található sorozatszámhoz, stb) is kötheti. Ezért kérjük. hogy a gyártói többletvállalások és többletfeltételek megismerése érdekében a gyártóval szemben támasztott jótállási igények érvényesítését megelőzően kérjük, hogy a fogyasztási cikk csomagolásán vagy csomagolásában elhelyezett gyártói jótállás jegyet, tájékoztatót, termékismertetőt minden esetben alaposan végigolvasni és megőrizni!

Tekerjen lejjebb és válogasson!

274 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
4
5
7
vásárlónk bizalmát