Vigyen színeket a konyhájába a Liebherr hűtőkkel!

színes liebherr hűtő

Az igazi erő a tulajdonságokban rejlik!

Az Ön konyhája valódi látványosság lesz, ha a Liebherr rendkívül színes hűtőszekrényei közül választ. Nem csak a megjelenése lenyűgöző, de az alulfagyasztós hűtőszekrény tulajdonságai és kialakítása is.

Ismerj meg ezeket a színes csillagokat, és szeressen beléjük, hogy mindig vidámság öntse el a szívét, ha a konyhájába lép.

Pozitív hangulat kialakításához

A konyhában, vagy amerikai nappaliban döbbenetes élményt hozhat egy ilyen élénk színű készülék. A színes felület, a szögletes Hard-Line ajtóval és az oldalsó süllyesztett fogantyúval nem csak pozitív hangulat de harmónia is költözhet otthonába. A Liebherr pedig garantálja a minőséget és a tökéletes használhatóságot.

színes liebherr hűtő

A Liebherr Onlinemárkaboltban több színben érhetőek el, a minőségi Liebherr alulfagyasztós készülékek: 

Neon Narancssárga Liebherr CUno2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Kivi Zöld Liebherr CUkw2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Jég Kék Liebherr CUfb2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Piros Liebherr CUfr 2331 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Az igazi erő a tulajdonságokban rejlik

A ColourLine készülékek a Liebherr lenyűgöző tulajdonságaival rendelkeznek:

  • NoFrost – jegesedésmentes technológia a fagyasztórekeszben
  • DuoCooling - kettő külön állítható hűtőkört jelent a normál és a fagyasztótér között. Ez azért hasznos, mert pontos és független hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé mind a hűtőtér, mind a fagyasztótér esetében, illetve emiatt se légcsere se szagcsere nincs a két tér közt.
  • D energiahatékonysági osztály - ami éves szinten 240 kwh fogyasztást jelent. Ez olyan csekély, hogy havonta kevesebbe kerül, mint egy átlagos kg kenyér. (kb 800 Ft amennyiben 40 Ft kwh áramdíjjal számol)
  • Ideális méret - 266l a nettó össztérfogata, melyből 212 liter normál és 54 liter a fagyasztó rész, egy magyar háztartásba, egy átlagos családnak ideális választás.
  • Könnyed nyitás - Az ajtó ergonomikus kinyitása az oldalsó süllyesztett markolatnak köszönhetően
  • Helytakarékos, gazdaságos LED világítás - elegánsan integrált és egyenletes megvilágítás az egész hűtőszekrényben
  • Nagyteljesítményű PowerCooling - A rendszer biztosítja a frissen tárolt élelmiszerek hosszú távú frissességét, és megőrzését.
  • Zajszintje barátságos - hiszen kivitelezése végett ez nagyon fontos, főleg ha amerikai típusú nappaliba hoz vidámságot.
  • 2 klímaosztályban is helyt áll, mint az SN-ST, így akár +100C-tól akár +380C fok közötti hőmérsékletű helyiségben való használanál is gazdaságos a működtetése.
  • A palackpolc- lehetővé teszik a palackok további tárolását
  • CoolPlus funkció - a fagyasztórészben gyorsan csökkenti a hőmérsékletet, amennyiben önnek egyszerre nagyobb mennyiségű élelmiszert kell elhelyeznie.

Hosszú távú megoldások ezek a készülékek

A Liebherr magas színvonalú szabványokhoz ragaszkodik. Minden konstrukciót megvizsgál felhasználóbarát szempontból is.  Kiértékelik, hogy összhangban van-e a jelenlegi trenddel, a legmodernebb kialakítással és a felhasznált anyagok magas minőségűek-e. A gyártás előtt tesztelik az anyagokat, a gyártás folyamán pedig mindig figyelik, tesztelik a folyamatokat. Végső soron ez azt jelenti, hogy készülékeink nem csak látványosak és a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek - napi használatra is alkalmasak, könnyen tisztíthatók és egyszerű, de nagyszerű módon használhatók.

Látja, a készülékek nem csak jól néznek ki. A készülék valódi „ereje” benne rejtőzik. 

Liebherr színes

Neon Narancssárga Liebherr CUno2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Kivi Zöld Liebherr CUkw2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Jég Kék Liebherr CUfb2831 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Piros Liebherr CUfr 2331 alulfagyasztós hűtőszekrény >>>

Ha bármilyen kérdése van a Liebherr ColourLine sorozattal vagy más eszközökkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel háztartási gép szakértő kollégáimmal a kapcsolatot a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Ismerje meg az összes Liebherr hűtőszerkényt ide kattintva >>>

Olvasson tovább: 

Mit nem kérdeznek meg vásárlóink hűtő vásárlás előtt?

TOP3 Liebherr készülék 2023-ban

Energiatakarékos kombinált hűtők 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Nov 02.