TOP3 Liebherr készülék 2023-ban

top hűtők 2023

Melyek a leggyakrabban vásárolt Liebherr készülékek 2023-ban?

A 2023-as év során a Liebherr hűtő-fagyasztó készülékei közül három kiemelkedő modell tűnt ki a vásárlók körében. Az évek során a technológia fejlődése során a hűtők és fagyasztók terén számos újítás jelent meg, így mindig érdekes megfigyelni, melyik típusok vívták ki a legnagyobb érdeklődést. Az idei évben a meglepetés az első helyezettet illette, ugyanis a felülfagyasztós kombinált hűtőszekrény tarolt az élen, ezzel ismét bebizonyítva, hogy ezek a készülékek még mindig népszerűek lehetnek.

De kezdjük a TOP Lista 3. helyezettjével

A Liebherr  alulfagyasztós kombinált hűtőszekrénnyel. Ez a készülék ideális egy kb 4 fős magyar család hétköznapjaihoz. Pont tökéletes méretű a normál és a fagyasztó része is a mindennapokhoz. Nincsenek benne felesleges funkciót, egyszerűen irányítható és használható. Átlátszó zöldség és gyümölcstárolóval és stabil palacktartóval készült. Természetesen az ajtó megfordítható így szinte mindegyik konyhába ideális választás.

Nézze meg videónkat és mindent megtudhat a készülékről:

 Ide kattintva vásárolhatja meg HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁVAL akár a készüléket >>>

A 2.helyezett a Liebherr TOP listán a GNf 52Z07 Fagyasztószekrény

Ez a 185,5 cm magas fagyasztószekrény tárolható akár fűtetlen helyiségben is, abszolút jegesedésmentes, így csak a higiénia miatt kell időközönként kitakarítania. Nem csodálom, hogy az egyik kedvenc lett, mert rendelkezik SpaceBox fiókkal, amely: bőséges helyet biztosít a nagyobb élelmiszereknek, és a fiókok pedig kifelé megdönthetőek, így könnyű keresni bennük. Energiafogyasztása és zajszintje csekély, ezért családbarát fagyasztószekrény.

Nézze meg videónk és ismerje meg jobban ezt a fagyasztót:

 

A No1. a 'Liebherr CTP 211 Felülfagyasztós hűtőszekrényt

top hűtő liebherr

Ennek a készüléknek talán azért van ilyen nagy sikere, mert árbarát készüléke. Ez a készülék összesen 124 cm magas, és ideális nyaralókba, albérletbe, egyetemistáknak. Én ezt a magyarázatot találom arra, hogy a legtöbben 2023-ban ezt a készüléket választották. Természetesen jól tették, mert a Liebherr hosszú távon jó szolgálatot tesz, és ez a készülék is nagyszerű. Tehát felül van a kis fagyasztórésze amely 44 literes. Az alatta lévő normál tér pedig 3 polccal és egy zöldségtárolóval ideális egy kisebb családnak. Előnye a készüléknek, hogy rugalmasan pakolható és halk.

Ismerj meg bővebben, nézze meg az oldalunkon >>>

Szeretném a Top4 készüléket is bemutatni Önnek

Amennyiben kombinált és alulfagyasztós hűtőszerkényt keres, ez a készülék tényleg családbarát, jól pakolható, nem kell leolvasztani és halk, akár aludhat is mellette ????

Ismerje meg a Liebherr CUel 231 Alulfagyasztós hűtőszekrény F Energiaosztály, Hűtő: 156L, Fagyasztó: 53L, Nofrost nélkül, Zajszint: 39 dB, Szél: 55 cm, Mag: 137.2 cm, Mély: 63 cm, Digitális kijelző nélkül.

liebherr top hűtő

Nézze meg videónkat is:

Ezen Liebherr hűtő-fagyasztó készülékek mindegyike kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, és az idei évben is népszerűségnek örvendett a vásárlók körében. Ezek a készülékek a praktikus tervezés és a megbízható minőség jegyében kínálnak megoldást a háztartások számára.

Olvasson tovább a Liebherr készülékekről:

Nagyobb kapacitás - nagyobb igényekre szabva/ Side-by-side hűtőszekrények

3 alapvető dolog, amit figyelembe kell vennie hűtőszekrény választásnál!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 08.