Páraelszívók extrákkal

páraelszívó extrákkal

Páraelszívók extrákkal

Ha páraelszívót szeretne vásárolni, javaslom, először felejtsen el mindent, amit eddig ezekről a készülékekről hallott.

Ha páraelszívót szeretne vásárolni, javaslom, először felejtsen el mindent, amit eddig ezekről a készülékekről hallott.

Tekintsen el a klasszikus modellektől, és válasszon olyan gépet a konyhájába, ami nem csak a levegőt forgatja, hanem más praktikus adottságokkal is rendelkezik. Tartson velem és ismerje meg a páraelszívók új oldalát! :)

Zavarja a zaj? A külső motoros páraelszívókkal azért jár jól, mert a kivezetésnek köszönhetően konyhája sokkal csendesebb lesz, nem utolsó sorban nem fájdul meg a feje főzés közben a búgó motorhangtól.

A dizájnosabb készülékeket szereti? Ha kedveli az extrém színeket, válasszon valamilyen tüzes árnyalatot, ha a letisztultságot és a meleg színeket részesti előnyben, a rusztikus stílust ajánlom. A Heavy Metál stílus szimpatikus, vagy inkább a légies üvegfelületeket illenek jobban a konyhájához? Legyen szó minimalista dizájnról, vagy visszafogottan mintás darabokról, Páraelszívó Szalonunkban több mint 800-féle modellt talál, mindenféle színben, tudásban és kivitelezésben. Ha pedig ezeknél is exkluzívabb páraelszívót keres, akkor mutatok egy igazi ínyencséget! A Falmec, Mirabilia termékcsaládba tartozó készülékeit velencei üvegmesterek által egyedileg kézzel készített üvegburkolata teszi lélegzetelállítóan különlegessé.

Természetesen nem csak a kinézet fontos, a leglényegesebb, mit is tud a kiszemelt modell. Egyesekben, például némely Falmec IMAGO készülékekben 24 órás időzítés is van. Hogy ez mit jelent? Ez a szellőztető rendszer gondoskodik arról, hogy mindig friss levegő legyen a helyiségben. Úgy működik, hogy az aktiválást követően a páraelszívó 1 óra időtartamra bekapcsol, majd ezt 3 óránként megismétli. Ugye milyen nagyszerű?

Ha Ön kifejezetten igényes a csendre, akkor több olyan szuperfunkció létezik, amelyek szinte hangtalan működést tesznek lehetővé. A páraelszívó esetében a zajkibocsátás sem mellékes szempont, hiszen ott minden decibel nagyon számít. Ha nagyobb teljesítményű készüléket választ, akkor már alacsonyabb fokozaton is üzemeltetheti, így a zajszint kisebb lesz, az eredmény pedig változatlan. Ha külső motoros változatot vásárol, akkor jár a legjobban.

Ha extra csendes páraelszívót keres, válassza a Brushless motorral működő típusokat, amelyek a legmodernebb technológiának köszönhetően hatékonyabb elszívással rendelkeznek, sokkal csendesebben működnek, és a hagyományos páraelszívóknál hosszabb élettartamúak. És ami a hab a tortán, mindezt alacsonyabb energiafogyasztással teszik. :)

A perimetrikus technológiával ellátott gépnél az elszívás egy speciális ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, amely légfüggönyt képez a főzőfelület felett, ezáltal a légsebessége megnő, és hatékonyabb levegőáramlást tesz lehetővé.

Egyes Falmec modellekben N.R.S. zajcsökkentő rendszer található, amely a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, illetve a speciális szigetelésnek köszönhetően extra csendesen – a hagyományos készülékekhez képest akár 25%-kal halkabban – működik. Ha Nodor márkájú készülékre esett a választása, akkor a Silentech motorral ellátott típust keresse, mert ez a speciális készülék szupercsendes működést tesz lehetővé.

Vannak olyan páraelszívók, amelyek ujjlenyomatmentes bevonatot kaptak, ezért tisztításuk nagyon kényelmes, és semmilyen maszat nem látszik meg rajtuk! Mindig a „legjobb formájukat hozzák”. Ha pedig a kiszemelt gép érintőszenzoros vezérlésű, akkor a még elegánsabb megjelenésnek köszönhetően látványosabb és hangulatosabb konyhai készülékre már nem is vágyhat. A normál világítás ezeknél a háztartási gépeknél is egyre jobban háttérbe szorul, jellemzőbb a halogén illetve a neon világítás, de a legmodernebb modellek már energiatakarékos LED világítással rendelkeznek.

A legújabb készülékek vezérlése is rendkívül professzionális. Sok típus elektronikus irányítású, és extra szolgáltatása az időzítés (utószellőztető funkció), ami késleltetett automatikus kikapcsolást is lehetővé tesz. Ha speciális fém zsírszűrőkkel van felszerelve, akkor az 5 rétegű alumínium betétnek köszönhetően nagyobb hatékonyságot biztosít. A fém szűrőbetéteket ráadásul mosogatógépbe is beteheti.

Vannak olyan Falmec készülékek, amelyek nemcsak a szagokkal számolnak le, de tisztítják és frissebbé is teszik a levegőt. Működés közben ugyanis ionizálják azt, ezáltal konyhájában és az egész lakásban a levegő egészségesebb lesz.

Látogassa meg Páraelszívó Szalonunkat, amelyben mindezeket a szuperfunkciókkal ellátott gépeket megtalálja! Ne elégedjen meg egy egyszerű kezelésű alapgéppel, hiszen ma már elérhető áron talál olyan masinát, amely – az árának függvényében – sokkal okosabb és praktikusabb a hagyományos modelleknél. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja páraelszívó szakértő kollégámat közvetlenül a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.