facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Falmec újdonság a páraelszívásban

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

2 az 1-ben fejlődés a páraelszívásban!

Már írtam Önöknek a páraelszívókról. (Ide kattintva elolvashatja).
De most egy olyan szuper újdonság van, amit nem hagyhatok szó nélkül. Ugyanis van egy olasz gyártó a Falmec, aki folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez a konyhai páraelszívás területén. Az eredménye a Circle.Tech rendszer.

A páraelszívók lényeges elemei a tiszta és egészséges környezetnek a konyhában. Gondoljon a szagokra, a nedvességre és a zsírra, amelyet páraelszívók összegyűjtenek főzés közben.

Ennek megszüntetésére fejlesztették ki a Circle.Tech. páraelszívókat, amely egyesíti a szívást és a szűrést egyetlen eszközben. Magas hatékonyságukkal maximalizálják a teljesítményt.

Circle.Tech rendszer

Az új technológiának köszönhetően, kevesebb helyet foglalnak el, és új lehetőségeket nyújtanak a tervezőknek. Szokatlan formák, és csodálatos dizájnok jellemzik e készülékeket.

A hagyományos működéstől eltérően a Circle.Tech rendszer vízszintesen áramlik: a kiáramló levegőt a motor körül elhelyezett és egyenletesen elosztott szűrő dolgozza fel. A kör alakú forma biztosítja a legnagyobb szűrőfelületet, így biztosítva van a kiváló szívóteljesítményt. A formából adódóan alacsony zajszintet tudnak garantálni.

A hatékonyságot az exkluzív Carbon.Zeo szűrőnek köszönhetjük, amely a aktív szén és a zeolit keverékéből áll. Ez ideális anyag a szerves vegyületek nedvszívásához és a szagok eltávolításában.

Gazdaságos LED fényforrással szerelték őket és tökéletesen illeszkednek a formatervezett bútorokhoz. Néhány modellt nem csak a munkafelület, vagy főzőlap megvilágítására tervezték, hanem egy meleg környezeti világítási megoldást is nyújtva, elegáns és kényelmes légkört biztosítva a konyhában.

A Circle.Tech kollekció modelljei megfelelnek a fejlett technológiáknak, harmóniának, és modern, lenyűgöző formatervezésnek.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA