Miért érdemes Falmec páraelszívót választani?

miért a falmec?

A Falmec konyhai páraelszívói a piaci igény legmagasabb ipari szabványát testesítik meg

Az olasz Falmec vállalat 1980-ban indult el útjára a két alapító, Danilo és Maurizio Poser vezetésével. A vállalkozás észak-olaszországi gyárából először hódította meg Európát, majd a világot. Az eredeti olasz kézműves cég mára vezető globális vállalattá nőtte ki magát. Számos európai konyhabútorgyár megbízható beszállítójaként a Falmec páraelszívói a kiváló minőség és a híres olasz dizájn szinonimái lettek.

A siker kulcsa: 

A Falmec páraelszívók sikerének kulcsa a folyamatos technológiai innovációkban, a szigorú minőségellenőrzésben és az olasz design hagyományos értékeiben rejlik. Több mint 130 szakember naponta dolgozik a kutatás-fejlesztés területén, hogy új technológiákat fedezzenek fel, és innovatív megoldásokat kínáljanak a felhasználók számára, hogy kielégítsék az egyre növekvő piaci igényeket.

A Falmec vállalat jelenleg több mint 100 modell és több mint 700 variációval rendelkezik, amelyek a világ legkülönbözőbb piacain elérhetőek.

A Falmec páraelszívók anyaga

Az anyagok kiválasztásának kiemelt szerepe van a felsőkategóriás páraelszívók gyártásában. A Falmec a legmagasabb minőségű anyagokat használja, például az Aisi 304 rozsdamentes acélt, amely magas króm- és nikkelösszetételének köszönhetően kiváló minőséget biztosít. A Falmec páraelszívók népszerűségét számos elnyert díj is igazolja, amelyek az állandó fejlesztések és a kiemelkedő minőség eredményei.

NRS technológia a legcsendesebb páraelszívók

Nagyobb hatékonyság, jobb energiafelhasználás, alacsonyabb zajszint a FALMEC NRS® páraelszívókkal!

Az új NRS® rendszer, amit a Falmec szakemberei laboratóriumokkal együttműködve fejlesztettek ki, egy forradalmi lépés a páraelszívók terén. A fejlesztés során különös figyelmet fordítottak a nagyobb hatékonyság, jobb energiafelhasználás, alacsonyabb zajszint és kisebb fogyasztás elérésére.

Az NRS® technológiát olyan laboratóriumokkal dolgozták ki, amelyek szakosodtak az aerodinamika tanulmányozására. Ebben a folyamatban együttműködtek olyan szakemberekkel, mint Roberto Da Forno professzor, a Padovai Egyetem aerodinamikai tanszékének docense. A légáramlás dinamikáját kifejlesztett szoftverek segítségével tanulmányozták, így lehetőség nyílt a készülékek optimalizálására úgy, hogy a zajok forrását, az ellenállást minimalizálták.

Tudjon meg többet a Legcsendesebb páraelszívók cikkünkből >>>

Válogasson a fantasztikus NRS páraelszívók között, és élvezze a csendet >>>

A Falmec 2012-ben kifejlesztett egy egyedülálló technológiát az E.ion-t, amely a BIPOLÁRIS SZABÁLYOZOTT IONIZÁCIÓ révén lehetővé teszi a levegő ionok újrateremtését a konyhában, amelyek nemcsak természetes módon szüntetik meg a kellemetlen szagokat, hanem visszaállítják az optimális ionegyensúlyt is, ami jelentős előnyökkel jár testi és pszichológiai szempontból.

Az E.ion™ rendszerű páraelszívóknak nincs szükségük külső csövekre a gőzök és szagok elvezetéséhez. Ezért bárhová felszerelhetők, falazás nélkül, jobb esztétikai eredménnyel és maximális rugalmassággal a konyhai főzőterületen. Ezenkívül a kifelé vezető csövek hiánya jobb szigetelést jelent: sem a fűtésből származó hőt télen, sem a nyáron a klímaberendezésből származó hideg levegőt nem engedi ki az otthonából, elkerülve az energiapazarlást és mindig fenntartva az optimális hőkomfortot a helyiségben.

Tudjon meg többet az E.ion páraelszívókról, melyek nemcsak megszűrik a kellemetlen szagokat, hanem tisztítjá, ezáltal frissebbé teszik a levegőt >>>

Nézze meg a Falmec E.ion páraelszívókat a kínálatunkba, most egyedülállóan hosszú GARANCIÁVAL >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 18.

FALMEC termékajánló