Páraelszívó magas embereknek Elica

páraelszívó magas embereknek

Páraelszívó magas embereknek?

Elica csodás páraelszívói között mindenki megtalálja a hozzáillőt...

A családomat a környéken sokszor óriásoknak hívják, mert mindenki 180 cm felett van. Így nálunk az összes tükör és a konyhabútor is sokkal magasabban van, mint a megszokott. Nem rég megkértem a barátnőmet, hogy etesse meg a cicánkat amíg nem vagyunk otthon. Szegénykémnek székre kellett állnia, hogy levegye a macskaeledelt. :) Elfelejtettem lejjebb rakni :) Hiába óriásföldön minden magasan van.

A konyhabútor kialakítását asztalossal csináltattam, így egyszerű volt. Ami problémát okozott, az a páraelszívó kiválasztása. A páraelszívót a főzőlap fölé kell elhelyezni kb. 70 cm-el. De ez pont a homlokmagasságom, így félő volt, hogy beverem a fejem.

Meglepetésként ért, amikor a háztartási gép szakértő kollégám felhívta a figyelmem arra, hogy vannak magas embereknek ideális páraelszívók! Ezek döntöttek, így az alsó része beljebb van és nem tudom beverni a buksim. :)

Ugye milyen okosak ezek a gyártók? Ilyenkor bizonyosodik be, hogy tényleg figyelik a vásárlói igényeket és alkalmazkodnak. Hiszen egyre magasabbak az emberek, és gondolom nem én vagyok egyedül, akinek ez gondot okozott.

Hosszú válogatás után egy Elica márkájú páraelszívót választottam.

Az Elica családias hangulatú páraelszívóit egy 1970-ben alapított vállalatcsoport részeként gyártják, amely 6 európai és 3 tengeren túli gyárával, több mint 3000 dolgozójával Európa legnagyobb, és világviszonylatban is megkerülhetetlen szereplője. Ez a tény meggyőzött engem, hogy az Elica márka az ideális számomra.

Tudja meg, melyik Elica páraelszívót választottam.

Elica SHIRE BL/A/60 fekete Fali páraelszívó

SHIRE BL/A/60

A fekete színe tökéletes kontrasztot alkot a bézs konyhámban, és nem látszik rajta olyan hamar a szennyeződés. Kürtőn keresztül fali páraelszívóként tökéletesen végzi a dolgát. 3 féle szívófokozata tökéletes a lassan készülő töltött káposztához és a gyors, wok-ban készült ételeinkhez is.  Imádom az érintőpaneles vezérlését, mert tényleg csak egy érintés és már csinálja is amit kérek. LED világítása beragyogja a főzőlapot, így hajnalban pl. már nem kapcsolok villanyt a konyhában, csak az új imádott elszívóm világít.

Ide kattintva nézze meg az Elica Shire BL/A/60 fali páraelszívót >>>

Böngésszen Páraelszívó szalonunkban >>>

Tudjon meg többet a páraelszívókról: 

Az energiaosztály fontos a páraelszívóknál?

Miért ne vegyünk páraelszívót?

Legújabb páraelszívó trend

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Máj 04.