Elica páraelszívó típusok, mindenki megtalálja az ideálisat

páraelszívó választás

Hogyan válassza ki a tökéletes páraelszívót? 

Első lépésben, ismerje meg a páraelszívó típusait, higgye el, sokkal könnyebb lesz választania.

Őrült zűrzavarba kerülhetünk az óriási kínálat miatt, mikor egy új dolgot vásárolunk. Most ismerje meg az Elica márkát és kiváló páraelszívóit, hogy ne pazaroljon napokat az életéből az ideális páraelszívó választással.

Az Elica 1970-es évek óra aktív a páraelszívók gyártási ágazatban. Sok éves tapasztalattal bírnak, így az Elica élvonalban van páraelszívók tervezésben, az ésszerű és kiváló anyagok megválasztásában és a csúcstechnológiával garantálják a maximális hatékonyságot és a halk működést.

Az Elica a mai piac kiemelkedő szereplője. A vállalat nem egyszerű kiegészítőnek tekinti a páraelszívót,, hanem életminőség javítónak.

 megbízható páraelszívó

Amennyiben Önnek fontos, hogy

  • tökéletesen passzoljon a megálmodott stílusú konyhájába,
  • nem kell kompromisszumot kötni teljesítmény terén
  • halk működést vár el, akkor olvasson tovább, és válasszon Elica páraelszívót!

Válogasson az ELICA onlineMárkaboltban, Hivatalos Forgalmazótól:

Elica Sziget páraelszívók

elica sziget páraelszívó

Nincs is annál szebb, mint egy profi, jól megtervezett konyhasziget, ahol a szakács is beszélgethet a vendégekkel, anélkül, hogy a konyha és a nappali között kell ingáznia. Igen ám, de senki nem szeretné, ha a ruhája és a nappali ételszagú lenne. Az Elica sziget páraelszívók megoldják a problémát. Mind formailag, mind méretekben változatosak. Méretüket tekintve, egészen a 35 cm szélességtől a 180 cm szélességig többféle méretben léteznek. Keressen egyedi kinézetűt, és dobja fel a helyiséget a páraelszívóval.

Elica Fali páraelszívók

elica fali páraelszívó

A fali kürtős páraelszívót a falhoz kell elhelyezni. Kicsi és nagy légterű helyiséggel is megbirkózik, így ideáis akár amerikai konyhás otthonba is. Mindennapi főzés esetén is nagyobb mennyiségű párát és szagot képes elvezetni. Amennyiben ön magas, válasszon döntött kivitelezésű készüléket, így nem okoz gondot alatta elférni.

Elica kihúzható páraelszívók, és az Elica aláépíthető páraelszívók

elica beépíthető páraelszívó

A beépíthető, akár kihúzható vagy aláépíthető páraelszívókban nagyszerű, hogy kevés helyet foglalnak el, mégis hatékonyan tartják tisztán a konyhája levegőjét. Amennyiben kivezetéses módon helyezi el, a beszívott levegő egy kürtőn keresztül a szabadba távozik. Erre nincs módja akkor válassza a keringtetéses módot, mely egy aktív szénszűrő segítségével vissza engedi tisztán a beszívott levegőt.

Elica Sarokba helyezhető páraelszívó

Ön a sarokba helyezi el a főzőlapot? Nem gond, a Elica rendelkezik sarokba helyezhető páraelszívóval is. A sarok páraelszívó széles kürtővel rendelkezik így jelentős párát és gőz tud elvezetni.

Elica Mennyezeti páraelszívó

elica mennyezeti páraelszívó

A mennyezeti párelszívó akkor is ideális választás, ha Ön nem akarja, hogy a konyhaszigete fölött akadályozza a látását egy páraelszívó. Helytakarékos megoldás is lehet, ha nem akar a konyhapultba építeni, mert kevés a helye és szekrényre van szüksége. A mennyezeti páraelszívókat nagy motorral készítik, hiszen nem közvetlenül a főzés helye felett van, és így is friss levegőt kell biztosítania. Ezek a nagy motorok gondoskodnak erről.

Elica pultba építhető páraelszívók

elica pultb építhető páraelszívó

Személyes kedvenceim a pultba építhető páraelszívók. Ezeket a főzőlap mellé, mögé a munkafelületbe, munkapultba rejtjük el. Egy motoros automatika irányítja őket, és amikor bekapcsoljuk, kiemelkednek a felületből, majd ha már nincs rá szükség, automatikusan visszasüllyednek. 

Nézzen körül az Elica onlineMárkaboltban, és élvezze a profi megoldásokat >>>

Kérdéseivel forduljon bátran, szakértőinkhez a tel: +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Válogasson kedvére Páraelszívó Szalonunkban >>>

Olvasson tovább:

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

Hogyan növelheti a páraelszívó hatékonyságát?

Hangos a páraelszívó? Mit tehetünk?

Hogyan válasszunk páraelszívót?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Szept 23.