facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Az energiaosztály fontos a páraelszívóknál?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Van a közelben egy csodás kis családias hangulatú étterem. Nagyon szeretek oda járni akár téli estéken, vagy nyári melegben. A szakács házias ízei, a kellemes kiszolgálás, egyszerűen tökéletes. Addig amíg haza nem érek.. mert otthon kezdődik a szellőztetés. Sajnos a ruhánkból csak úgy árad a kajaszag.

A modern mai világban mikor már hiper-szuper páraelszívókat gyártanak, akkor ez az étterem miét nem használja? Így hát felbátorodtam és a következő alkalommal szóvá tettem a pincérnek. A válasza nem volt meglepő, hiszen már többen is jelezték neki és biztosított, hogy már intézkednek. Amióta megoldották ezt a problémát még szívesebben járunk oda romantikus vacsorákat eltölteni.

Azóta otthon is beszereltettem egy páraelszívót és büszkén írom, de hozzánk lehet jönni vacsorára és nem leszünk ételszagúak!

Miután beazonosítottam a páraelszívó kapacitását a lakás, illetve konyhaméretemnek megfelelően, megtaláltam a tökéletes dizájnt, már csak a fogyasztása izgatott, hiszen ez havonta plusz kiadást jelent.
A páraelszívók között is találunk energiazabálókat, melyek nagy energia felhasználású motorral és régi egyszerű égőkkel vannak felszerelve, melyek havi szinten sokba kerülnek.

Fontos tehát, hogy páraelszívó vásárláskor minőségi anyagokból készült, LED fényforrással szerelt alacsony zajszintű, nagy teljesítményű készüléket vásároljunk elérhető áron. Itt is van energiacímke mely tartalmaz minden fontos adatot, hogy Ön jó döntéseket hozzon.

A hűtőgépek és a mosógépek vásárlásakor már mindenki automatikusan keresi és az energiacímkét, ami megmutatja a készülék fogyasztását. Különös módon a többi háztartási gép esetében nem kap ekkora hangsúlyt, holott súlyos ezer forintokat lehet spórolni havonta.

Érdemes a nagyszerű design mellett - ami az Elica páraelszívók esetében rendkívül jól sikerült, és mutatós darabok közül választhatunk - az energiabesorolást is figyelni. A beépíthető, fali és kihúzható Elica páraelszívók között megtalálja a legjobb, azaz A osztályúakat is.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA