Elica NikolaTesla a párelaszívó és főzőlap egyben

nikolatesla

A NikolaTesla a főzőlap és a páraelszívó ötvözete, amellyel elfelejtheti a konyhai párát és szagokat!

A legújabb trend a főzőlapba épített páraelszívó, amely a legideálisabb választás a tiszta levegőért és elképesztően esztétikus is.

A NikolaTesla a tökéletes funkcionalitás és esztétika kombinációja.

A főzőlapba rejtett hatalmas, mégis energiahatékonyan működő páraelszívó garantálja a konyhája egészséges levegőjét.

nikola tesla

LÁSSON KI AZ ABLAKON

A legtöbb páraelszívót a főzőlap fölé kell elhelyezni, a hatékonyság érdekében 70-80 cm-re a főzőfelülettől. Ez sok esetben nehezen kivitelezhető és ezért magasabbra szerelik a készülékeket, amelyek így nem tudnak olyan hatékonyan működni. A főzőlapba beépített páraelszívó erre megoldás lehet.

Képzelje el hogy a főzőlap az ablak elé van beszerelve, és a rántás kavargatása közben a gyermekét nézi, ahogy a kertben játszik és nem egy gépet lát, ami épp a keletkező párával küzd.

TÉNYLEG MŰKÖDIK, HOGY LEFELÉ SZÁLL A PÁRA?

Tudom, furcsa lehet, hogy a párát lefelé szívja el ez a készülék, hiszen a pára természetesen felfelé terjed. De higgye el, hogy működik!

A trükk az; hogy ha elég erős a szívóhatás, akkor a pára befordul a serpenyő pereménél, és egy éles kanyarral lefelé indul, majd eltűnik a tűzhely közepén lévő páraelszívóba. Ez csak fizika és matematika. A szabadon felfelé szálló pára sebessége nagyjából másodpercenként 1,4 méter. Ha a süllyesztett elszívó teljesítménye 700 köbméter, akkor ez 4 m/sec sebességre kényszeríti a párát. Ez már el is térítette az eredeti tervétől, hogy felfelé halad, és hamar a süllyesztőben a páraelszívóban találja magát.

BEÉPÍTHETŐSÉG

A NikolaTesla elérhető belső keringtetéses és kivezetéses verzióban is.

HATÉKONYSÁG

A belső keringetésű NikolaTesla nagy teljesítményű kerámia szűrői akár 80% -os szűrési hatékonyságot is biztosítanak, szemben a 60% -os piaci átlaggal.

ELFÉRNEK AZ EDÉNYEK A PÁRAELSZÍVÓTÓL?

Nem kell tartania attól, hogy nem fognak a lábosai, edényei elférni a főzőlapon a páraelszívótól, mer úgy készítették a gyártók, hogy bőven marad mellette hely az edényeknek, így abszolút megmarad a korlátlan mozgásszabadsága.

AUTOMATÁN ÁLLÍTJA BE AZ ELSZÍVÁS HATÉKONYSÁGÁT

Elképesztő tulajdonsága a TeslaNikolának, hogy gondolkodik Ön helyett.

A főzőlappal való közvetlen összeköttetésnek köszönhetően a NikolaTesla a főzőzónáktól kapott információ alapján automatikusan beállítja az ideális elszívási fokozatot, és még az energiafogyasztás optimalizálásáról is gondoskodik.

TISZTÍTÁS

A környezettudatosan megtervezett szűrők felülről könnyen eltávolíthatók, mosogatógépben tisztíthatóak és akár 5 évig is regenerálhatók.

ZAJSZINT:

A működése igazán halk, még a maximális teljesítményen is.  A zajszennyezés még maximális sebességnél is a rendkívül jó 54 dBA érték alatt marad.

KEZELHETŐSÉG

A kezelőfelület könnyen használható, gyorsan kiválasztható a konyhai munkához szükséges ideális elszívási mód.

FOLYADÉK ÖMLIK A PÁRAELSZÍVÓBA

Akkor sincs gond, ha véletlenül folyadék folyik az elszívóba: a kiömlött folyadékot egy speciális belső szelep vezeti el, maximálisan higiéniát biztosítva a konyhában.

 

Nézze meg az Elica onlineMárkaboltban a NikolaTesla készülékeket >>>

Tudjon meg többet,olvasson tovább:

Erre figyeljen, ha páraelszívót vásárol!

Elica páraelszívó típusok, mindenki megtalálja az ideálisat

Indukciós főzőlapok hangosak?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Márc 13.

Elica termékajánló