facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mit tudnak az új hűtők a régiekhez képest?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Nem csak hűtenie kell a hűtőszekrénynek!

A hűtőszekrénnyel kapcsolatban a legtöbb embernek nincsenek eget rengető várakozásai. Nemes egyszerűséggel mindannyian azért vásárolunk hűtőt, hogy hűtse, és biztonságosan tárolja az ételeinket. Pedig ha egy kicsit közelebbről megnézzük a legújabb modelleket, olyan újdonságokba botlunk, amelyektől tényleg tátva marad a szánk. :)

Új vagy régi hűtő

Miről mesél a hűtőnk

A Whirlpool nemrég egy kutatást végzett, amelyben a hűtőszekrény-használattal kapcsolatos szokásoknak járt utána. A rendhagyó, de rendkívül érdekes felmérésből (amelyről itt olvashat részletesebben) kiderült, hogy a legtöbben azt várják el új hűtőjüktől, hogy minden eddiginél hosszabb ideig megőrizze az ételeik frissességét (beleértve a nyers húst, halat valamint a zöldségeket és a gyümölcsöket is). Azt is megállapították, hogy a hűtő tükröt tart a tulajdonosa elé: hűen mesél (táplálkozási) szokásairól, életstílusáról (részletek itt).  Már csak ezért is fontos, hogy valóban olyan készülék kerüljön az otthonunkba, ami illik hozzánk.  

Korszerű hűtők

A korszerű hűtők szinte kitalálják a gondolatainkat, a fogyasztásuk pedig elhanyagolható. Nézzük meg együtt közelről, mivel tudnak többet az újgenerációs innovatív csodamasinák - a régiekhez viszonyítva.

 1. Ha szeretné fagyaszt, ha szeretné hűt, mi az? A válasz: a Gorenje Convertactive hűtő! :) Ezeknél a hűtőknél a fagyasztórekeszt egy egyszerű gombnyomással hűtővé, azaz normáltérré alakíthatja.  Ez különösen akkor praktikus, amikor nagycsaládos vagy baráti összejövetelt tervez, hiszen a készülék átalakításának eredményeként 300 literes hűtőteret kap, amelyben egy hadsereg számára elegendő étel fér el kényelmesen.

 2. Tudta, hogy ma már létezik olyan hűtő, amelyik megfigyeli, feljegyzi és elemzi az Ön hűtőhasználati szokásait? Nem csalás, nem ámítás, a Gorenje AdaptTech hűtők intelligens rendszere kitalálja, hogy Ön melyik napszakban nyitogatja gyakrabban a hűtő ajtaját, és ennek megfelelően szabályozza a hűtő működését. Az élelmiszerek így 20%-kal tovább őrzik meg frissességüket.  

 3. Frissen tartó fiók - ami tényleg frissen tart! Már nem számít újdonságnak a frissen tartó fiók, ami valamilyen formában már szinte minden hűtőben megtalálható. De az élet itt nem állt meg! Egyes Liebherr hűtőkben például van BioFresh Plus rekesz, amelyet kétféle üzemmódban használhat: DrySafe vagy HydroSafe rekeszként. Az alacsony nedvességtartalmú DrySafe (száraz rekesz) -2°C-ra hűt le, a húsok, halak, tejtermékek számára ideális. A nagy páratartalmú HydroSafe rekeszben pedig a déli gyümölcsök pihenhetnek ideális körülmények között. 
  Ha már itt tartunk, muszáj megemlítenem egy újdonságot a Gorenjétől! A CrispActive zöldség és gyümölcstároló fiók 4speciális VitaLight LED világítással rendelkezik. Ez a különleges fény segíti a zöldségek és a gyümölcsök fotoszintézisét, így azok nemcsak tovább maradnak frissek, de a C-vitamin tartalmukat sem veszítik el. Részletek itt!

 4. Professzionális ventillációs rendszer - Frissesség 4x hosszabb ideig a teljes hűtőtérben
  A Whirlpool 6. Érzék Fresh Control technológia a hőmérsékletet és a páratartalmat úgy állítja be a teljes hűtőtérben, hogy az ételei akár 4x tovább frissek maradnak. Sőt! A szenzor ellenőrzi a hűtőben uralkodó viszonyokat, és ajtónyitáskor 5x gyorsabban állítja vissza az ideális klímát.

 5. AirFresh Filter a baktériummentes klímáért
  A Bosch és a Siemens hűtők AntiBacteria védelemmel kiegészülve hatékonyan és gyorsan semlegesítik a szagokat, valamint kiszűrik a baktériumokat. Így a levegő tiszta és friss marad. 

 6. No frost hűtő, amelyben nem keverednek a szagok, nem száradnak ki az ételek, és az ételek tovább őrzik meg frissességüket
  A Whirlpool a NoFrost hűtők terén is újított. Az új, Supreme NoFrost hűtőkben már nem egy, hanem két párologtató van: egy a hűtő-, egy pedig a fagyasztótérben. Ennek köszönhetően a páratartalmat külön-külön szabályozhatja, a szagok nem fognak keveredni, az étel minősége jobb lesz, és jegesedés miatt sem kell aggódnia.

Olvasson tovább a hűtőszekrényekről:

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Gorenje TOP fagyasztók 2018-ban

Milyen egyajtós hűtőszekrényt vegyen 2018-ban?

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Találja meg a legjobb kombinált hűtőszekrényt!

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA