10 ok amiért Liebherr hűtőt, fagyasztót érdemes választania

10 ok amiért Liebherr hűtőt vegyen

Miért érdemes Liebherr-t választania, ha új hűtőszekrényt vagy fagyasztót vásárol?

Sok jó érvem van, hogy miért válasszon Liebherr készüléket, de most csak a tíz legmeggyőzőbb indokot mutatom be Önnek.

Szeretnénk segíteni a helyes döntés meghozatalában, amikor új hűtőszekrény vagy fagyasztó vásárlásán gondolkodik.

Azt tudnia kell, hogy a Liebherr hűtőszekrény (vagy fagyasztó) valamivel többe kerülhet, de cserébe olyan kiváló minőséget, olyan kényelmes funkciókat és olyan nagyszerű dizájnt kap, amely garantáltan kielégíti még a legnagyobb elvárásokat is.

10 ok, amiért a Liebherr-t válassza

1/Több mint 60 éves hűtő- és fagyasztóipari tapasztalat

A Liebherr hűtő- és fagyasztógép-specialistaként 60 éve folyamatosan fejleszt innovatív és meggyőző termékmegoldásokat. Németországban, Ausztriában, Bulgáriában, Malajziában és hamarosan Aurangabadban (India) is rendelkezik telephellyel.

A termékekbe vetett bizalom nap, mint nap arra ösztönözi őket, hogy továbbra is a legjobb minőségű készülékek gyártásán dolgozzanak.  A Liebherr a hűtés, a fagyasztás, a frissesség igazi szakértője.

Ami a hűtőgépek mögött van Liebherr cégtörténet >>> 

2/A legjobb anyagokkal és alkatrészekkel dolgozik, valamint a pótalkatrészek elérhetősége 10 év.

Valamennyi termék megbízhatóságának biztosítása érdekében a Liebherr csak a legjobb minőségű anyagokat és alkatrészeket használja a készülékek gyártása során. Minden készüléket intenzív tesztelésnek vetnek alá a gyártás során, hogy biztosítsák a tökéletes minőséget és működést.

Mivel a Liebherr elkötelezett a technológia folyamatos fejlesztése és minden alkatrészének optimalizálása mellett, minden részletben ragaszkodik az aprólékos megmunkáláshoz. A Liebherr termékek mindig garantálják a világhírű Liebherr minőséget és a készülékek hosszú élettartamát. Mindazonáltal, ha alkatrészre van szüksége, bízhat A márka szervízben, ahol csak eredeti Liebherr alkatrészekkel szolgálják ki, amelyek megbízható minőségükről ismertek és a legtöbb esetben akár 10 évig is elérhetők. Egyes alkatrészek ennél jóval hosszabb ideig állnak rendelkezésre és céljuk, hogy Ön még sok éven át élvezhesse Liebherr hűtőszekrényét. 

10 év kompresszor s 5 év teljes gyártói jótállást kap egy regisztrációért cserébe >>>

3/Innovatív Liebherr dizájn az időtlen eleganciáért

10 ok amiért Liebherrt kell választania

A prémium minőségű anyagok és a klasszikus forma egyedülálló ötvözésével hűtőszekrényeik és fagyasztóik megfelelnek a legmagasabb tervezési kritériumoknak. Mind a Comfort, mind a Premium készülékek ötvözik a legjobb minőségű rozsdamentes acélt, a precíziós elektronikus vezérlőket és a kiváló jellemzőket, hogy időtlen eleganciát hozzanak létre. A különleges felületkezelési anyagok, mint például a BlackSteel és az üveg, a Liebherr készülékeket különlegessé teszik.

4/Egyszerű integráció és tökéletes zárás

10 ok amiért Liebherrt kell választania

A beépíthető készülékek beszerelése is egyszerű. Biztonságosan és stabilan beépíthetők a konyhai környezetbe a hűtők- és fagyasztó készülékek is. A szintezősínek biztosítják a tökéletes integrációt, lehetővé téve a készülékek kiváló működését, az ajtók tökéletes zárását és az ideális hűtési teljesítmény elérését.

Beépíthető hűtők sarkalatos pontja >>>

5/Fenntarthatóan gondolkodnak és betartják a környezetvédelmi előírásokat

10 ok amiért Liebherrt kell választania

A hűtők és fagyasztók tervezése során is fenntartható módon gondolkodik a Liebherr és úgy is cselekednek. Mindig a legjobb minőségű alkatrészeket használják, hogy biztosítsák a készülékeik megbízhatóságát és a legjobb energiahatékonyságot. Minden gyártásban használt műanyag címkével van ellátva az optimális újrahasznosítás érdekében és minden gyártási folyamat az erőforrások hatékony felhasználására irányul. Európai gyártóüzemeink az ISO 14001 nemzetközi környezetirányítási szabvány szerint tanúsítottak.

6/Az energiatakarékos és gazdaságos készülékek legszélesebb választékát kínálják

10 ok amiért Liebherrt kell választania

A legfejlettebb precíziós elektronika és a rendkívül hatékony hűtőrendszerek ötvözésével a Liebherr a legmagasabb energiahatékonysági osztályokba tartozó készülékek vonzó és rendkívül gazdaságos választékát kínálja minden termékcsoportban. Ez nem csak a hatékonyság, hanem a fenntartható innováció szempontjából is „kategóriájában a legjobbat” jelenti: Ez mind a környezet, mind a vásárlók pénztárcáját tekintve kíméletes.

Legjobb energiabarát Liebherr hűtőkészülékek >>>

7/Az eredeti 0°C-os BioFresh frissességi technológia a Liebherr-től származik

10 ok amiért Liebherrt kell választania

Csak a Liebherr kínál eredeti, szabadalmaztatott BioFresh technológiát, amely tökéletes tárolási klímát biztosít az élelmiszerek tartós frissességéhez. Ha valamivel 0°C feletti hőmérsékleten és ideális páratartalom mellett tároljuk, a gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak és tejtermékek sokkal hosszabb ideig megőrzik vitaminjaikat, ízüket és étvágygerjesztő megjelenésüket, mint egy hagyományos hűtőszekrényben – Ön pedig pénzt takarít meg, mert nem kell olyan gyakran vásárolni!

8/A NoFrost technológia garantálja a hosszú távú frissességet és szabadságot kínál

10 ok amiért Liebherrt kell választania

Nincs több leolvasztás, így több ideje marad más dolgokra: A Liebherr NoFrost készülékeik professzionális minőségű hűtési teljesítményt biztosítanak és megbízható, hosszú távú frissességet ígérnek. A NoFrostnak köszönhetően a hűtött keringető levegő lefagyasztja az élelmiszereket és a pára távozik, így a fagyasztó mindig jégmentes marad.

Liebherr NoFrost készülékek >>>

9/Független intézmények igazolják a Liebherr kiemelkedő minőségét

Független testületek folyamatosan megerősítik a Liebherr szabadon álló és beépíthető készülékeik kivételes termék- és tervezési minőségét. 

10 ok amiért Liebherrt kell választania

A Liebherr-t a Plus X Awards a „2012-es év speciális kereskedelmi márkájának” ismerte el, 2014-ben pedig megkapta a „Kedvenc márka arany” minőségi pecsétet – a fogyasztók választása.

Red Dot Award díját is elnyerik a Liebherr Prime és Peak sorozata 2021-ben.

Az elegáns dizájn és okos frissességi technológiák két formatervezési versenyét is ismét elnyerta a Liebhher. Az IF Design Award 2022-t és a Red Dot Award 2022-t a Product Design kategóriában. Az új készüléksorozat Prime és Peak sorozatának kombinált hűtő és fagyasztó készülékei és hűtőkészülékei kapták meg az áhított díjakat a kiemelkedő terméktervezésért.

10/Mindenki megtalálja az ideális készüléket

Szabadon álló- vagy beépíthető készülék? Hűtőszekrény? Fagyasztóláda, vagy fagyasztószekrény? Borhűtő vagy bortemperáló? Humidor? Minibár? Több mint 500 modell kínálatával a Liebherr a tökéletes frissesség megoldását kínálja minden vásárló számára, mind a háztartási, mind a kereskedelmi szektorban.

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt kínálatát >>>

Kérdése van, forduljon háztartási gép szakértőinkhez a +36-1/478-2128-as telefonszámon!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Nov 02.