Melyik mikrohullámú sütő való Önnek?

melyik mikro illik önhöz

Whirlpool mikrohullámú sütők programjai részletesen

A modern konyhák elengedhetetlen részei közé tartozik a mikrohullámú sütő, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetünk ételeket, melegíthetjük fel ételeinket, vagy akár fagyasztott ételeket is felolvaszthatunk vele. Azonban a piacon számos különböző típusú és méretű mikrohullámú sütő található, amelyek különféle funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkeznek. A megfelelő mikrohullámú sütő kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni, hogy valóban az Ön igényeinek és konyhai szokásainak megfelelő választás születhessen.

Ebben a cikkben  áttekintjük, hogy melyik mikrohullámú sütő illik Önhöz, és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni vásárlás előtt. Megismerheti a legfontosabb jellemzőket, funkciókat és technológiákat, amelyek meghatározóak lehetnek a választás során. Legyen szó egy kompakt lakás kis konyhájáról, vagy egy nagyobb család sokoldalú konyhájáról, segítünk megtalálni a tökéletes mikrohullámú sütőt, amely megkönnyíti a mindennapi főzést és melegítést. Tehát kövessen bennünket ebben az izgalmas utazásban, és fedezze fel a legjobb mikrohullámú sütők világát, hogy végre megtalálja a saját, személyre szabott konyhai segítőjét.

Amikor mikrohullámú sütőt választ akkor kétféleképpen kezdheti a gondolkodást.

1/ Hova szeretné elhelyezni a készüléket

A mikrohullámú sütők között is léteznek szabadonállók és beépíthetőek.

Méretben és stílusban is nagyon sokféle mikrohullámú sütő létezik. Elhelyezése könnyed. Leteheti egy szekrényre, vagy egy pultra csak egy konnektroba kell bedugni és már használhatja is.

A beépített változatot azonban egy szekrénybe kell elhelyezni, és teljesen belesimul a konyhabútorba úgy, hogy az ajtaja egy síkban van a többi ajtóval pontosan úgy, mint egy beépíthető sütő.

Szabadon álló mikró előnyei

- a legnagyobb előnyük talán, hogy ezek a készülékek olcsóbbak, mint a beépíthető társaik.

- ha van elegendő helyünk, könnyű elhelyezni őket.

- vannak egyszerű készülékek, de nagyobb űrtartalmú, grillezős vagy egyéb plusz funkciókkal - Pl. Crisp – rendelkezőek is

könnyen kicserélhető, ha végleg elromlik, nem kell kiszerelni a bútorból.

Beépített mikró előnyei

- elegánsabb, a konyhájához teljesen beillő megjelenésűek, egy kompakt, modern konyhabútor egységesebb lesz tőle

- szakember vagy egy ügyeskezű Apuka is egyszerűen, ügyesen beépíti

az alapvetően balra nyíló modellek között a beépítettek között van jobbra nyíló is

- a legtöbb hasznos funkciót a beépíthető mikrohullánú sütök tartalmazzák. 

2/ Mire fogja használni a mikrohullámú sütőt

3 féle felszereltségű mikrót különböztethetünk meg.

1/ Egyszerű mikrohullámú sütők, melyek kávé, tea, ételmelegítésre szolgálnak

2/ Olyan készülékek melyek a mikróhullám mellett grill funkcióval is rendelkeznek.

3/ A kombinált, többfunkciós berendezések, melyek akár helyettesíthetik a rendes sütőt is. Ezek már komplett főzésre, sütésre is alkalmasak.

Ismerje meg a Whirlpool mikróhullámú sütők extra funkcióit, hogy el tudja dönteni, hogy mire van szüksége. 

6.Érzék Technológia

A főzési folyamat során automatikusan beállítja az időt, a hőmérsékletet és az energiaszintet.

Crisp funkció

A crisp funkciónak köszönhetően az ételek alsó és felső oldala is ropogósra sül a mikróban. A hatás megegyezik a hagyományos sütéssel, azonban sokkal rövidebb sütési időre van szükség. Ehhez a funkcióhoz speciális crisp tál szükséges.

Crispfry

A Whirlpool CrispFry funkciójával finom ropogós külsejű ételeket készíthet, olaj hozzáadása nélkül.

Gőz

Gőz hozzáadásával tud ételt készíteni, amely ízletesebb lesz, mintha gőz nélkül készítené

Dual Steam

Akár két különböző ételt is melegíthet egyszerre, anélkül, hogy az ízek összekeverdnének

Erőteljes levegő

Az előmelegített levegő kering a mikrohullámú sütő belsejében egy innovatív konvekciós rendszer segítségével, nedves, lédús főzési eredményt érhet el.

Dual Crisp

dualcrips mikro whirlpool

A DualCrisp, a Whirlpool exkluzív technológiája lehetővé teszi, hogy ételei kívül ropogósra, bellül puhára süljenek. A két mikrohullámú sugárzási pont teljesen beburkolja az ételt, és alulról is egyenletes főzést tesz lehetővé.

Quartz grill

A Quartz grill gyorsabban újramelegíti vagy megsüti az ételeket, mint a hagyományos grill. Csökkenti ezáltal az energiafogyasztást és teljesen öntisztító.

Jet Start

Kimagasló melegítési sebesség. A „JetStart” funkció akár 30 másodpercig is képes a mikrohullámú sütő belsejében magas szinten tartani a hőt, ezzel biztosítva a magas víztartalmú ételek, úgy, mint levesek, vagy italok melegítéséhez szükséges ideális hőmérsékletet.

Auto Cook

Az ízletes ételek széles tárháza. A főzési lehetőségek teljes spektruma, melyek a különféle életmódokhoz és étrendekhez igazodva kerültek meghatározásra: egészséges, parti, nemzeti konyha, vegetáriánus és sok más.

Forgótányér nélküli, teljesen sík

Az exkluzív "Flatbad" technológia forgótányér nélküli kialakítást tesz lehetővé, Ennek köszönhetően a készülék belső tere teljes egészében kihasználható, ami maximális rugalmasságot biztosít. 

Extra Space

Extra kapacitás: 30%-kal nagyobb hasznos főzőtér*, hogy minden igényt kielégíthessen a forgótányér nélküli, teljesen lapos belső térnek köszönhetően. *a standard 25 literes Whirlpool mikrohullámú sütőkhöz képest.

Auto Clean

A belső tér tisztításához egyszerűen csak el kell helyezni egy tál vizet a mikrohullámú sütőben, valamint el kell indítani a funkciót. A gőz természetes ereje néhány perc alatt fellazítja az ételmaradványokat, amelyek így egyszerűen kitörölhetőkké válnak.

Nehéz a döntés? Háztartási gép szakértő kollégáink segítenek már a választásban is! Hívja őket a +36-1/478-2128-as telefonszámon!

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltok mikrohullámú sütő kínálatát >>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja.
Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.
  A legnagyszerűbb, hogy az onlineMárkaboltokban az 5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁT ingyen adjuk a gép vásárlásakor semmilyen plusz költséget nem kell érte fizetnie.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

A Whirlpool okos és sokoldalú 6. Érzék technológiás mikrohullámú sütőjét ismerni kell!

Hogyan válasszunk mikrohullámú sütőt?

Melyik a vásárlóink kedvenc mikrója?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 22.

Whirlpool mikrohullámú sütő termékajánló