A Whirlpool okos és sokoldalú 6. Érzék technológiás mikrohullámú sütőjét ismerni kell!

6.érzék mikro

Óriási tudás egy szépséges mikrohullámú sütőben!

Süt, párol, grillez, kiolvaszt, főz ez a mikró...

Tökéletes legénylakásba, hiszen helyettesíthet akár egy sütőt is, de családosoknak is kiváló választás, hiszen gyors és sokoldalú készülék.

A Whirlpool 6. érzék mikró olyan mint egy;

  • hőlégbefúvással bíró sütő,
  • grillsütő,
  • profin tud benne kiolvasztani (de tényleg????),
  • párolni is képes benne,
  • főzni tud benne,
  • recepttárat tartalmaz,
  • beállítja önmagát, automata programokkal rendelkezik,
  • pizzát, tésztát, rizst tud készteni
  • idő- és energiatakarékos.

A 6. érzékkel felszerelt mikrohullámú sütők felszereltek hőlégfuvással, így ezek a gépek tényleg sütni is tudnak. Tehát készíthet benne akár rizottót, csirkeszárnyat, vagy pizzát süthet.

Használj a grill funkciót és készítsen grillzöldségeket, vagy csak pirítsa a sajtot a rakott ételekre rá.

Sok vásárlók kedvence a jól működő kiolvasztás funkció. A legtöbb mikrohullámú sütőben 1 panel található, de ezekben a mikrókban 2 panel található, ahonnan a mikrohullámok érkeznek, ezáltal sokkal egyenletesebben oszlik el a belső térbe és az ételek felületén a mikrohullám, így gyorsabban olvasztja fel az adott tételt. A kiolvasztás menete is egyszerű, mert csak megadjuk az étel tipusát, súlyát és a mikro beállítja önmagát a 6. érzék funkciónak köszönhetően.

A párolás funkció is fontos az egészséges életmódhoz, pl egy finom párolt zöldség elkészítése is gyors. Ami különleges, hogy pici vizben beteszünk tésztát, akkor azt is meg lehet főzni benne.

Nagy segítsége ennek a mikrohullámú sütőnek, hogy van benne egy szokás figyelő funkció. Ez azt jelenti, hogy ha Ön általában reggel 9-kor 2 dl tejet melegít, akkor felismeri ezt a szokást a készülék, akkor felajánlást tesz a szokásos beállításra amikor 9 órakor bekapcsolja. Ön csak rányom arra, hogy akkor csináljuk ugyanazt amit minden reggel. ????

Ez egy okos funkció, de a Whirlpool 6. érzék mikrohullámú sütő tud kommunikálni wifi-n keresztül akár a telefonjával is, és böngészhet recepttárban is.

A távirányítás csak akkor működik, ha van otthon valaki (a biztonság érdekében), mert ahhoz hogy elindítsuk távolról a mikrót ki kell nyitni és becsukni az ajtót. Tehát pl. Ön bekészíti az ételt, és elmegy otthonról. Amikor a gyermeke haza ér az iskolából ki nyitja és becsukja az ajtót és Ön a telefonról beprogramozhatja a tökéletes programot és elindíthatja az ételkészítést.

Nézze meg a Whirlpool videóját a 6. érzékes mikrohullámú sütőkről:

Böngésszen a Whirlpool 6.érzék mikrohullűmú sütői között, ide kattintva >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Melyik a vásárlóink kedvenc mikrója?

Hogyan válasszunk mikrohullámú sütőt?

Inox vagy nem inox...

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Márc 17.