Melyik a vásárlóink kedvenc mikrója?

kedvenc mikro

Legnépszerűbb Whirlpool mikrohullámú sütőnk

Amikor valaki mikrohullámú sütőt választ az első, amit el kell döntenie, hogy szabadonálló vagy beépíthető készülék legyen.

A tendencia azt mutatja, hogy egyre többen választják a beépíthető mikrókat, de még mindig a szabadonálló készülékből adunk el többet.

A beépíthető készülékek már olyan újgenerációs készülékek, melyek szakítanak a mikrókkal kapcsolatos sztereotípiákkal, hogy csak étel melegítésre hasznos. A legtöbb modellel már tud gyorsan finom ételt készíteni, pillanatok alatt kiolvasztani, vagy grillezni, sőt egyes modellek pedig hőlégbefúvás funkcióval is rendelkeznek. Így a beépíthető mikrohullámú sütőt hagyományos sütőként is használhatja.

Kezdjük a vásárlóink kedvenc szabadonálló mikrójával

Whirlpool MWP 303 SB Szabadon álló mikrohullámú sütő

Ez a készülék nem csak szép, de hasznos is. Képzelje el, hogy egy egész lábasnyi ételt is képes felmelegíteni, így jelentős időt és energiát takarít meg. Nagy 30 liter kapacitásának köszönhetően népesebb családoknak is ideális választás.

kedvenc szabadonálló mikró

A 3D mikrohullám elosztó rendszer jóvoltából a mikrohullámok minden irányból, egyenletesen érik az étel felületét, így az minden ponton, egyenletesen átsül, átmelegszik, tökéletes hőmérsékletet és harmonikus ízeket garantálva ezzel.

JET gyorsindító funkcióval bír, sőt a kiolvasztó funkciója is meggyorsítja az ételkészítést. Sajtot, csokoládét vagy akár vajat is könnyedén tud vele megolvasztani.

Melegen tartó funkciója révén a mikrohullámú sütő megakadályozza, hogy az étel rövid időn belül kihűljön. Ennek hála, akkor sem kell újra melegítenie az ebédet, ha a család késve érkezik.

Különlegessége az Auto Cook funkció, amely 13 automatikus receptet képes önállóan elkészíteni. Emellett hasznos lehet még a kelesztés funkció és a joghurt készítés tulajdonsága is.

AutoClean öntisztító funkciója van, így megkíméli Önt a fárasztó sikálástól.

Azt hiszem, nem kérdés, hogy miért ez a kedvenc szabadonálló mikrohullámú sütő, hiszen extra jó tulajdonságokkal bír és a Whirlpool márka pedig garancia a jó minőségre.

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a Whirlpool MWP 303 SB Szabadon álló mikrohullámú sütőt >>>

Kedvenc beépíthető mikrohullámú sütőnk

Whirlpool AMW 730 NB Beépíthető mikrohullámú sütő

A legújabb eljárással készült ujjlenyomatmentes fekete mikró, mely elnyerte a magyar vásárlók szívét.

kedvenc beépithető mikro

Tulajdonságok: nemesacél belső tér, 31 literes térfogatú mikrohullámú sütő, 38 cm magas álló szekrénybe építhető be.

Lefelé nyíló kivitel üvegajtóval, és fém fogantyúval készült.
Megbízható elektronikus vezérléssel bír, melyet forgatógombbal és nyomógombbal kezelhet.

A digitális, piktogramos LED kijelzőn beállíthatja az órát, és programórát, melyet fehér karakterszínnel jelölnek. 7 teljesítményfokozattal bír és természetesen időzíthető.

A szabadonálló mikrohóz hasonlóan 3D mikrohullámmal működik, így egyenletesen melegít és harmonikus ízeket varázsolhat vele.

Többféle sütési móddal bír: Mikrohullám, grill, kombinált mikró + grill, crisp és 6. Érzék automatikus üzemmódok közül választhat.

Speciális funkciók a JetStart gyorsindítással 30 másodpercig teljes teljesítménnyel működik a készülék, mely ideális levesek és folyadékok újramelegítésére, s mindössze egy gombnyomással indítható,

JetDefrost, súly szerinti gyorskiolvasztás eljárása akár hétszer gyorsabban is elvégzi a kiolvasztást, mint a hagyományos készülékek.

Crisp egy exkluzív funkció, mellyel a hagyományos ételeket is olaj nélkül ropogóssá varázsolhatja. Legyen szó süteményről, vagy pizzáról, mirelit burgonyáról.

6. Érzék funkció automatikusan szabályozza a hőmérsékletet és teljesítményszintet, miközben elkészíti az egyetlen gombnyomással kiválasztható recept valamelyikét.

Újramelegítés (reheat) funkciója is hasznára lehet.

Gondolom, nem lepi meg, hogy ez a sokoldalú készülék a vásárlóink kedvencei között van!

Nézze meg ezt az exkluzív mikrohullámú sütőt a kínálatunkban >>>

Nem tudja melyik mikrohullámú sütő az ideális Önnek? Kérjen segítséget telefonon a +36-1/478-2128-as telefonszámon a szakértőinktől!

Böngésszen az összes Whirlpool mikrohullámú sütő között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Melyik mikrohullámú sütő a legjobb?

Mi várható egy profi mikrohullámú sütőtől?

Miért válasszon beépíthető mikrohullámú sütőt?

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Okt 12.