facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Légből kapott segítség

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Páraelszívók igényeire szabva

A Gorenje páraelszívók remek formatervezésük révén 2 az 1-ben megoldást nyújtanak. Tökéletes segítőtársak egy modern életstílushoz! Csendesen és megbízhatóan dolgozva egészségesebb életkörülményeket teremtenek, és hatékonyan távolítják el a rossz szagokat. Ezek a páraelszívók a legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek és a legjobb felhasználói élményt biztosítják a főzés és tisztításuk során - vagy akkor, amikor pusztán gyönyörködünk a látványukban.

SliderTouch csúszkás vezérlés - egyszerű vezérlés

Csúszkás vezérlésA Gorenje páraelszívókon egy speciális csúszkás vezérlőegység található, amelynek köszönhetően könnyedén változtathat a teljesítményen és a fényerőségen. A SliderTouch modern designja révén a készülék használata roppant egyszerű. Csak húzza el az ujját a szimbólumokon, és máris erősebb vagy gyengébb fokozatra kapcsolta páraelszívóját. 

AdaptAir technológia - Viszlát kellemetlen szagok!

Az AdaptAir rendszer biztosítja, hogy a levegőelszívás egyenletes legyen az elszívó teljes felületén. Sőt, a zajszínt is alacsonyabb lesz, a speciális AdaptAir terelőlapok kinyílásának és záródásának köszönhetően.

AdaptTech funkció - Automatikus ventilátor működés

A készülék nagyon intelligensen, önszabályzó módon reagál a kellemetlen szagok koncentrációjára a levegőben. Amint a speciális érzékelő egy meghatározott szintet meghaladó mennyiségű piszkot, gőzt, párát érzékel, a stand-by módból magától, automatikusan bekapcsol. Ezután növeli a teljesítményét, annyira, amennyire szükséges, majd miután megtisztította a helyiség levegőjét, ismét visszaáll stand-by állapotba.

K. L. E. rendszer - Okos elszívás alacsonyabb zajszint mellett

Elszívás alacsonyabb zajszint mellettEz a rendszer a páraelszívó középső része felé irányítja a levegőt. Ennek előnye, hogy kevésbé terheli meg a motort, optimalizálja az energiafogyasztást és csökkenti a zajszintet. Nem utolsó sorban az elszívóerőt is hatékonyabbá teszi.

Ujjlenyomatmentes bevonat - Csillogó és ujjlenyomatmentes eldolgozás

Minden rozsdamentes acél felületen ujjlenyomatmentes bevonat található, amely azért előnyes, mert megakadályozza a foltok keletkezését, ezzel együtt pedig csillogó és könnyen tisztítható felületet kínál.  

Szűrők - Hatékony levegő tisztítás

Hatékony levegő tisztításA Gorenje páraelszívók szűrőiben speciális hab található, amely a zsír és egyéb szennyeződések 98%-át eltávolítja a levegőből, ezzel sokkal frissebbé és egészségesebbé teszi azt. 

Időzítő és légfrissítő funkciók - Mindig friss és pontos

A Gorenje páraelszívókat automatikusan kikapcsolhatja 10, 20 vagy 30 perces időzítési beállításokkal. A légfrissítő funkció óránként bekapcsol és 5 percen keresztül frissíti a helyiség levegőjét.

Gorenje páraelszívóinkhoz kattintson ide.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel, szállítással kapcsolatban, hívja páraelszívó szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA