Kíváló minőségű Elica páraelszívók

elica a zseniális páraelszívó

Megmutatom a legcsendesebb, professzionális elszívót az Elicától!

A főzés egy csodálatos kikapcsolódás lehet, hiszen örömet okoz magának és szeretteinek is. De fontos gondoskodni a friss levegőről is az otthona szívében, ami a konyha. A konyhából származó élelmiszerszagok, mint a nedves vagy zsíros füst, kellemetlenek, ezért a jó páraelszívónak minden konyha elengedhetetlen elemének kell lennie.

A konyhabútorok többsége fából készült, és bár védőréteggel vannak bevonva, a nedvesség idővel korrodálhatja őket, és károsíthatja a fát. Ha a konyhai elemek forgácslapból készülnek, ez nagyobb gondot okozhat a párolgás miatt, és idővel a polcok károsodhatnak. A páraelszívó használata csökkenti a páralecsapódást, ami megőrzi és lehetővé teszi konyhabútorainak és akár a falainak hosszú élettartamát.

Manapság különféle formájú és méretű szellőztetők találhatók a piacon, így biztos talál olyat, ami illik az otthonához. Választhat alul szerelhető, fali, sziget vagy süllyesztett, illetve főzőlapba szerelt páraelszívókat is.

Ha kiváló minőségű páraelszívót keres konyhájába, az Elica márkát érdemes megfontolni. Az Elica a konyhai készülékek jól ismert és jó hírű gyártója, és páraelszívói a legjobbak közé tartoznak a piacon.

Az Elica páraelszívók sokféle stílusban és kivitelben kaphatók. Stílusukban falra szerelhető, szigetre szerelhető és beépíthető páraelszívók is találhatók. Ezenkívül az Elica páraelszívók különféle anyagokból készülnek, például rozsdamentes acélból, üvegből és még kristályból is. Ez azt jelenti, hogy olyan páraelszívót választhat, amely nem csak jól teljesít, de remekül mutat a konyhájában is. Az Elica páraelszívók másik nagyszerű tulajdonsága a fejlett technológia. Az Elica fejlett technológiába fektetett be, hogy páraelszívói hatékonyan és csendesen működjenek.

Az Elica páraelszívók egyik kiemelkedő tulajdonsága a zajcsökkentő technológia. Sok páraelszívó hangos és zavaró lehet, de az Elica olyan technológiát vezetett be, amely biztosítja, hogy a páraelszívók csendesek legyenek, miközben hatékonyan működnek.

Használatuk és karbantartásuk is egyszerű. Sok páraelszívójuk érintésvezérléssel rendelkezik, így könnyen beállítható a ventilátor sebessége és a világítás. Ezenkívül az Elica levehető és mosogatógépben mosható szűrőkkel megkönnyítette a páraelszívó tisztítását. Az Elica a fenntarthatóság és az energiahatékonyság mellett is elkötelezett. A páraelszívókat úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasztanak, miközben kiváló teljesítményt nyújtanak. Az Elica páraelszívók LED-es világítással rendelkeznek, amely kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos világítás, és egyes páraelszívók eco-móddal is rendelkeznek, amely még tovább csökkenti az energiafogyasztást. Ezek a páraelszívók elegáns és nagyszerű megoldást jelentenek a levegő tisztítására, ezt ajánljuk, ha kiváló ár-érték arányra vágyik páraelszívó vásárlásakor.

A kellemetlen szagok semlegesítésén túl a páraelszívó zsírszűrőkkel is rendelkezik.  A páraelszívó fémszűrői tartósabbak, és nem feltétlenül kell cserélni őket, míg a szintetikus szűrők előnye, hogy szinte hangtalanul működnek.

Hogyan válasszuk ki az ideális páraelszívót

A páraelszívó vásárlásakor a leggyakoribb kérdés, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő teljesítményt, így az igényeinknek megfelelő modellt. Tudja meg a „Hogyan válasszunk páraelszívót” cikkünkből.

Sok vásárlónk választja az Elica HAIKU páraelszívót, praktikus tulajdonságai miatt. Ismerje meg Ön is!

elica haiku

Különleges anyag, tartósság:

A terméket különleges anyagból tervezték, és a végeredmény erős esztétikai hatást ért el. Mindemellett praktikus és tartós, így igazán tökéletes a konyhai használathoz.

Nagyobb beépítési rugalmasság, nincs cső

Nagyobb beépítési rugalmasságot kínál az Elica HAIKU, mert speciális kiegészítő kiemenettel van ellátva. A beüzemelés során az elszívót közvetlenül csatlakoztathatja a hátsó falhoz, így szükségtelenné válik a kivezető csővezeték használata, ezért maximálisan megőrizheti a páraelszívó esztétikumát.

Karbantartás, riasztás, szűrő

 A funkció egy jelzőlámpával rendelkezik, amely figyelmezteti a felhasználót, ha zsír- és szagszűrő hamarosan eléri a maximális telítettségét.

A szűrő regenerálható és 3 éven át megőrzi a szűrőképességét (60%), ezzel elkerülve a szükségtelen cseréket, és a hulladékképződést.

Kiemelten csendes működés

Kiemelten figyelt az Elica a csendes működésre. A páraelszívóknál nem ritka a 60-70 dB zajszint, míg a ELICA HAIKU 34-51 dB között van. Ez szinte egy suttogásnak felel meg.

Kevés áramfogyasztás

„A” vagyis a legjobb energiabesorolású a készülék, tehát egyáltalán nem fogja megterhelni az áramszámláját.

Az Elcia Haiku páraelszívók az alábbi díjakat nyerték el:

elica haiku díjak

További technikai tulajdonságok:

Méret opciók :32 - 60 - 90 - 120 cm

Kivitel, beépítési lehetőség: Kivezetés

Felülete, anyaga a páraelszívónak: Fekete üveg, Fehér Krion

Világítás: LED-csík 1 x 7 W - 3500 K

Vezérlése a készüléknek: 3+2B fok. érintőszenzor

Alumínium zsírszűrő alaptartozék , és a Kürtő alaptartozék 

Nézze meg videót az Elica Haiku páraelszívóról:

Böngésszen az Elica Haiku páraelszívók között >>>

Az Elica páraelszívók sokféle stílusban és kivitelben kaphatók, fejlett technológiával vannak felszerelve, könnyen használhatók és karbantarthatók, energiatakarékosak, és kiváló ügyfélszolgálattal támogatják őket. Ha jó minőségű páraelszívót keres, feltétlenül tekintse meg az Elica termékkínálatát.

Elica onlineMárkaboltok kínálata, ahol Egyedűlállóan hosszú GARANCIÁVAL vásárolhat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Elica NikolaTesla a párelaszívó és főzőlap egyben

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

Páraelszívó és párátlanító közötti különbség

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Okt 13.

Elica termékajánló