Ismerje meg vásárlóink kedvenc Gorenje mikrohullámú sütőjét

gorenje vásárlók kedvenc mikro

Sokoldalú, modern és mutatós mikrohullámú sütőt keres? Jó helyen van!

Gorenje BMI201AG1X Beépíthető mikrohullámú sütő

 

Nem hiába népszerű a vásárlók között ez a mutatós beépíthető mikrohullámú sütő, hiszen rengeteg hasznos funkcióval készült, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat.

Ismerje meg a cikkemből, mire is képes ez a Gorenje BMI201AG1X Beépíthető mikrohullámú sütő.

 https://www.onlinemarkaboltok.hu/Gorenje-BMI201AG1X-Beepitheto-mikrohullamu-suto

A legnagyobb könnyebbség, hogy nem kell sikálni a mikrohullámú sütőt, mert automatikus tisztító funkcióval készült.

Automatikus tisztítás tisztítószerek nélkül

A sütő belseje úgy tisztítható, hogy egy magas hőmérsékletnek ellenálló üveg- vagy agyagpoharat megtöltünk csapvízzel, behelyezzük a sütőbe, és aktiváljuk az AquaClean programot. A keletkező gőz felpuhítja a sütő falán lévő szennyeződéseket. A program végén egyszerűen tisztítsuk meg a sütőt egy nedves ruhával.

Automata programok segítik az ételkészítést

Programok olyan alkalmakra, amikor nem tudod hogyan fogj hozzá

Az automatikus előbeállítások lehetővé teszik bizonyos ételek egyszerűbb elkészítését, mint például a pattogatott kukorica, csibefalatkák, pizza, tészta stb. Csak ki kell választani az étel típusát és megadni a súlyt és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és időtartamot.

Mikro- és grill funkcióval mennyei ételek készíthetőek

gorenje mikro

Amikor a két funkció egyesül... 

Kombinálja a mikrohullámú sütő és a grill előnyeit, hogy megtapasztalhassa a főzés teljesen új dimenzióit. Le fogja nyűgözni a kisebb húsdarabok, pizzák és egyéb ételek gyorsabb elkészítése, amelyeket tökéletesre kell főzni és ropogósra sütni.

Grill funkcióval a tökéletesen ropogós végeredményért

Most már könnyedén megpiríthatja kedvenc ételeit a tökéletes kéregért. A mikrohullámú sütővel kombinálva a grill extra gyorsan elvégzi a rábízott munkát. A főzési folyamat első fele után a sütő emlékeztet, hogy fordítsa meg az ételt az egyenletesebb főzés és a tökéletes ropogós élvezet érdekében.

Rozsdamentes acél design, hogy tökéletesen passzoljon a konyhájába

A mikrohullámú sütő belseje rozsdamentes acélból készült, amely hozzájárul a kiváló főzési eredményekhez. A rozsdamentes acél javítja a mikrohullámú sütők keringését a sütőtérben és sokkal könnyebbé teszi a tisztítást.

Inverter technológiával egyenletes felmelegedés

Az inverteres technológiával a főzés új dimenziója már Önnek is elérhető. Ezután már nemcsak az újramelegítésre fogja használni a mikrót. A hagyományos technológiához képest, amely 0% és 100% közötti átkapcsolással alacsonyabb teljesítményt ér el, az inverteres mikrohullámú sütők bármilyen szinten folyamatos teljesítményt biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az étel egyenletesen melegszik fel a folyamat során anélkül, hogy olyan túlfeszültségek keletkeznének, amelyek kiönthetik a finom levest, vagy hideg foltokat hagyhatnak az omlettben. A jobb főzési teljesítmény mellett az inverterek gazdaságosabbak és kisebbek.

SafetySwitch beállítással, mindig biztonságban

A SafetySwitch biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a mikrohullámú sütő teljesen biztonságos legyen. Automatikusan leállítja a program előrehaladását, ha működés közben kinyitná az ajtót.

Praktikus LED kijelző (smartdisplay)

Az elegáns és áttekinthető LED-kijelző lehetővé teszi a mikrohullámú sütőben a főzés vagy a melegítés folyamatának nyomon követését. A visszaszámláló naprakész információkat ad arról, hogy mennyi ideig tart a főzési folyamat, és melyik funkció van beállítva.

Nélkülözhetetlen gyors felmelegítés

Lehetővé vált az étel gyors felmelegítését egyetlen érintéssel. Könnyen növelheti az időt 30 másodperccel még egyszeri megnyomással. A SmartStart funkció különösen hasznosnak bizonyul, ha alig várja a meleg ételt.

Kapcsolja ki a hangjelzést

A mikrohullámú sütő lehetővé teszi a hangerő különböző beállítását. Amikor csendre van szüksége, pl. amíg a gyerek alszik, továbbra is használhatja a mikrohullámú sütőt hang nélkül. Egyszerűen kapcsolja ki és kapcsolja be később a hangjelzéseket.

Tökéletes étel néhány egyszerű lépésben (StepBake)

A főzési folyamat minden lépésének manuális programozásával szakaszosan főzhet. Például az 1. lépésben választhat több mikrohullámú sütő programot, mint grillezést, a 2. lépésben akár fordítva, vagy kezdheti a kiolvasztással és folytathatja a sütéssel. Amikor aktiválja a StepBake módot, a mikrohullámú sütő automatikusan változtatja a lépéseket, így nem kell manuálisan hozzányúlni.

Tálalon finom ételeket otthona kényelmében

A WarmPlate, egy másik praktikus automatikus program, amely felmelegíti a tányérokat. A felmelegített tányérok megakadályozzák az ízek elvesztését, és biztosítják, hogy az étel olyan ízű legyen, amilyennek lennie kell.

Egyenletesen felmelegített étel

Hideg részek nélkül az ételt tökéletesre főzi vagy melegíti fel. A forgótányér állandó forgása lehetővé teszi, hogy a mikrohullámok hatékonyan és egyenletesen melegítsék fel az Ön által elkészített ételt.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkaboltban a Gorenje BMI201AG1X Beépíthető mikrohullámú sütőt >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Melyik mikrohullámú sütő a legjobb?

A Gorenje mikrohullámú sütő többre képes, mint gondolná…

Mi várható egy profi mikrohullámú sütőtől?

Miért válasszon beépíthető mikrohullámú sütőt?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Febr 23.