A Gorenje mikrohullámú sütő többre képes, mint gondolná…

gorenje mikro

Mikrohullámú sütő választás előtt áll, akkor ezeket ismernie kell!

A Gorenje mikrohullámú sütő képes ropogós sült krumplit sütni! Ízletes pizzát készíteni! Remek süteményeket és krémes habokat készíteni. Sőt sterilizálni a cumisüveget is!

Előnye a Gorenje mikrohullámú sütőknek

KÉSZEN ÁLL AZ ÍZLETES ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉRE: Többre képes a felmelegítésnél és kiolvasztásnál. Friss, egészséges és ízletes ételeket tud készíteni; tud sütni; illetve megpirítja az ételeket a grill funkció segítségével.

RENDKÍVÜL GYORS: A mikrohullámoknak köszönhetően a hő gyorsabban és mélyebben hatol az élelmiszerbe a hagyományos sütőkhöz képest, ami gyorsabb és hatékonyabb főzést eredményez.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: Tisztítása könnyebb és gyorsabb a hagyományos sütőknél. Sőt, a forgótányér mosogatógépben mosható. Ha beépített kerámialappal rendelkező modellt választunk a forgótányéros helyett, akkor a tisztítás még egyszerűbb, mivel a kerámiát egyszerűen, egy nedves ruhával tisztára lehet törölni.

ENERGIA-HATÉKONY: A rövidebb főzési idő és, hogy nincs energiaveszteség (az összes energiát az élelmiszer veszi át az edény és a sütő belsejének felmelegedése nélkül), alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

A HANGJELZÉS HANGEREJÉNEK BEÁLLÍTÁSA: A hangjelzés hangereje igény szerint beállítható. Amikor csendre van szükség, mondjuk, amíg alszik a baba, akkor is lehet használni a mikrohullámú sütőt hang nélkül; egyszerűen kapcsoljuk ki a hangjelzéseket, majd kapcsoljuk őket vissza egy későbbi időpontban.

A Classico collection mikrohullám forgótányér nélkül

forgótányér nélküi gorenje

A 360°StirTechnology a mikrohullám tökéletes eloszlását biztosító technológia. A mikrohullámok a sütő belsejének alján található kerámialap alatti terület felé terjednek, ahonnan egyenletesen szóródnak szét felfelé a sütőkamra többi részébe. Mivel a hullámok áthaladnak a sütőkamra belső-alsó részén, hatékonyabban és minden irányból képesek behatolni az ételbe, ami miatt a forgatás feleslegessé válik. Így az étel gyorsabban sül meg és az eredmény sokkal finomabb.

forgótányér nélküi gorenje 

Ismerje meg a Gorenje Classico Collection mikrohullámú sütőit csodálatos kinézettel:

Gorenje MO4250CLB és a MO4250CLI szabadonálló mikrók

gorenje exkluzív mikro

Gorenje BM235CLB BM235CLI mikrohullámú sütők

 gorenje mikro

Kattintson a képre és nézze meg őket! 

Gorenje mikrohullámú sütők további előnyei:

DoubleGrill/ grill és mikro kombinálás

A grillezés és mikrohullámú sütés kombinált funkciója lehetővé teszi számunkra, hogy húst vagy pizzát süssünk, és sok más ételt sokkal gyorsabban elkészítsünk. Két grill fűtőszál – egy alul és egy felül – gondoskodik arról, hogy tökéletesen ropogós legyen az étel, ellenállhatatlan aranybarna kéreggel.

pizza mikroban

Automenü/Automatikus főzés

Az automatikus beállítások bizonyos típusú ételek egyszerűbb elkészítését teszik lehetővé. Csupán ki kell választanunk az étel típusát, megadni a súlyát, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és az időtartamát.

automata főzés

InoxTerior/Rozsdamentes acél belső

A mikrohullámú sütő belseje rozsdamentes acélból készül, amely hozzájárul a kiváló főzési eredményekhez. A rozsdamentes acél javítja a mikrohullámok keringését a sütő belsejében és a tisztítása sokkal könnyebb.

rozsdamentes belső

SmartDispley:

Az elegáns és jól áttekinthető LED kijelző lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük a mikrohullámú sütőben zajló főzési vagy melegítési folyamatot. A visszaszámláló időzítő pontos információt nyújt arról, hogy a főzési folyamat még mennyi ideig tart és hogy mely fűtőelemek vannak használatban.

smartdisplay

TouchControll:

A modern érzékelő-technológia a mikrohullámú sütő egyszerű és világos érintőképernyős vezérlését biztosítja. A sütő egyszerűen lezárható a nem szándékos használat megakadályozása érdekében. A tökéletesen sima vezérlő felület elegáns megjelenést biztosít a sütő számára és könnyen tisztítható.

érintő irányítás

Nézze meg a Gorenje mikrohullámú sütőket >>>

TIPPEK a mikrohullámú sütőben készíthető ételeken túl:

Habosítsunk tejet krémes habbá:

Öntsünk tejet egy mikrohullámú sütőben használható, fedeles palackba. Töltsük fel félig, zárjuk le és erősen rázzuk fel. Vegyük le a kupakot és melegítsük fel a tejet a mikrohullámú sütőben, amíg a hab megemelkedik.

Szárítsunk fűszernövényeket:

Tegyünk oregánót, rozmaringot, kakukkfüvet vagy citrusfélék héját egy tányérra és melegítsük maximális teljesítményen 30 másodpercen keresztül. Fordítsuk meg a fűszernövényeket és ismételjük meg a folyamatot, amíg szárítottá válnak.

Sterilizáljunk cumisüvegeket:

Töltsük fel félig a palackot vízzel. Helyezzük a cumit és a kupakot egy kis tálba és fedjük le őket vízzel. Melegítsük maximális fokozaton két percen keresztül.

Pirítsunk mogyorót:

Szórjunk szét mogyorót egy mikrohullámú sütőben használható tálcán. Pirítsuk maximális teljesítményen 1 percen keresztül, aztán fordítsuk meg. Többször ismételjük meg a folyamatot.

Nézze meg az onlineMárkaboltok mikrohullámú sütő kínálatát, akár szabadonálló akár beépíthető mikróra vágyik >>>

Olvasson tovább, tudjon meg többet:

Melyik a jobb, a szabadon álló vagy a beépített mikrohullámú sütő?

Mi várható egy profi mikrohullámú sütőtől?

Miért válasszon beépíthető mikrohullámú sütőt?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 01.