A Gorenje mikrohullámú sütő többre képes, mint gondolná…

gorenje mikro

Mikrohullámú sütő választás előtt áll, akkor ezeket ismernie kell! A Gorenje mikrohullámú sütő képes ropogós sült krumplit sütni! Ízletes pizzát készíteni! Remek süteményeket és krémes habokat készíteni. Sőt sterilizálni a cumisüveget is!

Egy szuper mikrohullámú sütő kiválasztásával nagyon meg tudjuk könnyíteni az életünket, hiszen a használata a mindennapjaink része. Szerencsére az itt bemutatott Gorenje készülék minden várakozást felülmúlt.

Előnye a Gorenje mikrohullámú sütőknek

KÉSZEN ÁLL AZ ÍZLETES ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉRE: Többre képes a felmelegítésnél és kiolvasztásnál. Friss, egészséges és ízletes ételeket tud készíteni; tud sütni; illetve megpirítja az ételeket a grill funkció segítségével.

RENDKÍVÜL GYORS: A mikrohullámoknak köszönhetően a hő gyorsabban és mélyebben hatol az élelmiszerbe a hagyományos sütőkhöz képest, ami gyorsabb és hatékonyabb főzést eredményez.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: Tisztítása könnyebb és gyorsabb a hagyományos sütőknél. Sőt, a forgótányér mosogatógépben mosható. Ha beépített kerámialappal rendelkező modellt választunk a forgótányéros helyett, akkor a tisztítás még egyszerűbb, mivel a kerámiát egyszerűen, egy nedves ruhával tisztára lehet törölni.

ENERGIA-HATÉKONY: A rövidebb főzési idő és, hogy nincs energiaveszteség (az összes energiát az élelmiszer veszi át az edény és a sütő belsejének felmelegedése nélkül), alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

A HANGJELZÉS HANGEREJÉNEK BEÁLLÍTÁSA: A hangjelzés hangereje igény szerint beállítható. Amikor csendre van szükség, mondjuk, amíg alszik a baba, akkor is lehet használni a mikrohullámú sütőt hang nélkül; egyszerűen kapcsoljuk ki a hangjelzéseket, majd kapcsoljuk őket vissza egy későbbi időpontban.

A Classico collection mikrohullám forgótányér nélkül

forgótányér nélküi gorenje

A 360°StirTechnology a mikrohullám tökéletes eloszlását biztosító technológia. A mikrohullámok a sütő belsejének alján található kerámialap alatti terület felé terjednek, ahonnan egyenletesen szóródnak szét felfelé a sütőkamra többi részébe. Mivel a hullámok áthaladnak a sütőkamra belső-alsó részén, hatékonyabban és minden irányból képesek behatolni az ételbe, ami miatt a forgatás feleslegessé válik. Így az étel gyorsabban sül meg és az eredmény sokkal finomabb.

forgótányér nélküi gorenje 

Ismerje meg a Gorenje Classico Collection mikrohullámú sütőit csodálatos kinézettel:

Gorenje MO4250CLB és a MO4250CLI szabadonálló mikrók

gorenje exkluzív mikro

Gorenje BM235CLB BM235CLI mikrohullámú sütők

 gorenje mikro

Kattintson a képre és nézze meg őket! 

Gorenje mikrohullámú sütők további előnyei:

DoubleGrill/ grill és mikro kombinálás

A grillezés és mikrohullámú sütés kombinált funkciója lehetővé teszi számunkra, hogy húst vagy pizzát süssünk, és sok más ételt sokkal gyorsabban elkészítsünk. Két grill fűtőszál – egy alul és egy felül – gondoskodik arról, hogy tökéletesen ropogós legyen az étel, ellenállhatatlan aranybarna kéreggel.

pizza mikroban

Automenü/Automatikus főzés

Az automatikus beállítások bizonyos típusú ételek egyszerűbb elkészítését teszik lehetővé. Csupán ki kell választanunk az étel típusát, megadni a súlyát, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és az időtartamát.

automata főzés

InoxTerior/Rozsdamentes acél belső

A mikrohullámú sütő belseje rozsdamentes acélból készül, amely hozzájárul a kiváló főzési eredményekhez. A rozsdamentes acél javítja a mikrohullámok keringését a sütő belsejében és a tisztítása sokkal könnyebb.

rozsdamentes belső

SmartDispley:

Az elegáns és jól áttekinthető LED kijelző lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük a mikrohullámú sütőben zajló főzési vagy melegítési folyamatot. A visszaszámláló időzítő pontos információt nyújt arról, hogy a főzési folyamat még mennyi ideig tart és hogy mely fűtőelemek vannak használatban.

smartdisplay

TouchControll:

A modern érzékelő-technológia a mikrohullámú sütő egyszerű és világos érintőképernyős vezérlését biztosítja. A sütő egyszerűen lezárható a nem szándékos használat megakadályozása érdekében. A tökéletesen sima vezérlő felület elegáns megjelenést biztosít a sütő számára és könnyen tisztítható.

érintő irányítás

Nézze meg a Gorenje mikrohullámú sütőket >>>

TIPPEK a mikrohullámú sütőben készíthető ételeken túl:

Habosítsunk tejet krémes habbá:

Öntsünk tejet egy mikrohullámú sütőben használható, fedeles palackba. Töltsük fel félig, zárjuk le és erősen rázzuk fel. Vegyük le a kupakot és melegítsük fel a tejet a mikrohullámú sütőben, amíg a hab megemelkedik.

Szárítsunk fűszernövényeket:

Tegyünk oregánót, rozmaringot, kakukkfüvet vagy citrusfélék héját egy tányérra és melegítsük maximális teljesítményen 30 másodpercen keresztül. Fordítsuk meg a fűszernövényeket és ismételjük meg a folyamatot, amíg szárítottá válnak.

Sterilizáljunk cumisüvegeket:

Töltsük fel félig a palackot vízzel. Helyezzük a cumit és a kupakot egy kis tálba és fedjük le őket vízzel. Melegítsük maximális fokozaton két percen keresztül.

Pirítsunk mogyorót:

Szórjunk szét mogyorót egy mikrohullámú sütőben használható tálcán. Pirítsuk maximális teljesítményen 1 percen keresztül, aztán fordítsuk meg. Többször ismételjük meg a folyamatot.

Nézze meg az onlineMárkaboltok mikrohullámú sütő kínálatát, akár szabadonálló akár beépíthető mikróra vágyik >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 01.
Melyik a legjobb beépíthető sütő?

Hús sül a sütőben!

Melyik a legjobb beépíthető sütő? Tudta, hogy ma már vannak olyan beépíthető sütők, amelyek teljesen önállóan elkészítenek mesterfogásokat?

Készítsen Ön is ízletes finomságokat, pillanatok alatt minimális erőfeszítéssel!

A legjobb beépíthető sütőt keresve érdemes figyelembe venni az innovatív funkciókat és a kényelmet. Tudta, hogy ma már léteznek olyan beépíthető sütők, amelyek teljesen önállóan képesek mesterfogásokat készíteni? Az intelligens technológiájuknak köszönhetően előre programozott receptekkel, automatikus hőmérséklet- és időbeállításokkal segítenek Önnek. Így minimális erőfeszítéssel készíthet ízletes ételeket pillanatok alatt. Tapasztalja meg Ön is a modern sütők előnyeit, és varázsoljon finomságokat otthonában könnyedén!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Aug 23.
Gyors főzőcske mikrohullámú sütőben

Sült csirke mikróban elkészítve

Gyors és egészséges, vitamindús és ropogós recept következik mikrohullámú sütőben!

Fontos az egészséges életmód, és nem szeret olajban sütni? Akkor használja a mikrohullámú sütő grill funkcióját! Salátareceptet is írok, amivel vitamindús és könnyű étele lesz.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.
Hogyan válasszunk mikrohullámú sütőt?

mikro-valasztas

Hogyan válasszunk mikrohullámú sütőt?

8 tipp mikrohullámú sütő vásárlásához! Ebben a cikkben megmutatjuk milyen szempontokra érdemes odafigyelnie.

A mikrohullámú sütő kétségkívül az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb háztartási gépünk, sokan nem is foglalkoznak vele különösebben, csak megveszik a legolcsóbbat, vagy azt, amelyik ránézésre szimpatikus. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy érdemes jobban átgondolni a vásárlást, már csak azért is, mert ha esetleg úgy dönt, grillezni vagy főzni is szeretne a készülékben, akkor nagyon jól jön, ha erre is képes a gép. Az ínyenc vásárlóknak egyre több méret, szín, forma és funkció áll a rendelkezésére. Természetesen, ha Ön csak kakaómelegítésre használja, kár sokat költenie rá.

Az első lépés tehát az, hogy átgondolja, mire használná a készülékét. Ehhez persze nem árt tisztában lenni a legfontosabb funkciókkal, amelyeket később részletesen el is magyarázok. De ne rohanjunk annyira előre! :)

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.