Minden a hőszivattyús szárítógépekről

whirlpool hőszivattyús szárítógépről minden

Nézőpontok szárítógép választáshoz, tapasztalat alapján

Vásárlói vélemények alapján a legkedveltebb Whirlpool szárítógép

 

Sok magyar háztartásban van már szárítógép, de még mindig vannak kétkedők:) Én most segítek Önnek, hogy eldönthesse, miért válassza a hőszivattyús szárítógépet.

Már több éve használok hőszivattyús szárítógépet, így első kézből árulom el Önnek az előnyeit. Szerencsére rengeteg vásárlói véleménnyel is rendelkezem, így biztos lehet abban, hogy helytálló minden, amit most fog olvasni.

A lényeg a szárítógép vásárlásnál, hogy az igényeit szolgálja, gazdaságos, környezetbarát működése legyen, és nem utolsó sorban időtálló legyen!

A Whirlpool hőszivattyús szárítógépek sok évig szolgálják tulajdonosaikat és sokrétű programokkal biztosítják a maradéktalan kihasználását a készülékeknek.

Melyek a leghatékonyabb szárítógépek?

Egyértelmű a válasz, csakis a hőszivattyús szárítógép! A hőszivattyús szárítógépek, a legenergiatakarékosabb készülékek jelenleg a piacon, ezáltal pénztárcabarát megoldások. Emellett praktikus funkciókkal vannak felszerelve, csendesek és ami még nagyon fontos, kíméletesek a ruháival, így nyugodt lehet, nem fognak összemenni a magas hőmérséklettől.

Amióta megjelentek a piacon a hőszivattyús szárítógépek, szinte csak ezeket választják vásárlóink!

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkabolt kínálatát >>>

Miért a hőszivattyús szárítógép?

A vásárlók igényeihez igazodva a hőszivattyús technológiát a gyártók a fenntarthatóság miatt is fejlesztették ki. Ezek a készülékek sokkal kevesebb energiával működnek elődjeikhez képest, így gazdaságos a használatuk, és még a környezetünkre is figyelnek.  A másik legnagyobb vásárlói elvárás a kíméletes szárítás volt, amely vigyáz a ruháinkra. Ez a kihívás is sikeresen teljesül a hőszivattyús szárítógéppel, hiszen jelenleg a legkíméletesebb szárítási móddal rendelkezik a szárítógépek között.

Hogyan működik a hőszivattyús szárítógép?

Ez egy zárt rendszer, amely freongázt sűrít, és ezáltal termeli a szárításhoz szükséges hőt. Nagy előnye, hogy nincs szükség fűtőelemre a készülékben. Az így előállított forró levegő áthalad a gép dobján, elnyelve a ruházat nedvességét (ez a szárítási folyamat). Ezután átnyomja a levegőt két szűrőn, majd egy párologtatón, ahol a nedvesség eltávolításra kerül. Ez a kondenzációs folyamat, ahol az összegyűjtött vizet ezután egy víztartályba gyűjti (kondenzvíz tartályba, vagy közvetlenül kondenzvíz kivezető csövön a lefolyóba). Ezután a hőt ismét visszaforgatja. Az a tény, hogy a forró levegőt újra felhasználja a szárítógép, drasztikusan csökkenti a gép üzemeltetéséhez szükséges energiát, így csökkentve ezzel a működési költségeket.

Miért válasszák a vásárlóink a hőszivattyús szárítót?

Több ezer szárítógéppel gazdagítjuk már a magyar családokat, melyek óriás könnyebbséget jelentenek az otthonokban.

Sok kérdést kapunk a választás folyamán és visszajelzést is az elégedett felhasználóktól.

Ismerje meg a döntési és felhasználási előnyöket, melyek vásárlóink osztottak meg velünk.

Energiatakarékosság

A hőszivattyú használata energiahatékonyabb megoldás a kondenzátoros szárítóval szemben.

Kíméletesen szárít

A hőszivattyús szárító nem károsítja a szöveteket, mivel alacsonyabb hőmérsékletet és kíméletesebb szárítási környezetet használ.

Könnyedén elhelyezhető

Mivel szintén szellőzés nélküliek a hőszivattyús szárítók, szinte bárhova elhelyezhetőek, nincs szükség szellőzőcsatornákra, így megkímél minket a falba vagy ablakba való lyukak vágásától. ( a szárítógép alján van a szellőző, tehát az optimális működéshez ott kell helyet hagyni.)
Csak egy konnektorra van szükség a működésükhöz.

Csökkenti a penészesedés lehetőségét az otthonában

A ruhák teregetőn való szárításának nagy hátránya lehet a pára, ami kicsapódik az otthonában. A szárítógép használatával ezt megelőzheti és a hőszivattyús szárítógép szellőzésmentességének még óriási előnye, hogy nem bocsát ki párát, így ez által se kerül pára a levegőbe. A magas páratartalom hátránya a penészesedés lehet, így Ön megelőzheti otthon penészesedését.

Bármikor száríthat, nincs kitéve az időjárásnak

Egy jó és hatékony szárítóval sokkal gyorsabban megszáríthatja ruháit, ágyneműit. Nem csak tavasszal csinálhat nagytakarítást, és a teregetők se veszik el a teret otthonából.

Megszabadulhat az állatszőrtől

A hőszivattyús szárítógépek szöszszűrővel vannak ellátva, így kedvencei szőreitől is megszabadítja a ruháit.

Vásárlóink egyik kedvence a Whirlpool FFT M22 8X3B EE hőszivattyús szárítógép.

Ez a készülék maximális kapacitása 8 kg, így akár egy nagyobb családnak is ideális. De ha Ön egy pl. 3 fős családban él, akkor is jó választás, mert a készülék intelligens 6. érzékkel programmal van felszerelve.

6. érzék a szárítógépeknél

Az intelligens 6. érzék technológia azt jelenti, hogy a készülék szenzorai érzékelik a páratartalmat - nedvességet, így automatikusan alkalmazkodik a szárítógép a behelyezett ruha mennyiséghez és kíméletesen szárítja meg a ruháit. Ezért, ha Ön kevesebb ruhát szárít a készülékben, mint a maximális kapacitás, akkor is optimális az energiafogyasztása.

Digitális kijelző

A Digitális kijelzőjének köszönhetően mindig tudja, hogy éppen mennyi idő van vissza a ciklusból.

A+++ energiaosztály

Fejlett energiahatékonyság. Az A+++ energiaminősítésével ez a Whirlpool szárító lehetővé teszi az ideális eredmények és a nagyon alacsony energiafogyasztást.

Rendkívül csendes

Ideális eredmény, alacsony zajszint mellett. Élvezze az extra nyugalmat és csendet.

FreshCare+ opció

Amennyiben nem tudja kipakolni a szárítógépet a lejárt ciklus után a FreshCare+ rendszer, akár 6 órán át gondoskodik ruháiról a szárítóban. Az intelligens hőmérsékle tszabályozásnak és a gyengéd dobmozgásnak köszönhhetően, amely a ruhaneműket frissen tartja és megóvja a kellemetlen szagoktól, nem kell azonnal kipakolnia a megszáradt ruhákat.

SenseInverter motor

Energiatakarékos motor, amely változó sebességgel működik. Ezzel lehetővé teszi a fejlett teljesítményt és a ruhaneműkről való tökéletes gondoskodást.

Többféle szárítási mód

A program kiválasztása után a különféle szárítási szintek beállíthatók: vasalásszáraz, vállfaszáraz, szekrényszáraz vagy extraszáraz.

Gyors opció, gyapjú program, frissítő program, ágynemű program, ing program, sport program, XXL program a paplanokhoz, farmer program, selyem program, színes program és még vasaláskönnyítő program is gondoskodik többek között arról, hogy Ön mindig az ideálisat választhassa.

Ezek után talán könnyebben tud választani a hősszivattyús szárítógépek között.

Válogasson a Whirlpool hőszivattyús szárítógépek között, melyeket vásárlóink kedvelnek >>>

Tudjon meg többet a szárítógépekről:

Mit tegyünk és mit ne tegyünk a szárítógépbe!

Szárítógép karbantartása, tisztítása

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Ápr 28.