Gyümölcscentrifuga, hogy sokáig aktív életet élhessen!

gyümölcscentrifuga

Gyümölcscentrifuga, hogy sokáig aktív életet élhessen!

Ön mennyi friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztott a héten?

Az már sokak számára egyértelmű, hogy a nyersen fogyasztott zöldségek és gyümölcsök számos fontos tápanyag, mint a vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrásai. Ahhoz, hogy ezeket a legkönnyebben és a legjobb minőségben juttassuk a szervezetünkbe, egy gyümölcsprésre vagy gyümölcscentrifugára van szükségünk.

Ön mennyi friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztott a héten?

A magyar konyha sajnos nem kedvez a zöldség/gyümölcs bevitelnek, pedig a szervezetünk számára elengedhetetlenek, így sokat és jó minőségben kellene fogyasztanunk belőlük.

Egy gyümölcscentrifuga pár perc alatt kipörgeti a napi vitamin adagot tartalmazó finom italt, melyet egy üvegben akár magával is vihet a munkába, iskolába.

A legjobb, hogy örömmel fog kísérletezni, mely gyümölcs, zöldség keverékből lesz a legkiválóbb ízű, zamatos kedvenc ital.

Miben fog megváltozni az élete?

Mutatok 4 fő szempontot ami miatt mindenképp érdemes ha bevezetni a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztását a mindennapi étrendjébe, az egészségesebb életstílus érdekében:

1/ A frissen facsart levek ,,tápanyagbombával" dobják meg az idősebb szervezetet is

Az évek múlásával sajnos lassul és gyengül az emésztés. Ha frissen facsart zöldség- gyümölcslével lepi meg a szervezetét, az közvetlenül a véráramba kerül, és ez kifejezetten jó hatással van az egészségre. Sajnos az üzletekben kapható gyümölcslevek gyakorlatilag nem is tartalmaznak tápanyagot a pasztőrözés miatt.

2/ Kitágul a világ és az utálatból izgalom lesz

Kitágul a világ! Ígérem, hogy olyan zöldségeket, gyümölcsöket is meg fog kedvelni, amit azelőtt biztosan nem fogyasztott. Sokan közülünk ugyanazt a zöldséget és gyümölcsöt eszik naponta, vagy ami még ennél is rosszabb, hogy egyáltalán nem esznek ilyesmit rendszeresen. A gyümölcscentrifuga használatával a gyerekek is imádni fogják az alkotás ízét.

3/ Lúgosítás által energiabomba lesz

A zöldségek lúgosító hatása miatt azt fogja érzékelni, hogy megnő az energia szintje. Sokféle gyomorbántalom enyhül, vagy elmúlik. A szellemi frissessége is megnő, és méregteleníteni kezd a szervezet. A hölgyek nagy örömére a ,,narancsbőr" elleni küzdelemben is óriási segítséget nyújt. Fogyókúra részeként is ideális, a sok pozitív hatása mellett.

4/ Betegségek és az öregedés megelőzése

A gyümölcsökben és zöldségekben lévő tápanyagok, vitaminok, ásványi sók nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet számára. A legújabb kutatási eredmények is bizonyítják, hogy fontos szerepet játszanak számos súlyos betegség (pl. szív-és érrendszeri betegségek, rák, Alzheimer kór) kialakulásának megelőzésében és a nemkívánatos öregedési folyamatok ellen is.

Gyümölcscentrifuga választás

Sok fajta készülék szerezhető be minőség és ár vonatkozásában is. Egy olcsóbb, hagyományos gyümölcscentrifuga is megfelelő lehet kezdőknek, de ha megengedheti magának, érdemes hosszú távra gondolni és egy komolyabb variánst venni.

Gyümölcscentrifugák működése

Ezek a gépek úgy működnek, hogy a gyümölcsöt és a zöldséget egy nagy sebességgel forgó kés felaprítja majd ezt egy szűrőn átpréseli. A centrifugális erő hatására válik el egymástól a pép és a lé.

Gyümölcscentrifuga előnyei:

Gyors elkészítési idő

Könnyen használható

Könnyű a tisztítása

Zöldségek és gyümölcsök nagyobb darabokban, akár egészben bele helyezhetők

Gyümölcscentrifuga hátránya:

Sokszor sűrűbb levet kapunk nagyobb rost-darabkákkal ezért magasabb a pép mennyisége a gyümölcslében, mint préselés után.

Meglehetősen hangosak az őrlő és vágó műveletek miatt, de abszolút nem zavaró.

Az én gyümölcscentrifuga ajánlatom:

Ismerkedjen meg a Gorenje JC805EII gyümölcscentrifugával, mely kezdőknek és haladóknak is ideális választás. Több vásárlónk is pozitív tulajdonságként emelte ki a nagy kancsót, mely 1,5 literes űrtartalommal bír, és a nagy gyümölcshús tárolót is, melyet a készülék tartalmaz.

Ez egy megbízható készülék melynek 800W-os teljesítménye gyors és hatékony munkát tesz lehetővé.

A gyümölcscentrifuga 2 fokozattal bír.

Az 1. beállítás különösen alkalmas puha húsú gyümölcs és zöldség, például görögdinnye, szőlő, paradicsom, uborka és málna centrifugálására.

A 2. beállítás minden zöldséghez és gyümölcshöz alkalmas. (A pontossághoz tartozik, hogy keményítő tartalmú gyümölcs, például banán, papaja, avokádó, füge és mangó nem alkalmas a gyümölcscentrifugában történő feldolgozásra.)

Kattintson ide, és tudjon meg többet a Gorenje gyümölcscentrifugáról>>>

Tekintse meg az online Márkaboltok oldalán az összes gyümölcscentrifugát >>>

Olvasson tovább, mert ezek az írások is érdekelhetik:

Tavaszi vitaminbombák Gorenje Smoothie készítővel!

5 tipp a konyhája forradalmasításához

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Őszintén a beépíthető sütő rejtelmeiről

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.