A mosogatás megújult élménye

megoldás a mosogatásra gorenje

Fedezze fel a Gorenje mosogatógépek funkcióit, melyek tényleg a kihívásokra lettek szabva.

Minden háztartásban a mosogatás elkerülhetetlen, időrabló és víz pazarló tevékenység, melyre a legjobb megoldás egy mosogatógép. Igen, de rengeteg féle mosogatógép van a piacon. Melyik mosogatógép való Önnek?

Ismerje meg a Gorenje készülékek legjobb funkcióit és nem fog sokat gondolkodni, milyen márkájú mosogatógépet vásároljon. 

A Gorenje mosogatógépek lenyűgöző funkciói megkönnyítik és felgyorsítják ezt a feladatot.

Okos Adagolás: havonta egyszer!

gorenje mosogatógép az élet könnyebb

Mostantól elegendő csak havonta egyszer megtölteni a mosogatógépet! Az innovatív Smart Dosing rendszernek köszönhetően időt, mosogatószert és energiát takaríthat meg. Egyszerűen öntse a mosószert a tartályba, és akár 20 mosási cikluson át nem kell foglalkoznia az adagolással. A mosogatógép automatikusan kiadja a megfelelő mennyiségű mosogatószert a választott programhoz, így Önnek csak élveznie kell az eredményt, a tartály pedig könnyen tisztítható és kivehető.

Extra Higiénia UV Technológiával: Viszlát baktériok, vírusok

Gondoljon csak a mosogatásra alacsonyabb hőmérsékleten is! Az Extrahygiene program az UV technológia erejét használja fel, hogy elpusztítsa a baktériumok és vírusok 99,9%-át, még alacsony hőmérsékleten is. Ez a funkció minden programhoz opcionálisan választható, így bármikor biztosíthatja az Ön és családja egészségét és biztonságát.

SmartUltradry: Tökéletes száradás

gorenje mosogatógép az élet könnyebb

A tiszta edények mindig tökéletesen szárazak lesznek! Ez a kiváló szárítási technológia beépített ventilátorral és automata ajtónyitással rendelkezik, így a mosási ciklus végén a nedvesség távozik, és az edények készen állnak az azonnali használatra. Így Önnek soha nem kell aggódnia a nedves vagy foltos edények miatt.

Flexuse: 3 kosaras rendszer

gorenje mosogatógép az élet könnyebb

A be- és kirakodás mostantól gyors és egyszerű! A 3 kosárból álló rendszer alkalmazkodik minden igényhez, lehetővé téve akár 16 teríték mosását egyszerre. A középső kosár golyóscsapágyakkal felszerelt, így rendkívül sima és csendes mozgást biztosít. Az állítható evőeszközkosár pedig lehetővé teszi különböző méretű és formájú edények mosását.

Powerpluszone: A legmakacsabb szennyeződések ellen

gorenje mosogatógép az élet könnyebb

Tökéletes megoldás a legmakacsabb szennyeződésekre! Az evőeszközkosár felett található speciális felső szórókar és a nagynyomású fúvókák hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket, így az edények mindig ragyogóan tiszták lesznek, akár egy buli után is.

Automata program: Nem kell gondolkodni

A legenergiatakarékosabb és legoptimálisabb mosogatás mindig garantált! Az érzékelők folyamatosan figyelik az edények szennyezettségét, így a mosogatógép automatikusan beállítja a megfelelő mosási időt és hőmérsékletet, így akár 50%-kal is megtakaríthatja az energiát.

Fedezze fel a Gorenje mosogatógépek lenyűgöző világát, és tegye egyszerűvé és gyorsabbá a mosogatást!

Kattintson ide és nézze meg a legújabb Gorenje mosogatógépet, mely a fenti funkciókkal felszerelt >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosogatógép bekötése

Mosogatógép problémák megoldása

Óvakodjon a Hibáktól! A Háztartási Mosogatógép Választásának 3 Leggyakoribb Buktatója

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Ápr 05.