Óvakodjon a Hibáktól! A Háztartási Mosogatógép Választásának 3 Leggyakoribb Buktatója

3 hiba a mosogatógép választásnál

Háztartási gép szakértőink összeszedték a 3 leggyakoribb hibát a mosogatógép választásánál!

Szeretné, hogy minden mosogatási élménye tökéletes legyen?

Egy minőségi és hatékony mosogatógép választása az első lépés a tiszta és higiénikus edények világába. Azonban óvakodjon a buktatóktól, melyek könnyedén beférkőzhetnek a döntési folyamatba, és akár rosszul megválasztott géphez is vezethetnek. Átláthatóak és elkerülhetőek ezek a hibák, ha figyelembe veszi a szakértői tanácsokat és hasznos tippeket. Ebben a cikkben három gyakori hibára világítunk rá, amelyeket a mosogatógép választása során érdemes elkerülnie.

1. Hiba: Beépíthető vagy Szabadonálló mosogatógépet válasszon

Talán azt gondolja, hogy a mosogatógép típusa nem jelent igazán nagy különbséget. Azonban ez a tévedés hamar kiderülhet, ha nem megfelelően választja ki, hogy Önnek beépíthető vagy szabadonálló készülékre van-e szüksége. A leggyakoribb hiba az, hogy sokan nem veszik figyelembe, hogy a beépíthető mosogatógépek előlapjára bútor lapot kell szerelni. Ez az apró részlet sokaknak elsikkad a figyelméből, és a választás során kellemetlen meglepetés érheti őket, amikor megérkezik egy „csupasz” készülék. Így hát, ha beépíthető mosogatógépet választasz, ne felejtsd el beszerezni a megfelelő bútor lapot, hogy az egész berendezés egyenletesen illeszkedjen a konyha dizájnjába.

Az alábbi videón láthatja, a beépíthető mosogatógépek beépítését. (Itt láthatja, hogy néz ki "csupaszon" egy beépíthető készülék.. ezért kell butorlapot az elejére felszerelni.

2. Hiba: Nem Megfelelő Szárítási Mód Kiválasztása

A második gyakori hiba, amit sokan elkövetnek a mosogatógép választásánál, az, hogy nem vizsgálják meg azt, hogy mely módon szárít a mosogatógép.

mosogatógép kinyilik az ajtó

Fontos tudnia, a mosogatógép választásnál, hogy milyen módon szárítja meg a készülék az edényeket. Vannak olyan mosogatógépek melyeknek az ajtaja a szárítási folyamatnál magától kinyílik, ezzel kiengedve a forró párát a készülékből. Ebben az esetben fontos, hogy a készülék felett a pultot vízhatlanná tegyük, hiszen a kiáramló pára lecsapódik a felette lévő munkafelület, vagy szekrény alján. A legtöbb esetben a gyártó mellékel a készülék mellé egy védő sínt, amely a mosogatógép ajtó feletti pultrészre kell ragasztani, így a kicsapódó pára nem tudja megrongálja azt, ezzel megelőzve a konyhabútorban keletkező károkat.

3. Hiba: Túlzott Fókusz a Belső Téren

A mosogatógépek belső tere gyakran okoz aggodalmat és döntési nehézséget a vásárlók körében. A legtöbben tartanak a műanyag belső terű mosogatógépektől, és inkább a drágább, nemesacél belsővel rendelkező gépet választanak. Azonban megnyugtathatom, hogy a műanyag belső tér nem jelenti azt, hogy a mosogatógép rosszabb minőségű vagy kevésbé hatékony lenne.

A műanyag belső tér is rendkívül tartós és ellenálló anyag, amely hosszú éveken át képes ellenállni a mindennapos használatnak. Emellett a műanyag belső tér könnyebb, így könnyebben kezelhető és tisztítható. Tehát ne hagyja, hogy a belső tér anyaga elriassza egy kiváló minőségű mosogatógéptől, amely minden elvárásnak megfelelhetne.

Összefoglalás

Most már tisztában van a mosogatógép választása során gyakran elkövetett hibákkal. Ne hagyja, hogy ezek a hibák közbeszóljanak a kiváló minőségű és tökéletesen illeszkedő mosogatógép megszerzésének. Kérjen tanácsot szakértőinktől a +36-1/478-2128-as telefonszámon vagy írjon emailt az info@onlinemarkaboltok.hu címre.

Válogasson a magas minőségű Gorenje mosogatógépek között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Új Gorenje UltraClean mosogatógépek, made in Európa…

Leggyakrabban használt mosogatási programok, opciók

Mosogatógép jelzések/piktogramok értelmezése

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Máj 22.