Meglepő Gorenje TOP 3 így 2022 év elején

top gorenje

TOP Gorenje termékek 2021 év végén és 2022 év elején

Érdekes TOP lista a Gorenjétől

Érdekes dolgot vettem észre, így 2022 év elején. Megszoktam, hogy a TOP listákat olyan készülékek vezetik, mint a mosógép, mosogatógép… De az idei év eleje rám cáfolt! Képzelje, olyan készülékek lettek a TOP3 termékekben, (vagyis amit a vásárlóink legtöbbször választanak) amelyekre nem is gondoltam.

Ismerje meg Ön is őket!

Gorenje DA83IL/I Hőszivattyús szárítógép

gorenje toop3

A szárítógépek piaca egyre fejlődik, így ez nem okozott igazán meglepetést, hiszen ősztől-tavaszig sokan választják otthonukba.

Ez egy nagy kapacitású szárítógép, 8 kg száraz ruhát tud megszárítani amely megóvja otthonát a felesleges párától. Csendes motorral, hosszútávra készült és sokféle programmal van ellátva. Energiafogyasztás igazán kedvező. Energiafogyasztás kWh/év: 176,5 kW Amennyiben Ön 40 Ft-os áramdíjjal számol ez havonta nincs 600 Ft! Budapesten ezért 2 db. vonaljegyet se tud venni.

Érzékeny anyagokat is száríthat, mert a hőszivattyúval ellátott gépek a hagyományos modelleknél alacsonyabb hőmérsékleten szárítják a ruhaneműt.

Simák lesznek a ruhák az IonTech levegő ionizálóval, így akár vasalnia sem kell, és még a kellemetlen szagokat is eltávolítja. (A negatív töltésű ionokkal telített levegő oly módon szárítja a ruhaneműt, hogy azok sokkal kisebb mértékben gyűrődnek. Az ionizáló egység a legtöbb allergéntől, füstmaradványtól, pollentől és a szárítási folyamat során keletkezett elektrosztatikus töltéstől mentes környezetet hoz létre. Ennek eredményeképpen a ruhák könnyebben vasalhatók és friss illatúak lesznek.")

Ennél a készüléknél nem kell üríteni a kondenzvíz tartályt, mert az AutoDrain csövön keresztül csatlakoztathatjuk a lefolyóba. (Ez opcionális, tehát gyűjtheti tartályba is a kondenzvizet.)

Minden ruhának jár az érzékeny kezelés, ezért az WaveActive dob, egyedülálló hullámformájú dobminta lágyítja a szálakat a legszelídebb kezelésekhez mindenféle szövethez.

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt oldalán >>>

Másik TOP Gorenje termék Gorenje FH451CW Fagyasztóláda

Első ránézésre meglepődtem, hogy miért nem mosógép, vagy mosogatógép lett TOP termék… De rájöttem ???? Biztosan disznót vágnak az emberek, meg hát olyan sok rossz hír van mostanában a világban, hogy jó az, ha tele van a fagyasztóláda, és bebiztosítjuk magunk.

Ismerje meg a Gorenje FH451CW fagyasztóládát

gorenje toop3

Ezt a készüléket fűtetlen helyiségbe is elhelyezheti. Tehát garázsba, kamrába is tökéletes, hiszen -15°C-os külső hőmérsékleten is működik! Hatalmas, 458 literes űrtartalma van, amely tényleg egy nagy családnak is elég helyet biztosít a hűteni valóknak. 4 kerékkel készült, így könnyedén mozgatható, ami egy ilyen nehéz készüléknél (amikor tele van) felettébb praktikus. Tartalmaz 3 beakasztható tárolót is, így a kisebb mirelitekért nem kell behajolnia. Nem csodálom, hogy TOP termék lett, mert egyszerű és tényleg nagyszerű ez a készülék, és még az energiafogyasztása is barátságos.

Kattintson és nézze meg a fagyasztóládát >>>

Még soha nem került be a TOP listánkba eddig egy páramentesítő sem, de most a 3. helyezet a Gorenje D16M Páramentesítő.

gorenje toop3

Úgy néz ki, hogy a Gorenje most egy nagyon jó kis készüléket alkotott, ezzel a páramentesítő géppel, mely igazán hatékony a párával szemben.

Nézze meg videónkat a készülékről, ahol kollégánk Móni részletesen bemutatja Önnek.

Vásárolja meg a Gorenje onlineMárkaboltban, ide kattintva >>>

Nézze meg a Gorenje onlienMárkabolt kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Egyszerűbb életmód a Gorenjével

Felső vagy elülső vezérlésű mosogatógépet válasszon?

Legjobb Gorenje főzőlapok a magyar családok szerint

Gorenje indukciós főzőlap kisokos

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Jan 12.