Gorenje indukciós főzőlap kisokos

indukciós főzőlap kisokos

Gorenje indukciós főzőlap kisokos

Ismerje meg a Gorenje indukciós főzőlapoknak az extra tulajdonságait

Ön is szeretne professzionális szakácsként főzni? A Gorenje indukciós főzőlapokat az egyszerűség és a professzionalizmus jegyében tervezték annak érdekében, hogy Ön nagyszerű eredménnyel főzhessen. Összeszedtem egy „indukciós főzőlap kisokosba” Önnek a Gorenje főzőlapok extra funkcióit, így ki tudja, választani melyekre van szüksége, hogy az ideális főzőlapot vásárolja meg.

Előfordulhat, hogy szinte azonos funkciót több néven is megtalál. Ez azért van, mert a Gorenje, folyamatosan fejleszti a funkciókat a még jobb felhasználhatóságért, és a régebbi funkciók tovább fejlesztett változatának új megnevezést alkalmaz.

Nagyobb főzőfelület, összekapcsolható zónák

areaflex gorenje

AreaFlex funkció –hatalmas főzőfelület

Az AreaFlex főzőlapokon össze tud kapcsolni két egymás mögötti főzőzónát, így létrehozva egyetlen hatalmas főzőfelületet. Ennek köszönhetően egyenletesen tud megsütni vagy grillezni nagyobb serpenyőkben vagy edényekben levő ételeket.

AutoDetect funkció –edényhelyezt felismerés maga szinten

A főzőlap a bekapcsolása után azonnal észleli a ráhelyezett lábas vagy serpenyő helyzetét és aktiválja a megfelelő zónát vagy (nagyobb lábas esetén összekapcsolt) zónákat. Ez a funkció a főzőlap bekapcsolását követő első 10 másodpercen belül aktiválódik vagy bármikor később manuálisan is aktiválható.

BidgeZone híd funkció – A szuper nagyméretű edényekhez

A (két-két) összekapcsolható zónával rendelkező indukciós főzőlapon kényelmesen elférnek a nagy lábasok. A főzőlapon két-két különálló zónát „hídként“ összekapcsolhat egyetlen érintéssel.

StepZone kétfokozatú főzés funkció

Ez a funkció összeköt két főzózónát eggyé, de az egyes főzőzónákat eltérő teljesítményfokozaton működteti. A StepZone funkció a régi fatüzelésű sparheltek, takaréktűzhelyek főzési eredményeit hozza el otthonába, amelyeknél csak félre kellett húzni a már elkészült ételt, hogy melegen tartsa, miközben már egy másikat főz elől a recept szerint magasabb hőmérsékleten.

FishZone zóna halételek készítéséhez

A Gorenje indukciós és kerámia főzőlapok rendelkeznek egy ún. FishZone ovális, nagyméretű főzőzónával is. A hagyományos, kör alakú főzőzónát könnyedén ovális alakú zónává alakíthatja, amely ideális a szélesebb lábasokkal való főzéshez.

A Gorenje onlineMárkaboltban nézze meg főzőlapjainkat >>>

Gyorsíthatja a főzési időt, ezáltal időt spórolhat funkciók

PowerBoost extra teljesítményfokozat

A PowerBoost funkció erőteljes teljesítménylökettel fokozza a főzés intenzitását, ezzel jelentősen lerövidíti az előmelegítés időigényét. A segítségével mindössze 5,7 percig tart 2 liter víz 15 °C-ról 90 °C-ra történő felmelegítése, ami fele a hagyományos HiLight főzőlapok időigényének.

PowerBoostSupreme teljesítményfokozat

A PowerBoostSupreme funkció extrém módon megnöveli a teljesítményt így a főzési idő jelentősen csökken. 3 liter víz felforralásához mindössze 4,2 percre van szükség.

A Gorenje onlineMárkaboltban nézze meg főzőlapjainkat >>>

IQ- okosmegoldások

 iqboil gorenje

IQboil funkció – nem kell félnie, hogy kifut a leve

Tökéletes megoldás az olyan ételekhez, amelyek elkészítéséhez nagy mennyiségű víz szükséges, mint például a levesek és a tészták. Az IQboil funkció felforralja a lábas tartalmát, majd azt forrásponton tartja. Enyhe, közepes és erőteljes forralás közül választhat.

IQsteam párolás funkció – hogy minél több vitamin maradjon az ételekben

Ezzel a funkcióval minimális víz felhasználásával párolhatja meg a zöldségeket. Mindössze fél deciliter víz már elegendő 1kg zöldség megpárolásához. Az érzékelőszenzor megakadályozza, hogy túlfőjön az étel, így az ételek megőrzik vitamin- és ásványi anyag tartalmukat.

IQpoach funkció – megfelelő hőmérséklet a buggyantott tojáshoz

Az IQpoach funkció 71° és 85°C között tartja a hőmérsékletet, ezzel megakadályozza a túlfőzést. Így az étel megőrzi természetes színét, nedvességtartalmát és ízét. A pontos és állandó hőmérséklet ideális olyan receptekhez, mint például a buggyantott tojás.

IQgrill funkció – a tökéletesen grillezett steakekhez

Végre minimális olaj felhasználásával, vagy akár olaj nélkül főzhet, grillezhet. A főzőlap három elkészítési szintet ajánl fel és megelőzi az étel megégését is.

SoftMelt funkció – Csokoládé olvasztáshoz

A SoftMelt funkció gyengéden ideális a csokoládé vagy a vaj felolvasztásához. A 43˚C-os hőmérséklet mellett az odaégés veszélye sem fenyeget az ételt.

A Gorenje onlineMárkaboltban nézze meg főzőlapjainkat >>>

Idővel, időzítéssel kapcsolatos főzőlap funkciók

TimeAssist időzítés funkció – tudni fogja az eltelt főzési időt

Azért, hogy a főzés mindig a tervei szerint haladjon, a funkció felméri, hogy mikor kezdte el a főzést. Nincs szükség többé arra, hogy szemmel tartsa vagy, hogy felidézze, mióta is készül az étel... Ezt az információt most közvetlenül a főzőlapról is le tudja olvasni. Így mindig pontosan tudja, az eltelt főzési időt.

Időzítő - Valaki mindig éberen őrködik a konyhában.

A visszaszámlálót maximum 99 percre tudja beállítani. Amennyiben egy étel optimális főzési idejét tudja már korábbi tapasztalatodból, használja az időzítőt, amely a főzőlapot a beállított idő eltelte után leállítja. Hangjelzés jelzi amikor elkészült az étel, és több típus esetén le is kapcsol a főzőlap.

Stop&Go funkció – Ha kell egy kis... szünet

A Stop&Go kikapcsolja a főzőlapot, de megőrzi a beállított paramétereket. Így, ha épp ki kell mennie a konyhából, nyugodtan leállíthatja a készüléket, majd a Stop&Go funkció ismételt aktiválásával az eredeti beállításokat visszakapcsolva ott folytathatja a főzést, ahol abbahagyta.

Recall - Beállítás visszaállítás funkció

Ez a funkció rendkívül hasznos, ha véletlenül kikapcsolja a főzőlapot. 5 másodperc áll rendelkezésére, hogy “visszahívja” az utoljára használt beállításokat, ami nagyon hasznos, ha több, mint egy ételt főz egyszerre. Mindössze annyit kell tennie, hogy a főzőlap nem szándékos kikapcsolását követő 5 másodpercen belül újra bekapcsolja a készüléket és további 5 másodpercen belül aktiválja a Stop&Go funkciót.

A Gorenje onlineMárkaboltban nézze meg főzőlapjainkat >>>

Egyéb funkciók a Gorenje főzőlapoknál

StayWarm melegen tartás funkció – A későn érkező vendégek nagy örömére

A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, egészen addig, amíg Ön úgy nem dönt, hogy felszolgálja azt. Így ha a vendégei csak később érkeznek, akkor is tökéletes hőmérsékletű és állagú étel kerül az asztalra.

Törlés funkció – egy érintéssel kitörölheti a beállításokat

Ez a funkció különösen hasznos, amikor több ételt főz egyszerre. Amikor ki kell kapcsolni egy főzőzónát vagy összetettebb esetben például egy időzített, AreaFlex funkcióval összekapcsolt és még IQgrill sütés funkcióval is „fűszerezett” beállításkombinációt, csak nyomja meg az X jelet és már ki is kapcsolta. Többé nem külön-külön egyesével kell az együtt használt funkciókat kikapcsolni, elég egy érintés.

Személyre szabás funkció - olyan amilyennek szeretné

Néhány beállítást egészen pontosan személyre tud szabni, például a hangjelzések hosszát és az erejét. Így a konyhája összhangban lehet a főzési stílusával, legyen az akár az egész lakásban mindenhol vagy éppen csendes, alig hallható.

ChildLock Pro gyerekzár - biztonság mindenek előtt

gyerekzár gorenje

A ChildLock Pro gyerekzár funkciót kimondottan a kisgyerekes családok számára fejlesztette ki a Gorenje. A konyhában egy pillanatra figyelem nélkül hagyott kicsik sosem voltak még ekkora biztonságban, hiszen ez az opció megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolják a főzőlapot.

A Gorenje onlineMárkaboltban nézze meg főzőlapjainkat >>>

Figyelmébe ajánlom a Gorenje IT645BCSC főzőlapot, mely az alábbi funkciókkal rendelkezik: - Időzítés funkció - Gyors melegítés funkció - Stop&Go funkció - StayWarm melegen tartás funkció - SoftMelt lassú felolvasztás funkció - PowerBoost Supreme extra teljesítmény funkció - AreaFlex főzőzóna összekapcsolás funkció - ChildLock Pro gyerekzár - AutoDetect lábas pozíció felismerés funkció - Beállítás visszavonás funkció - Időzítés funkció tojásfőzéshez - Személyre szabható hangjelzés szabályozás.

Nézze meg ide kattintva a Gorenje IT65BCSC főzőlapot >>>

Közkedvelt főzőlapunk a Gorenjétől a IS646BG, melyre a Bridge funkciónak és az AreaFlex összekapcsolható zónáknak köszönhetően szinte bármilyen méretű és számú edényt helyezhet fel. IQ intelligens verziói: IQboil, IQgrill, IQsimmer, StayWarm, SoftMelt. Hasznos funkció a StepZone, ahol kétfokozatú főzés funkciót tud beállítani. Rendelkezik TimeAssist főzési idő kijelzés funkcióval és tojásfőzési funkcióval is, valamint beállítás visszavonás és személyre szabható hangjelzéssel is. Használja a gyorsabb ételkészítésért a Power Boost gyorsfőzést. Természetesen gyerekzárral is felszerelték ezt a készüléket.

Nézze meg ide kattintva a Gorenje IS646BG indukciós főzőlapot >>>

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, szállítással és rendeléssel kapcsolatban, hívja főzőlap szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet, és olvasson tovább:

Hogyan tisztítsuk meg az üvegfelületű főzőlapunkat

Legjobb Gorenje főzőlapok a magyar családok szerint

Kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszak?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 17.