Egyszerűbb életmód a Gorenjével

egyszerűbb élet gorenje

Egyszerűbb életmód a Gorenjével

Gorenje mosó- és mosogatógépek az élet örömeiért!

A Gorenje szenvedélyesen foglalkozik azzal, hogy csökkentse az élet bonyolultságát, hogy Ön örömmel éljen meg minél több pillanatot.

A Gorenje készülékei az egyszerűség kedvelőinek szólnak, akik kedvelik a kreatív ötleteket, inspiráló gondolatokat és hasznos eszközöket.

Sági Szilárd Gasztrokibic így ajánlja a Gorenje készülékeit:

„Egy XXI. századi konyhában már alapkövetelmény, hogy gyakorlatilag szakmai segítséget kaphassunk háztartási gépeinktől. Úgy is mondhatnám: intelligens háztartási készülékek intelligens konyhafőnököknek!”

Ismerjen meg a Gorenje fantasztikus mosógépeit és mosogatógépeit, melyek életkönnyítő készüléket!

A tökéletes mosás titka

tökéletes mosás titka

Önadagolás

Csak a megfelelő mosógép kell hozzá, és természetesen pontosan adagolt, hatékony mosó- és öblítőszer! A Gorenje WaveActive mosógépeinél Ön feltölti akár 20 mosásra elegendő mosószerrel és öblítővel a készüléket, és a mosógép maga adagolja az optimális mennyiséget a szennyezettségnek és anyagtípusnak megfelelően.

Automata program

Nem csak a mosószert és öblítőt adagolja automatikusan ezek a mosógépek, hanem az AutoWash program kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust. Megnyugodhat, a ruhái makulátlanul tiszták lesznek - az anyaguktól függetlenül.

AntiAllergy program

Allergiás, illetve kisgyermekes családoknak is ideális. Használja az AntiAllergy programot, mely magasabb hőmérsékleten működik, és extra öblítéssel gondoskodik arról, hogy a mosószer apróbb nyomait is eredményesen eltűntesse a ruhák anyagáról. Az allergének, amelyek kellemetlen érzést okozhatnának, így eltávolításra kerülnek, ezzel védve az érzékeny bőrt.

WaveActive mosógépeink:

Gorenje WE72S3 Elöltöltős mosógép

Gorenje WEI723 Elöltöltős mosógép

Gorenje WA844 Elöltöltős mosógép

Gorenje WS168LNST Elöltöltős mosógép

 

A csillogó edények mesterei, a Gorenje mosogatógépek

A főzés és az étkezés az élet jó részei, azonban ezután jön a gonosz mosogatás. Ez a házimunka gyakran elvesztegetett idő, amit sokkal jobban is el lehetne tölteni. Kifejezetten unalmas tud lenni, ha nagy mennyiségű edény halmozódik fel, és még inkább így van ez, ha a makacs szennyeződés rászárad az edényekre. A Gorenje mosogatógépei gondoskodnak róla, hogy edényei makulátlanul tiszták legyenek. Az átgondolt belső kialakítás lehetővé teszi a piszkos edények racionális elhelyezését és az alkalmazott technológiák biztosítják a környezetbarát és gazdaságos mosogatást.

 2 VAGY 12 FŐS PARTY – MINDEGY

A legegyszerűbb megoldás az AutoProgram.

Néha mindössze a poharak gyors elöblítésére van szükség, máskor tele van a mosogatógép a komplett vasárnapi ebéd nehezen lemosható maradékaival. A fejlett érzékelő technológia mindig úgy állítja be a mosogatási programot, hogy tökéletesen optimalizált víz- és energiafogyasztással tisztítsa meg az edényeket. Nincs szükség speciális programokra az üvegáruhoz vagy éppen az intenzív mosogatáshoz – az egyedülálló AutoProgram alkalmazkodik igényeihez.

Akár 16 terítékes mosogatógépet is választhat!

nagy kapacitású mosogatógép

Az XXL kivitelű mosogatógépek minden igényt kielégítő mennyiségű helyet kínálnak. Három kosár teszi lehetővé akár 16 teríték egyidejű elmosogatását. A teljes mértékben alakítható belső rész különböző berakodási lehetőségeket biztosít, használata egyszerű és a mosogatási eredmények tökéletesek lesznek.

Mindig jól jön egy Gyors program

Gyors mosogatás, hogy mi magunk lelassíthassunk! Képzelje el, hogy egy vacsorapartit rendez és a főétel tányérjait annyi idő alatt elmosogatja a mosogatógép, mint amennyi a desszert tálalásához szükséges. A 20 perces rövidprogram SpeedWash funkcióval együtt használva mindössze 15 perc alatt elmosogatja edényeit. Tökéletes a sok vendég által használt nagyobb tányér-mennyiség kezelésére.

Nézze meg a Gorenje szuper beépíthető mosogatógépeit >>>

Ismerje meg a Gorenje szabadonálló mosogatógépeit is >>>

Vásároljon a Hivatalos Forgalmazótól a Gorenje onlineMárkaboltban >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Ruhakezelési Tippek a mosásban!

A legtöbben ezt nem tudják a Gorenje mosógépekről

Legnépszerűbb szabadonálló Gorenje mosogatógépek 2020-ban!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Júl 26.