Szuper Gorenje főzőlapok a magyar családok szerint 2021

legjobb főzőlapok

Legjobb Gorenje főzőlapok a magyar családok szerint

A főzés nem ördöngösség, csak egy jó tűzhely és némi odafigyelésre van szükség.

A mai világban, már videókat láthatunk a főzés előkészítéséről, elkészítéséről, sőt a tálalásról is. Így egyre könnyebb elsajátítani, hogy magunk és családunk egészségesen finomakat ehessen.

Már csak a tökéletes főzőlapra van szüksége, na meg internet előfizetésre :)

Én most a főzőlap választásban segítek Önnek, azzal, hogy feltárom a Gorenje legjobb főzőlapjait. Ezeket a főzőlapokat előszeretettel vásárolják magyar családok.

Gorenje ECT641BSC üvegkerámia beépíthető főzőlap

Közkedvelt ez a családoknak is alkalmas főzőlap, esztétikus kinézete és kiváló tudása végett. Barátságos áru, könnyen kezelhető és a 4 Hi-light főzőzóna ideális gyors vacsora vagy akár a karácsonyi menü elkészítésére is. Az időzítő funkció óriási segítség, hiszen nem kell izgulnia, ha ott kell hagynia a tűzhelyen készülő ételt.

Nézze meg videónkat a készülékről:

Ide kattinva ismerj meg a Gorenje ECT641BSC főzőlapot >>>

 

A Gorenje ECT643BCSC beépíthető főzőlap FishZonával

gorenje legjobb főzőlap

A TOP lista második dobogójára is egy üvegkerámia felületű, fekete csodás készülék állhat fel, mely rendelkezik az előzőleg bemutatott készülék tulajdonságaival, de extrákkal növelve.

Az üvegkerámia főzőzónák korlátozott méretű edényt tudnak kezelni. Ez a készülék extraként rendelkezik a „FishZone” nevű nagyméretű főzőzónával is. Használata során a hagyományos kör alakú főzőzóna egy nagyobb, ovális alakú zónává alakítható, amely különösen megfelelő a szélesebb lábasokkal való főzéshez.

Hasznos funkció a StayWarm melegen tartás funkció, amely állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, ameddig el nem érkezik a felszolgálás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét egészen a felszolgálásig.

Nézze meg a Gorenje online Márkaboltban 5 év garanciával >>>

A Gorenje IT645BCSC indukciós főzőlap áll az első helyen

gorenje legjobb top főzőlap

Nem lepődtem meg, hogy a legjobb Gorenje főzőlap melyet a magyar családok választanak egy indukciós főzőlap, hiszen energiatakarékos, gyors, pontos és vásárlóink csak pozitív tapasztalatról számolnak be, ha ezt a készüléket válasszák.

Az indukciós főzőlapok kicsit drágábbak, mint az üvegkerámia tűzhelyek, de a többlet beruházás abszolút kifizetődő. Sokkal gyorsabban dolgoznak az indukciós főzőlapok, így kevesebb energiát használnak. Akár 40-50% megtakarítást is eredményezhetnek.

Extra tulajdonságaik, gyorsaságuk és pontosságuk miatt, világhíres szakácsok is választják konyhájukba.

A Gorenje IT645BCSC indukciós főzőlap rugalmas, hiszen az AreaFlex-nek köszönhetően a főzőlapon össze tud kapcsolni két egymás mögötti főzőzónát, így létrehozva egyetlen hatalmas főzőfelületet. Ennek köszönhetően egyenletesen tud megsütni vagy grillezni nagyobb serpenyőkben vagy edényekben levő ételeket.

A főzőlap a bekapcsolása után azonnal észleli a ráhelyezett lábas vagy serpenyő helyzetét és aktiválja a megfelelő zónát vagy (nagyobb lábas esetén összekapcsolt) zónákat

A PowerBoost funkció erőteljes teljesítménylökettel fokozza a főzés intenzitását, ezzel jelentősen lerövidíti az előmelegítés időigényét.

Lehetősége van időzíteni, van melegentartás funkció, a biztonságáért maradékhő kijelzéssel is rendelkezik.

Tudjon meg többet a Gorenje IT65BCSC indukciós főzőlapról >>>

Böngésszen a Gorenje online Márkaboltban >>>

Ha kérdése van, hívja fel háztartási gép szakértőinket, akik segítségére lesznek és nyugodt körülmények között részletes információkkal látják el Önt. Tel.: +36-1/478-2128

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Indukciós főzőlapok működtetése

Automata főzés? Ez valami vicc?

Indukciós főzőlap 7 legfontosabb előnye

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Máj 26.