Főzőlapok vásárlás előtt tudnia kell

Főzőlap vásárlás előtt, tudnia kell!

Gorenje kisokos indukciós főzőlapokhoz

Önnek mi a fontos az ízeken túl a főzésben?

A gyorsaság? Az IQ programok, melyek Ön helyett dolgoznak? A rugalmasság?

Tudja meg, hogy melyik funkció mit takar az főzőlapoknál, így megtalálhatja az ideális főzőlapot.

Amennyiben a gyorsaság a fontos a főzésben

PowerBoost

Szorítja az idő, nem kell aggódnia, amennyiben PowerBoost funkcióval rendelkező indukciós főzőlapot választ, hiszen a PowerBoost funkció erőteljes teljesítménylökettel fokozza a főzés intenzitását , ezzel jelentősen lerövidíti egy adott étel főzési időigényét.

PowerBoostSupreme

Extrán gyorsítja a főzési időt, a PowerBoostSupreme funkció, amely extrém hő leadást jelent, ami jelentősen csökkenti a főzési időt. Mindössze 4,2 percre van szükség 2 liter víz felforralásához.

AllBoost

Az AllBoost funkció (PowerBoost mind a 4 zónán) extrém hő leadással csökkenti a főzési időt.

PowerZone

Energiát szeretne spórolni, de gyorsítani is a főzési időt? Akkor Önnek a PowerZone funkció az ideális, mely 25%-os teljesítményt növekedésre képes, miközben nem emeli az áramfogyasztást.

IQ programok, melyekkel gyerekjáték a főzés

El tudja képzelni, hogy nem szükséges közvetlen felügyelet a főzés közben?
Az IQcook érzékelők kommunikálnak az edénnyel és figyelik a főzési folyamatot, így megfelelően tudják irányítani a teljesítményt. Ezzel akár 40% energiát takaríthat meg!

Nézzük, milyen IQ funkciók könnyítik meg életét:

- IQboil funkció, hogy a levesek és tésztaéletek gyorsan elkészüljenek. Az érzékelők biztosítják, hogy az étel nem tud kifutni az edényből, mert alacsonyabb főzési hőmérsékletre kapcsol amint ehhez közeledne.

- IQgrill funkció grillezéshez (sütés erősségi szint beállítás)
Olaj nélkül (vagy minimálissal) szeretne főzni? Itt lehetősége van erre, akár három szinten. És az étel nem tud leégni!

- IQpoach funkcióval nem tud túlfőzni! Ezzel a funkcióval megőrzi az étel természetes színét, nedvességtartalmát és ízét.

- IQpro funkció lassú sütéshez. Gulyásleves, húsleves, kocsonya? Itt előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten történő főzéssel készítheti el ínycsiklandó ételeit.

- IQsteam funkció gőzsütéshez. Megmarad a vitamin tartalom. Ez a funkció minimális vízzel való párolást tesz lehetővé, elég mindössze fél deciliter víz 1 kg zöldség megpárolásához. Aktív módon, dedikált érzékelő használatával akadályozza meg, hogy túlfőjön az étel.

Rugalmasság a felületeken, sok kicsi vagy egy nagy edény!

Összekapcsolható akár az egész indukciós zóna

Az XpandZone összekapcsolható első-hátsó zónáknak köszönhetően több helyet nyerünk a főzéshez. Használhatunk nagyobb lábasokat vagy több kisebb méretűt. Mivel az indukciós főzőlap két XpanZone zónával rendelkezik, az egyik bekapcsolásával a másikat hagyományos üzemmódban használhatjuk.

BridgeZone híd funkció

A (két-két) összekapcsolható zónával rendelkező indukciós főzőlap leegyszerűsíti a nagyméretű lábasok használatát. Két-két külön zónát tudunk ,,hídként" összekapcsolni egyetlen érintéssel. Remek megoldás nagyméretű darabokat tartalmazó ételek elkészítéséhez.

FishZone főzőlapoknál

Nagyméretű edényben szeretne egy óriási adagot készíteni? Nem gond. Ez a kerámia főzőlap rendelkezik, egy un. ,,FishZone" nevű nagyméretű főzőzónával is. Használata során a hagyományos kör alakú főzőzóna egy nagyobb, ovális alakú zónává alakítható, amely különösen megfelelő a szélesebb lábasokkal való főzéshez.

Rugalmasság az idővel

Stop&Go funkció

Csörög a telefon, de nem hagyhatja ott az ételt? Akkor kapcsolja be a Stop&Go funkciót, mely kikapcsolja a főzőlapot, de rögzíti a beállított paramétereket, így aktiválásával az eredeti beállításokat visszakapcsolva onnan folytathatjuk a főzést, ahol abbahagytuk.

Időzítés funkció

Az időzítőt maximum 99 percre tudjuk beállítani. Ha tapasztalatból tudjuk, hogy egy adott recept elkészítéséhez mennyi idő szükséges, akkor az időzítő bekapcsolásával a főzőlap a kellő időben automatikusan kikapcsol és sípolással jelzi, hogy az étel elkészült.

BoilControl - Túlforrás elleni védelem

A rendszer automatikusan szabályozza a teljesítményt. Miután kezdetben maximális teljesítménnyel működött a készülék, a főzőzóna fenntartja a kívánt hőmérsékletet, hogy megakadályozza a túlforrást vagy túlfőzést.

StayWarm melegen tartás

A StayWarm funkció melegen (állandó 70?C-os hőmérsékleten) tartja az ételt, így nem baj ha késik a család a vacsorásról, bármikor melegen tálalhat.

 

Ne feledje el a főzőlap választásnál az első a biztonság, így nézze meg rendelkezik-e a készülék biztonsági zárral, törlés védelemmel, illetve gyerekzárral, mert akkor megelőzhető a véletlen bekapcsolás, vagy óvatlan átállítása a főzőlapnak egy másik funkcióra.

Nézze meg fantasztikus Gorenje főzőlapjainkat >>>

 

Ezek is érdekelheti a háztartási gépek világából:

Hogyan válasszunk főzőlapot?

Indukciós főzőlapról minden, amit tudni szeretne

Kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszak?

Kerülje, a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

A vasárnapi ellenőrzés lelke, a házi kenyér egész receptje!

Miért választam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.

HOMEFORT főzőlap termékajánló