facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Egyszerű, de nagyszerű mosógépek

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Energy Saver energiatakarékos mosógépek az Indesittől

Az Indesit mosógépek ismérvei az áttekinthető kezelőfelület, a sokszínű programkínálat, és az energiatakarékos működés - mindez megfizethető, pénztárcabarát áron. Ezek az egyszerűnek tűnő alapgépek általában nagyon sokféle (16-18 különböző) programmal rendelkeznek, így a legtöbb mosási igénynek megfelelnek.

Az Indesit főleg az elöltöltős modellekben erős, kínálatunkban jelenleg például több mint 20-féle elöltöltős mosógépet talál. A kis lakásokba általában a felültöltős kialakítású készülékeket keresik, mivel kevés helyet foglalnak el, és nem kell extra helyet kihagyni a készülék ajtajának. Ez azonban nem lehet hátrány az Indesit elöltöltős termékeknek, mivel közülük elég sok keskeny kialakítású. Van olyan típus is, amelynek mélysége 32,3 cm (Indesit IWUD 41252 C ECO EU).

Indesit Innex mosógépekAhogy említettem, egyszerű vezérlésű gépekről van szó, de az Indesit még ezt is megfejelte. :) Az Innex sorozatba tartozó modellek igazi férjbiztos megoldások! :) A programot ugyanis 2 másodperc alatt, 1 gombnyomásra elindíthatja, így a család bármelyik tagja könnyedén tudja használni.

Az ECO Time mosógép a legjobb megoldás, ha mosáskor energiát, vizet és időt szeretne spórolni. Az Energy Saver opciót a pamut, a szintetikus és a farmer programoknál használhatja és segítségével az energia akár 70%-át is megspórolhatja.

A Water Balance szenzor használatával pedig vizet takaríthat meg. Ez a szenzor az összes mosási fázis alatt működik, méghozzá úgy, hogy megméri a szennyes tömegét és csak a szükséges mennyiségű vizet engedi a dobba, minimálisra csökkentve a melegítésre használt energiát.

Még így takarékoskodhat:

20°C zóna program alacsony hőfokon mos, olyan hatékonysággal, mint egy másik készülék 40°C-on. Így nagyon kevés energiát használ (akár 40%-kal kevesebbet), és a ruhákat is kíméli. Minden programnál speciális dobmozgás optimalizálja a mosószer hatékonyságát, és így hatásosabban távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat.

Az ECO Time opciót minden pamut, műszálas programmal használhatja, és a normál programhoz képest akár 30%-kal gyorsabban végezhet a mosással.

Programok hétköznapi kihívásokhoz

Az Indesit ECO Time mosógépek olyan programokat kínálnak, amelyek minden igényt kielégítenek. A speciális dobnak köszönhetően a hétköznapi ruhaneműt sokkal hatékonyabban, kíméletesebben és gyorsabban mossa tisztára.

A Farmer programot kifejezetten a farmer ruhaneműk számára fejlesztették ki, hogy megelőzze a színek kifakulását és a szálak kihúzódását.

Az Expressz programot mérsékelten szennyezett ruha felfrissítésére találták ki mindössze 15 perc alatt.   

A speciális cipő program dobfordulásának sebessége megakadályozza az ütődéseket, amelyek a legtöbb kárt okozzák a ruhaanyagban.

A Sport Intenzív és a Sport Könnyű programok az erősebben vagy enyhébben szennyezettsportruházat mosására alkalmasak, kíméletesek mindenféle szövettípussal és tökéletes mosási eredményt biztosítanak minden alkalommal.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA