facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A mosógépvásárlók legnagyobb félelmei

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Önnek mi a legnagyobb aggodalma, amikor mosógépet vásárol?
Néhány hete egy felmérést végeztünk vásárlóink körében, amelyben azt vizsgáltuk, mosógép választáskor mi okozza a legnagyobb problémát?

Engem is meglepett, hogy közel 1000 vásárlónk osztotta meg velünk mosógép vásárlással kapcsolatos tapasztalatait, aggodalmait. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan, időt és energiát nem sajnálva segítenek nekünk, hogy megtudjuk: mi okozza a legnagyobb nehézséget a készülék beszerzésekor.

Az eredmények azt mutatják, hogy érdeklődéskor a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb szempont. A vásárlók több mint fele (87%-a) ezt keresi. Az alacsony energiafogyasztás az ezüstérmes elvárás a készülékkel szemben (81%), ezt követi a könnyű kezelhetőség és az átlátható vezérlőfelület (50%).

Mire vágynak a mosógép vásárlók

Hol hibázhatok, amikor mosógépet választok?

Tapasztalt mosógép vásárlóink szerint a legnagyobb baklövést akkor követjük el, ha csak egy tényezőt veszünk figyelembe, például, ha csak az a szempont, hogy minél kevesebbet kelljen költenünk rá. Sokszor az alacsony árkategóriában is vannak olyan egyszerű kezelésű alapgépek, amelyek az alapvető igényeket kielégítik.... mégis érdemes őket összehasonlítani, néha tényleg csak pár ezer forint a különbség, és máris egy energiatakarékosabb mosógép lehet az Öné.

Ha az ár többé nem lenne akadály...

...a legtöbben (35%) Bosch márkájú készüléket vásárolnának. A Bosch gyártó tehát ismét bizonyította, hogy a minőség és megbízhatóság terén első helyezett.
Természetesen mindegy, hogy a választott gép hogy néz ki, a gyakorlatban nem azért tartjuk, hogy nézegessük, hanem hogy mossunk vele - lehetőleg olyan jól, amennyire csak lehet. Ha a hétköznapi használatról van szó, akkor a vásárlóink 83%-a az alacsony fogyasztást, 63%-a a csendes működést, 58%-a pedig azt tartja fontosnak, hogy a centrifugát és a hőmérsékletet igény szerint állíthassa.

TOP 5 előny a mosógépek mindennapos használatakor

A bőség zavarától szenvedünk

Arra a kérdésre, hogy mi okozza a legnagyobb nehézséget a választásban egyértelműen azt a választ kaptuk, hogy a túl széles választék. A hatalmas kínálat nemcsak ijesztő a mosógépvásárlásban járatlanoknak, de össze is zavarja őket, és jócskán megnehezíti a legjobb ár-érték arányú gép kiválasztását.
Az Ön és a többi vásárlónk egyöntetű visszajelzése alapján úgy éreztük, muszáj változtatnunk valamit a mosógépeink bemutatásán. Épp ezért, hogy megkönnyítsük a tájékozódást a jövőben sokkal színesebbé és átláthatóbbá tesszük majd a termék adatlapokat. Létrehoztunk egy Nézze meg! elnevezésű fület minden adatlapon, amelyre kattintva közelről is megnézheti a kiszemelt készülék részeit pl. vezérlőfelület, dob, hátsó rész, kivezetések stb.

Nézze meg ITT mit változtattunk az ÖN visszajelzése alapján!

Ezen kívül MOSÓGÉP SZALONunkban összegyűjtöttük a legjobb ár/érték arányú készülékeket, ide kattintva nézheti meg őket. Így szeretnénk segíteni, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban megtalálja a megfelelő modellt.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA