Karcher SP 7 Dirt *EU Szennyvíz merülőszivattyú (16455040)

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , karcher@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Típus
Vízelvezető szivattyú
Szín
Fekete- Sárga
Márka
Karcher
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
16455040
EAN
4054278060439
Cikkszám
55514
Méretek
Szélesség
29,4 cm
Magasság
22,6 cm
Mélység
37,8 cm
Az SP 7 Dirt a Kärcher legnagyobb teljesítményű szennyezett vizes merülőszivattyúja. Akár 15.500 l/óra teljesítménnyel tökéletesen alkalmas igényes víztelenítési feladatokhoz, mint például nagy kerti tavakban, elárasztott pincékben vagy elárasztott építőgödrökben (max. 100 m³). Ennek során a szennyeződés részecskéi akár 30 nagyok lehetnek. Ha a nagyobb szennyeződés miatt a szivattyú eltömődhet, a beépített rozsdamentes acél előszűrő a szivattyú futókerekének védelmére használható. A rendkívül hosszú élettartamért gondoskodik a professzionális területen használt csúszógyűrűs tömítés. Opcióként a garancia 5 évre meghosszabbítható. Az úszókapcsoló lehetővé teszi a további praktikus funkciókat: a szivattyút a vízszinttől függően automatikusan ki- és bekapcsolja, megakadályozza a szárazonfutást és a magassága átállítható. Ezen kívül rögzíthető, azért hogy a merülőszivattyú folyamatos üzeódban 35 maradék vízmagasságig elszívható. Ezen kívül a Quick Connect csatlakozócsonk lehetővé teszi az 1"-os, 1 1/4"-os és 1 1/2"-os tömlő gyors csatlakoztatását

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
7
2
9
8
vásárlónk bizalmát