Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Integrálhatóság
Maradék idő kijelzés
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Szélesség
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Bosch mosogatógépekre 5 év gyártói garanciát kap!

Tisztább edények kevesebb vízzel!

2023. január 1. és március 31. között vásárolt Bosch mosogatógépekre 5 év gyártói garanciát nyújt a Bosch!

Nem számít milyen nagy fába vágta fejszéjét, a Bosch mosogatógépek kiváló munkát végeznek. A mosogatógépet rugalmasan kezelhetőek, kiválóan tiszta és csillogó edényeket varázsolnak kevés víz és energia felhasználással.

5 ev gyári garancia bosch mosogatógépekre

Ajánlat érvényes:2023.01.01-2023.03.31.

Részletek: https://www.bosch-home.com/hu/promociok/mosogatogep5ev

*A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és jótállási hátterével árusítjuk A gyártó önkéntes vállalás alapján a törvényi jótállási időnél hosszabb vagy kiterjesztett jótállást is vállalhat. A hosszabb vagy kiterjesztett jótállás lehetőséget a gyártó többletfeltételekhez (PL Online regisztráció, gyártói jótállási levélen található sorozatszámhoz, stb) is kötheti. Ezért kérjük. hogy a gyártói többletvállalások és többletfeltételek megismerése érdekében a gyártóval szemben támasztott jótállási igények érvényesítését megelőzően kérjük, hogy a fogyasztási cikk csomagolásán vagy csomagolásában elhelyezett gyártói jótállás jegyet, tájékoztatót, termékismertetőt minden esetben alaposan végigolvasni és megőrizni!

Tekerjen lejjebb és válogasson a Bosch mosogatógépek között!

62 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
2
0
vásárlónk bizalmát