Termék elérhetősége
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Automata mosószer adagolás
Okos készülék

"A" energiaosztályú, gőzprogrammal rendelkező Bosch mosógépre 10% pénzvisszatérítést kap!

10% visszajár!

Az extra higiéniát és a tökéletes tisztaságot garantálja mostantól a Bosch mosógépei, mert a teljes választékában elérhető a gőzkezelés és az energiahatékony működés!

Ezt megünnepelve, 2024.01.15. és 02.29. között minden "A" energiaosztályú, gőzprogrammal rendelkező Bosch mosógépre 10% pénzvisszatérítést adunk a végfelhasználóknak!

A vásárlónak mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a MyBosch felületen, majd a regisztrált termék oldalán termékregisztárciót ír, és a promócióban is regisztrálja a terméket.  A Promócióba történő regisztrálásra a Résztvevőnek legkorábban a vásárlást követő 8. napon, 20 napon keresztül van lehetősége (azaz a vásárlást követő 8. naptól a 28. napig). Az ennél korábbi vagy későbbi regisztrációk a Promócióban nem vesznek részt.

A Pályázat benyújtásának sikerességéről minden esetben e-mailben értesítést küld a Bosch a Résztvevőnek, az általa megadott e-mail címre. Amennyiben ez az értesítés nem érkezik meg egy órán belül, úgy a Pályázat benyújtása sikertelen! Ebben az esetben meg kell ismételnie a Pályázat benyújtását. 

Ajánlat érvényessége: 2024.01.15-02.29.

További részleteket itt talál: Aktuális promóciók (bosch-home.com)

Tekerjen lejjeb és válasszon magának Bosch mosógépet!

14 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
4
2
9
7
vásárlónk bizalmát