facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
PRÍMA CSÜTÖRTÖK 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 10.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Országos kiszállítás,
órapontos érkezéssel!
Vásárlóink kedvence
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval
Szépség garancia

Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval kijelző Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 2 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 3 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 4 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 5 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 6 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 07 Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 08

(Képek száma: 9 db. Kattintson a képre!)
A bútorlap csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek.

Whirlpool

Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 14

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_1

Azonnal átvehetőt keres?

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
89.900 Ft-26%

5 év garanciával
(2024-ig)

https://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:66.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 66,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 7,443 Ft
A hitel teljes díja: 7,530 Ft
A termék vételára: 66,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 74,430 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Szeret sütni? Akkor ez a 8 funkcióval rendelkező multifunkciós sütő jó barátja lesz a konyhájában. Nézzük, mit tud!

Funkciók, extrák

Van benne: alsó-felső sütés, légkeverés, 2 hőlégbefúvás, csak alsó fűtés, maxi grill, turbo grill… azaz minden, amire egy átlagos háztartásban szükség lehet. Digitális kijelzővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően Ön mindig pontosan láthatja a hőmérsékletet és az aktuális sütési frekvenciát. 4 programórával szerelték fel.

Ajtaja kétrétegű teleüveg, így a tisztítása nagyon kényelmes (a teleüveg sem éllel sem horonnyal nem rendelkezik, használat után pedig könnyű letörölni). A jól megvilágított sütő kapacitása és mérete teljesen átlagos. Hűtőventillátorral is felszerelték.

A Whirlpool AKP-244 IX részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Energiaosztály: A

Stílusát tekintve a New Dynamic Design termékcsaládba tartozik. Elegáns INOX színű, így egy modern konyhában is nagyon stílusos segítőtárs lehet. Azoknak javaslom elsősorban, akik nem szeretnének sokat költeni az új sütőre. Ebben a modellben ugyanis a hagyományos sütési funkciókat találja meg, extrákkal nem rendelkezik.

Maximum 2,5 kW

Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Zahoránszky Zita,
az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója


A Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval jellemzői

Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Sütési mód
Elektromos sütő
Extra tulajdonság
Nincs adat
Szín
INOX
Méretkategória
60 cm
Digitális kijelzés
Van
Sütőtér mérete
L: 56 - 70 liter
Űrtartalom
55 liter
Energiaosztály
A
Tisztíthatóság
Könnyen tisztítható
Típus
Sütő 8 funkcióval
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Beépítési méret - Szélessé...
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
60.00 cm
Beépítési méret - Mélység
55.00 cm
Hálózati csatlakozókábel
Van
Sütési funkciók
Alsó-felső sütés, légkeverés, 2 hőlégbefúvás, csak alsó fűtés, maxi grill, turbo grill

Méretek

Nettó súly
33 kg
Magasság
59.5 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
56.4 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 3.270 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
14

5 csillag

86%

12

4 csillag

14%

2

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Mert itt találtam a legolcsóbb és leghosszabb garancia-idejű kiválasztott terméket

-

+   összes vélemény


5

Hajdu Miklósné
2016.08.12 11:45:32.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

A márkaboltban érdemes vásárolni,már csak az ár-érték arány tekintetében is. A minőség is nagyon jó,és még nem is írtam a segítőkész,rugalmas,gyors,jó kapcsolat tartó ügyintézőkről,és a kiszállítással is maximálisan elégedett voltam, a megbeszélt időpontban pontosan hozták a megrendelt árut.Máskor is Önöktől vásárolok,köszönöm.

Előny: Elégedett vagyok,a termékleírásban szereplő műszaki paramétereket tudja.

Hátrány: Nem tudok róla.


4

Janus Kinga
2016.02.19 08:19:47.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Mindenkepp azt javasolnam a leendo vasarloknak h megrendeleskor pontositsanak az elektromos vezetek hosszat illetoen. En kb masfel meteres vezetekhosszrol kaptam tajekoztatast. A termek jellemzoinel pedig nem volt informacio arra vonatkozoan hogy milyen hosszu a vezetek, illetve rendelkezik-e dugvillaval vagy sem. Ezen informaciok tudataban epitettem ki az aramot /masfel meteres vezetekhossz/ . Szallitaskor - ami a megrendelest es fizetest kovetoen - masfel honapra tortent meg szembesultem azzal a tennyel h a vezetek masfel meter helyett 85 cm. Emiatt a hianyos tajekoztatas miatt plusz koltsegeim keletkeztek hiszen ismet villanyszerelot kell hivni... Javaslom a hasonlo kellemetlen tapasztalatok elkerulese erdekeben leendo vasarloikat sziveskedejenek ezen lenyegi informaciokrol tajekoztatni, hiszen sokan kozuluk - ugy mint en - nem gyakorlott konyhafelujitok es tobbletkiadasaik keletkezhetnek hiszen tovabbi villanyszerelesi munkalatok valnak szuksegesse. A masik kellemetlen tapasztalatom az volt h kb a termek megrendeleset kovetoen egy honapra erdeklodtem h mikorra varhatom a keszuleket. A telefonos ugyintezo cseppet sem kedves stilusban tajekoztatott h nrm tudja mikor varhatom a keszuleket. Penteken ertesitenek ha szombaton hozzak a tetmeket. Ez is elegge meglepo volt hiszen nem terveztem a kovetkezo hetvegeimet varakozassal tolteni, viszont mivel nem volt informaciom arrol mikor szallitjak a sutot elore tervezni sem tudtam. Allaspontom szerint celszeru lenne nemileg elobb tajekoztatni a vasarlokat es nm a szallitast megelozo napon.

Előny: Sajnos meg nincs bekotve a suto, igy sem az elonyeirol sem a hatranyairol nem tudok nyilatkozni

Janus Kinga nem írt termék hátrányt.


5

Budija Ervin
2016.01.21 21:17:53.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Egyszerű, gyors, pontos, korrekt

Előny: Mindent még nem próbáltunk, de amit igen, az remek !

Hátrány: nem találtunk


5

Ifj. Németh Lajos
2016.01.21 15:28:24.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

egy jó tárolószekrény kell hozzá és dísze a konyhának. megéri ,érdemes volt megvenni

Előny: esztétikus, könnyen kezehető , könnyen tisztítható , jól süt.

Hátrány: -


5

Szanyó Zoltán
2015.12.10 14:52:51.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Szanyó Zoltán nem írt szöveges véleményt.

Szanyó Zoltán nem írt termék előnyt.

Szanyó Zoltán nem írt termék hátrányt.


5

Bujdosó Melinda/Németh Norbert
2015.11.26 16:53:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Ajanlom

Előny: Kulsoleg es belsoleg is megnyero, sok beallitas kozul lehet valogatni, tokeletesre sikerul a pogacsam benne

Hátrány: Meg kell kicsit tanulni a programozasat


5

Özv. Dr. Lakatos Gyula
2015.10.08 21:58:09.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

nagyon jó termék

Előny: nagyon jo

Hátrány: nincs


5

Lászk János
2015.06.25 13:39:56.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Lászk János nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagyon gyorsan megsüt mindent és szépen! Nem égeti meg az ételt!

Lászk János nem írt termék hátrányt.


5

Lászk János
2015.06.25 13:39:56.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Lászk János nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagyon gyorsan megsüt mindent és szépen! Nem égeti meg az ételt!

Lászk János nem írt termék hátrányt.


4

Juhász Adrienn
2015.06.24 13:22:26.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Juhász Adrienn nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagyon jó ár-érteék arány. Sok funkció, könnyen kezelhető.

Juhász Adrienn nem írt termék hátrányt.


5

Kereszturi László
2015.06.23 16:41:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Kereszturi László nem írt szöveges véleményt.

Előny: Könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható és egyenletesen, szépen, sőt gyorsan is süt.

Hátrány: Nincs.


5

Tótok Generálkivitelező Kft.
2015.06.23 14:14:31.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Ár érték arány szuper.

Előny: Könnyen használható, programozható. A sok programlehetőség miatt mindenféle étel elkészítésére alkalmas.

Hátrány: Csak egy tepsi van hozzá.


5

Zsindely Ferencné
2015.06.23 14:06:57.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Zsindely Ferencné nem írt szöveges véleményt.

Zsindely Ferencné nem írt termék előnyt.

Zsindely Ferencné nem írt termék hátrányt.


5

Hideg Krisztina
2015.06.02 14:33:42.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 244 IX Sütő 8 funkcióval

Mindenkinek ajánlom,aki egy modern, nagyon szép ,szuper sütőről álmodik.

Előny: Nagyon egyszerű a használata és egyszerűen szuper!Nagyon örülök hogy ezt a terméket választottam.A márkához ragaszkodtam és nem csalódtam benne.Nekem csak sima hagyományos gázsütőm volt és ég és föld a kettő.Imádom!!

Hátrány: Eddig még nem tapasztaltam.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool Beépíthető sütőkFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.