Teka Rozsdamentes mosogatótálca

A Teka rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb acélból készül, valamint a kiemelkedő design és funkcionalitás teszi a rozsdamentes Teka mosogatótálcákat a konyha igazi főszereplőjévé. Válasszon számtalan modell közül. 

Termék elérhetősége
Szín
Sarokszekrénybe építhető
Csepegtetőtálca
Gyümölcsmosó
Méretkategória
Szélesség
Medencék száma
További szűrők
47 találat

A Teka a rozsdamentes mosogatótálcák kereskedelmi garanciája 75 év! Ez a garancia idő gyártási vagy anyaghibából eredő meghibásodásokra érvényes. A Teka csoport a rozsdamentes mosogatótálcák nemzetközileg elismert gyártója. A gyártási folyamat során a mosogatótálcákat szigorú minőségi tesztnek vetik alá, mely biztosítja termékek hosszú élettartamát. 


A kiegészítőkre, szifonokra, szelepekre, dugóemelő rendszerekre, csatlakozókra, felfogatókra, dugókra, különböző anyagú szűrőkre, kosarakra, különböző anyagú vágódeszkákra, mosogatószer adagolókra 2 év garancia érvényes.

FONTOS: A garancia érvényesítéséhez a felhasználónak be kell mutatni a Teka hivatalos szervize részére a vásárlás dátumát igazoló dokumentumot, számlát.
Ezen KERESKEDELMI garanciával kapcsolatos bármilyen jellegű kérdésével forduljon kereskedőjéhez vagy a Teka vevőszolgálathoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Teka mosogatótálcák és csaptelepek:
E-mail: vevoszolg@teka.hu, Tel.: 06 80 474 574

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
1
6
5
9
vásárlónk bizalmát