Termék elérhetősége
Szín
Sarokszekrénybe építhető
Csepegtetőtálca
Gyümölcsmosó
Méretkategória
Szélesség
Medencék száma

Teka Rozsdamentes mosogatótálca

A Teka rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb acélból készül, valamint a kiemelkedő design és funkcionalitás teszi a rozsdamentes Teka mosogatótálcákat a konyha igazi főszereplőjévé. Válasszon számtalan modell közül. 

36 találat

A Teka a rozsdamentes mosogatótálcák kereskedelmi garanciája 75 év! Ez a garancia idő gyártási vagy anyaghibából eredő meghibásodásokra érvényes. A Teka csoport a rozsdamentes mosogatótálcák nemzetközileg elismert gyártója. A gyártási folyamat során a mosogatótálcákat szigorú minőségi tesztnek vetik alá, mely biztosítja termékek hosszú élettartamát. 


A kiegészítőkre, szifonokra, szelepekre, dugóemelő rendszerekre, csatlakozókra, felfogatókra, dugókra, különböző anyagú szűrőkre, kosarakra, különböző anyagú vágódeszkákra, mosogatószer adagolókra 2 év garancia érvényes.

FONTOS: A garancia érvényesítéséhez a felhasználónak be kell mutatni a Teka hivatalos szervize részére a vásárlás dátumát igazoló dokumentumot, számlát.
Ezen KERESKEDELMI garanciával kapcsolatos bármilyen jellegű kérdésével forduljon kereskedőjéhez vagy a Teka vevőszolgálathoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Teka mosogatótálcák és csaptelepek:
E-mail: vevoszolg@teka.hu, Tel.: 06 80 474 574

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
9
6
2
vásárlónk bizalmát