Hogyan válasszunk MUM robotgépet?

hogyan válasszunk mum robotgépet

Melyik robotgép felel meg a legjobban nekem?

Profi vagy kezdő a konyhában? A BOSCH MUM robotgép biztosan megkönnyíti a munkáját!

Milyen robotgépre van szüksége? Melyik robotgépet válassza?

Sokféle ember van és ezért sokféle Bosch MUM robotgép is, hogy mindenki megtalálja az ideálisat maga számára.

Mi az Ön sütési vagy főzési stílusa?

Professzionális szintű eszközöket keres, amelyek lehetővé teszik, hogy új receptekkel kísérletezzen? Szeretné a lehető legegyszerűbbé tenni a mindennapi étkezés előkészítését és a nassolást? Szeretné kihasználni a robotgép nyújtotta kényelmet és annak sokoldalúságát, de kevés a hely? Főzési szokásaitól és törekvéseitől függetlenül kínáljuk az Ön számára megfelelő MUM robotgépeket.

  • MUM8 és MUM9 a leendő profik számára
  • MUM5 a mindennapi otthoni szakácsok számára
  • MUM Serie 2 az új szakácsok számára

Milyen méretű robotgép illik az Ön konyhájához és igényeihez?

Méret: Egy dolog biztos, az új konyhai segítőjének saját térre van szüksége. Bárhová is helyezi el, mindig legyen elég hely a pulton az ételkészítéshez - és egy konnektor a közelben. Ne feledje azt sem, hogy egyes tartozékok felül csatlakoznak, ezért hagyjon elegendő helyet a keverő felett is.

Tárolási hely: Minden használat után el kell el kell rakni a robotgépét, akkor fontos, hogy olyan helyen tárolja ahonnan könnyű elővenni. Ha a konyhai robotgépet állandó felszerelésként szeretné használni, akkor választhat egy nehezebb modellt, amelyet nem kell ki venni, és elrakni. Hogy a zsinór ne legyen útban, a robotgépeket kábeltároló rekesszel látták el.

Keverőtál mérete: Az elkészítendő mennyiségek határozzák meg a szükséges tál méretét. Kisebb vagy közepes mennyiségű pizzatésztához például elegendő egy 1,7 kg vagy 1,9 kg élesztőtésztát befogadó tál, mint például a MUM Series 2 és MUM5 gépeknél. Gyakran megduplázza a tészta receptjét, hogy későbbre lefagyassza? Lépjen a MUM8 és MUM9 modellre , amelybe hihetetlenül sok, 3 kg élesztőtészta fér.

Melyik szín és anyag felel meg az Ön ízlésének?

Kivételes tésztakészítő és egyben dizájntárgy is? A MUM modellek mindkettőre képesek, stílusosabbá és színesebbé teszik konyháját. Piros, fekete, fehér vagy akár rózsaszínű modellt is talál kínálatunkban!

Találja meg azt a színt, amely több lendületet visz a receptjeibe.

A Bosch MUM termékeit olyan rangos nemzetközi formatervezési díjakkal tüntették ki, mint az iF Product Design Award és a Red Dot Design Award.

A kiváló minőségű anyagok azt jelentik, hogy a Bosch MUM robotgépek nem csak jól néznek ki, de úgy tervezték őket, hogy évekig segítsenek Önnek a házi ételkészítésben. A legtöbb MUM robotgép például robusztus és erős, teljesen fémből készült testtel rendelkeznek. 

Extra tulajdonságok, melyek további segítségére lehetnek.

A MUM9 robotgépekben praktikus és hatékony integrált mérleg és időzítő van

Kényelmesen mérje ki a hozzávalókat közvetlenül a robotgép keverőtáljában vagy az Ön által használt tartozékban. Készen áll a kombinációra? Állítsa be az időzítőt, kezdje el a keverést és amikor az időzítő lejár, a robotgép leáll.

Mekkora teljesítményűnek kell lennie a konyhai robotgépnek?

Az igazság az, hogy a robotgép teljesítménye nem feltétlenül tükrözi azt, hogy mennyire jól teljesít. Standard méretű adag keksztésztát vagy süteménytésztát készíthet - vagy pizzatésztát keverhet kényelmesen bármelyik robotgépünkkel.

Ha azonban nagy mennyiségű, például kenyértésztát készít, akkor egy nagy teljesítményű és nagy kapacitású modell a legjobb választás.

Mely innovatív jellemzők a fontosak?

A hozzávalók mérésétől kezdve a habverésen át a dagasztásig. A Bosch robotgépek könnyebbé és pontosabbá teszik a sütést. 

3D PlanetaryMixing a minimális erőkifejtés és tökéletes eredmény

Tökéletes eredmény a 3D bolygómozgásnak köszönhetően

A tökéletes eredmény érdekében az összetevőket alaposan össze kell keverni. A 3D PlanetaryMixing azt jelenti, hogy a keverőszárak úgy mozognak, ahogy a bolygók keringenek a nap körül.  Így elérik a tál oldalát, alját és közepét is, tökéletesen összekeverve a hozzávalókat. A legjobb, hogy Önnek minimális erő erőkifejtésre van szüksége, hiszen például dagasztásnál természetes kézmozdulatokat imitálnak, hogy a sütemények és tészták ugyanolyan jók legyenek, mint a kézzel készítettek.

SensorControl

Nincs több találgatás:  Az MUM9 SensorControl Plus érzékeli, ha a tejszín tökéletesen könnyű és habos, a tészta tökéletesen gyúrt és a tojásfehérje tökéletesen kemény, ekkor a robotgép automatikusan leáll.

Beépített mérleg

Időtakarékos mérleg:  Az MUM9 robotgépeink és néhány MUM5 modellek beépített mérlegének köszönhetően nincs szükség külön mérlegre a hozzávalók méréséhez. 

A hozzávalókkal Ön legyen kreatív és turmixoljon, reszeljen, szeleteljen, préseljen gyümölcslevet, daráljon húst, készítsen friss tésztát.

A részegységek mosogatógépben moshatók, ami a könnyebb tisztítást jelenti.

Milyen tulajdonságai teszik egyszerűvé a tisztítást és a tárolást?

Minden főzés takarítással végződik. A mosogatógépben mosogatható eszközökkel, tartozékokkal és kiegészítőkkel ellátott robotgép hatalmas időmegtakarítást jelent. A fém vagy műanyag tálakat, habverőket és a legtöbb tartozékot a mosogatógépbe teheti a könnyű tisztítás érdekében. A sima, kiváló minőségű külsőt könnyű nedves ruhával letörölni. A zsinórt egy tárolórekesz tartja elrejtve a szem elől. 

Böngésszen a Bosch fantasztikus MUM robotgépei között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

A Bosch MUM robotgépeivel gyerekjáték a sütés és a főzésben is óriási segítség.

Mit tudnak a Bosch MUM robotgépek?

Hírességek főznek Bosch háztartási gépekkel

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.