facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mit tudnak a Bosch MUM robotgépek?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Sütés-főzés közben mi az, ami Önnek a legtöbb bosszúságot okozza?

Azon túl, hogy a konyhai munka mosogatással (is) jár, a lelkesedésünket bizony rettenetesen le tudja lombozni, ha nem megfelelő konyhai eszközökkel dolgozunk.
Ha nem elég éles a kés, nincs megfelelő kiegészítő, megfelelő funkciójú reszelő vagy aprítógép... sok bosszúság, elvágott ujj és macera árán készíthetjük el kedvenc receptjeinket. Egy profi géppel viszont még a fantáziánk is szárnyra kap. :)

A Bosch tudja, egy konyhai robotgépnek milyen elvárásokat és igényeket kell kielégítenie, hiszen 60 éve foglalkozik a tervezésükkel és a gyártásukkal. A finom szószoktól az ízletes desszertekig, bármit kényelmesen, egyszerűen és pillanatok alatt elkészít - tökéletes végeredménnyel. A tartozékok széles választékával pedig végtelen számú lehetőség áll az Ön rendelkezésére: aprítás, keverés, dagasztás, pürésítés, tojáshab készítés... nincs lehetetlen a nagy teljesítményű, professzionális gépek előtt.

Bosch MUM56Z40 konyhai robotgép
Mutatok egy példát! A Bosch MUM56Z40 900W-os motorjával sokoldalú segítőtársa lesz. Ne is pakolja el, hiszen a nap minden pillanatában, bármilyen konyhai munkára bevetheti: legyen szó dagasztásról, húsdarálásról, zöldség aprításról és szeletelésről, habverésről vagy narancs facsarásról. :)

Dagasztóvilláját tésztaleválasztóval is kiegészítették. Ezen kívül habverő, keverővilla, háromlemezes aprító (a darabolásért, reszelésért és a vágásért), továbbá praktikus kiegészítők is járnak hozzá például a keveréshez, citruspréseléshez stb. Sőt, húsdaráláshoz is használhatja. Hatalmas, nemesacél keverőtáljában akár 2kg tésztát dagaszthat, működéskor pedig 7 sebességfokozat közül választhatja ki a megfelelőt. A tartozékok természetesen könnyen tisztíthatók, akár mosogatógépbe is beteheti őket.

A készülékhez egy dizájnos, kompakt táska is jár, amelyben biztonságosan tárolhatja a 3-féle keverővillát és a 3 szeletelő ill. reszelő korongot. Ez egy praktikus és helytakarékos megoldás, hiszen a tartozékokkal teli táskát használat után a nemesacél tálba is beteheti.

Tetszett a cikk? Tekintse meg professzionális Bosch konyhai robotgépeinket ITT!

Készítsen finom salátát a MUM nagy teljesítményű robotgépeivel!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA