Vélemény írása a termékről

Értékelés

Vélemények

4,8 (6 vélemény)
Ocztos Mihály
2016.09.10 00:00
Már rég cserélnem kellet volna.
Előnyök: Könnyen tisztítható, nincs fölösleges hőképződés, gyorsan melegít,
Hátrányok: Drágább mint egy gázos, de minden szempontból megéri a többlet kiadást.
Schmid Tibor
2015.12.25 00:00
Kitűnő termék, könnyen kezelhető, és könnyen elsajátítható a működtetése. A dupla , összekapcsolható főzőzónák nagyon hasznosa. Figyelni kell hogy csak mágnesezhető edényt vásároljunk. Az edények sokkal tisztábbak, könnyebben tisztíthatók használatával.
Előnyök: Gyorsabban, rövidebb idő alatt lehet vele főzni. Könnyen kezelhető. Nincs extra hő képződés.
Hátrányok: -
Tóth Attila
2015.08.14 00:00
vegyétek vigyétek remek termékek
Előnyök: Azt kaptam amit vártam
Hátrányok: nem tudok ilyet
Jámborné Paár Izabella
2015.07.30 00:00
Sokat főzök , ezért alaposan körülnézegettem mielőtt megvásároltam ezt a főzőlapot . Fő szempont az idő és pénz megtakarítás volt . Mindegyik szempont megvalósult . Bár ez a lap nem tartozik az olcsóbb lapok közé , de rengeteg időt spórolok vele , mind a főzésen mind a takarításán és valóban sokkal kevesebb áramot fogyaszt mint az elektromos lap . Kicsit aggódtam amikor birtokba vettem , mert volt már gáztűzhelyem és elektromos tűzhelyem is , azonban indukciós lapom még nem volt . Örömmel tapasztaltam , hogy nagyon is megéri az árát . Örülök hogy ezt választottam .Imádom !
Előnyök: Rendkívül gyors . Minden zóna időzíthető . Nagy hőségben sokkal kellemesebb a főzés mint az elektromos főzőlapon , mert nem ontja a meleget . Takarékos .A flexindukciós zónán a túl nagy , illetve ovális edények is használhatók . Kevésbé kell félni , hogy esetleg leég az étel , mint a gáz vagy kerámialapon , mivel nem közvetlenül az edény alját melegíti . Ha véletlenül kifut az étel hangjelzést ad . Semmi nem ég rá , nem kell vegyszer a takarításához ,elég egy nedves ruha és egy mikroszálas törlőkendő és máris ragyog . Rendkívül áttekinthető és egyszerű a kezelése . Kifejezetten olyan lapot kerestem aminek nem zsúfolták össze a tervezők a jobboldali zónák alá a kezelőpanel jelzéseit , mert azokon nem férnek el rendesen az edények . Ezen a lapon -bár a kisebb méretű lapok közé tartozik - kényelmesen elférnek az edények . Ezeken kívül pedig gyönyörűen néz ki , a konyhám ékköve lett .
Hátrányok: Még nem fedeztem fel hátrányát .
Mezei György
2015.06.04 00:00
Jó szível ajánlom mindenkinek.
Előnyök: Elvárásaimnak pontosan megfelel.
Hátrányok: -
Kertész Orsolya
2015.06.02 00:00
Szép kivitel, a mindennapi használatra is megfelel, jó ár-érték arány, kitűnő garanciális feltételek.
Előnyök: Mind a 4 zóna boost funkciós, a jobb oldali zónák összeköthetőek.
Hátrányok: Hangos "reléhangok" működéskor, ki-, bekapcsoláskor. Kicsit lassabb, mint a korábbi Fagor márkájú indukciós főzőlapunk.