Vélemény írása a termékről

Értékelés

Vélemények

3,9 (9 vélemény)
Belcsik József
2015.12.24 00:00
Ismerjék meg az általam tapasztalt előnyöket és hátrányokat, s azokat is mérlegelve döntsenek a készülék megvásárlásáról.
Előnyök: Energiatakarékos, csendes. Szélességének köszönhetően jól áttekinthetően tárolható benne az élelmiszer.Kiemelkedően magas visszamelegedési időt ígér a leírása a kategóriájában hasonló készülékekéhez képest. (Bár ennek tesztelésére soha ne legyen szükség!) No Frost rendszere kiváló, nincs jegesedés benne. Magas, ingyenesen meghosszabbítható garanciaideje megbízhatóságot, hosszú élettartamot ígér.
Hátrányok: Kezelőszerveinek az ajtó mögé rejtését nem helyeslem, sőt egyenesen hiányolom, hogy nincs az ajtó külső felületén a valós belső téri hőmérsékletről kijelző, aminek köszönhetően felesleges ajtónyitás nélkül is felügyelhető lenne a készülék hibátlan működése. Ezt az információt nálunk elődje, egy Gorenje típusú (egyebekben összehasonlíthatatlanul "butább") fagyasztószekrény is képes volt kijelezni az ajtójára kivezetett hőmérővel...
Heizer Roland
2015.09.03 00:00
Csak ajánlani tudom.
Előnyök: csendes, alacsony fogyasztás, könnyű használat
Hátrányok: nincs
Durucskóné Szakács Bernadett
2015.06.30 00:00
mindenkinek csak ajánlani tudom
Előnyök: csendes működés,tágas fiókok
Hátrányok: nincs
Fazekas László
2015.06.23 00:00
Nem javaslom senkinek
Előnyök: mig működött nem volt probléma FÉL ÉV!!!!!!
Hátrányok: nagyon rövid ídő alatt meghibásodott, több tízezer Ft károm keletkezett és a nyár közepén már 06.12.óta ittvagyok fagyasztó nélkül,sajnos a kertben termett termékeim is sorba mennek tönkre mert nem tudom a télre lefagyasztani,nemtudom még meddig kell várni az új készülékre mivel ezt nem lehet javítani!!!VÁROM MIELÖBBI SEGÍTSÉGÜKET!!!!!!!
Fazekas László
2015.06.21 00:00
Sajnos a NOFrost technológiának egyik hátránya, hogy befagyott a ventilátor amely azt eredményezte, hogy hiába ment a motor a hideg levegőnek nem sikerült bejutni a hütőtérbe. A piros jelző lámpa nem világított így nem vettük észre hogy a hütő nem hűt hiába megy a motor.
Előnyök: a hütő szigetelése tökéletesen működött, a megállás után még 24-órával is fagyott volt termék
Hátrányok: a kijelző nem mutatta hány fok van a hütőbe csak azt amit beállítottunk a -24 fokott, helyette mikor megmértük már csak -6 fok volt a hütőben, a piros vészjelző lámpa nem világított, tehát nem vettük észre hogy baj van, csak abból gondoltuk hogy valami nincs rendben hogy a motor folyamatosan ment.
Krizsán György
2015.06.02 00:00
Akkor vegye ezt a készüléket, ha úgy tudja elhelyezni, hogy nem hallatszik a zaja a hálószobába. Mi is át fogjuk telepíteni egy másik helyre.
Előnyök: Az teljesen természetes, hogy teszi a dolgát. Semmiféle extra előnyét nem tapasztaljuk, hiszen ez egy fagyasztó szekrény és nem várjuk tőle, hogy mást is csináljon.
Hátrányok: Az eleinte zavart, hogy egyszercsak beindul benne egy motor és az erősen búg hosszú időn át. Kezdjük megszokni, de az esti csendben még mindig fel-fel kapjuk a fejünket, ha elindul.
Novák Zsolt
2015.06.02 00:00
Bátran ajánlom bárkinek.
Előnyök: Alacsony fogyasztás, könnyű kezelhetőség, tágas belső.
Hátrányok: Nincsenek.
Musitz Anita
2015.06.02 00:00
Nagyon elégedett vagyok vele.kényelmesen elfér benne rengeteg dolog.halk ami fontos,hogy ne zúgjon folyton.
Előnyök: Nem jegesedik.nagy.jól pakolható.
Hátrányok: -
Novák Zsolt
2014.11.24 00:00
Nagyszerű termék, méretében és kategóriájában a legolcsóbb.
Előnyök: Hatalmas belső tér. NoFrost rendszer. Alacsony fogyasztás. Egyszerű kezelés.
Hátrányok: ----