Vélemény írása a termékről

Értékelés

Vélemények

4,6 (9 vélemény)
Igazolt vásárlás
Makai János
2024.02.20 10:37
Meg vagyok elégedve a kapott termékkel.
Előnyök: Azt kaptam amire számítottam.
Hátrányok: Egyenlőre nem találtam
Nyeste András
2022.04.12 18:39
Szép és nagy hűtőszekrény. ííén nagyon szerettem 4.5 évig, akkor tönkre ment. Ennyit az Indesit-ről.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Erős Metella
2016.08.12 00:00
vegyétek, vigyétek!
Előnyök: nagy, bőséges hely, jó
Hátrányok: nincs
Merian Foods Kft. Hetesi Valentin
2016.08.12 00:00
Mindenkinek bátran tudom ajánlani!
Előnyök: Az elvárásaimnak megfelelően működik, csak jót mondhatok róla. Kellően tágas, csendes.
Hátrányok: Eddig nem tapasztaltam
Orgoványné Kelemen Éva
2016.08.12 00:00
Ha elfér (mivel kicsit szélesebb a megszokottnál) bátran ajánlom. Nagyon jó az ár - érték aránya. A lányomnak 10 éve van ez a típusú hűtője, kifogástalanul működik.
Előnyök: Letisztult, egyszerű megjelenés. Egyszerűen imádom. Végre elférünk benne.Amit az alsó fiókba teszünk, nem szagosítja be az egész hűtőt, mégis friss marad.
Hátrányok: Egyelőre nincs
Beke Judit
2016.02.25 00:00
Aki áttekinthető, jól berendezhető és nagy helyet biztosító hűtőt szeretne elfogadható áron, annak ajánlom! Vigyázat! szélesebb a normál méretnél, érdemes kimérni a helyet!
Előnyök: tágas, az ár-érték aránya nagyon jó. Antibakteriális rendszere tényleg hatékony, tapasztaltam, hogy felbontott termékek melyek hagyományos hűtőszekrényben megpenészednének, itt nem teszik, vagy legalábbis lassabban. A fagyasztó is nagy és tágas.
Hátrányok: Fura hangja van, amelyet előzetesen hasonló véleményekben olvastam, de nem értettem. De ez sem hátrány! Kis lakásban lehet zavaró is. Mi a kislányommal megbeszéltük manó lakik benne, aki fázik és időnként nyöszörög. Leginkább erre emlékeztet a hang. De ettől a manótól igazi családtag lett!
Sipos Zsolt
2016.01.28 00:00
Nyugodtan ajánlom olyanoknak akik nagy térfogattal rendelkező hűtőt keresnek.
Előnyök: Egy nagy méretű hűtőszekrényt kerestünk. És ez tényleg az, hatalmas a hűtő része, és nagy a fagyasztó része is.
Hátrányok: Még nem tapasztaltam ilyet.
Széman Jánosné
2015.06.25 00:00
Bátran merem ajánlani.Nem ez az első Indesit gépem.A mosogatógépem és mosógépem is Indesit,ezért is választottam a hűtőgépemet is ettől a gyártótól.
Előnyök: Mindenképp olyan hűtőszekrényt szerettem volna,aminek nagy a belseje.Átláthatóan lehet benne pakolni,nem kell egymás hegyére-hátára rakni a hűteni valót.Mivel nem szeretek naponta főzni,a nagyobb edények is kényelmesen elférnek benne.Viszonylag csendes.Formája is tetszik.
Hátrányok: Nem tudok ilyet.
Héjjasné dr. Korbely Zsuzsanna
2015.06.02 00:00
Én nem bántam meg, hogy ezt választottam,tényleg mindenkinek őszintén ajánlom1
Előnyök: Jó nagy,sok minden elfér benne,áttekinthető,könnyen rendszerezhetők benne az élelmiszerek,italok.Már régen vágytam ilyen nagyméretú hútőszekrényre.A fagyasztó része is pont a méret,nagyon elégdett vagyok vele.Az is előnyös számomra, hogy nem hangos,a fogyasztásával is elégedett vagyok.Számomra lényeges volt az ára is.A kiszállítás is pontosan történt,és nagyon kedvesek a fiatalemberek,akik felcipelték a második emeletre.Szóval,örülök,hogy az Online Márkaboltot választottam,ugyanis előtte sok üzletet körbejártam és árban is ez volt a legmegfelelőbb.Remélem sokáig fog múködni.
Hátrányok: Még nem tapasztaltam semmilyen hátrányt.