Ingyen szállítás Péntek

ingyen szállítunkRendeljen most készleten lévő termékeinkből és DÍJMENTESEN kiszállítjuk, saját szállítóinkkal, órapontosan az EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN 

5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁVAL vásároljon, azonos áron a gyári jótállással!

Csomagajánlatunk:

  • Vásárlása után 10.000 Ft-oz kupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 560+ webáruházban.
  • Lehetősége van 5 év HIVATALOS  PLUSZ GARANCIÁVAL vásárolni, ugyan olyan áron, mint a gyári jótállással, így biztosíthat magának + 5 év gondtalanságot!
    („Egy promóció keretében a Hivatalos Garancia Plusz, amely ingyenesen vagy 1Ft-ért vásárolható meg, nem áll automatikusan rendelkezésre, és azt a kosár gomb felett kell kiválasztani. Ezt utólag sajnos nem tudjuk pótolni.” A gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adnuk + 5 év garanciát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez)
  • Ingyen házhoz szállítjuk saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, a komfort szállítási módunkkal, egész Magyarország területén a készüléket. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>
    Használja ki a Vakáció szállításunk, ahol garantálni tudjuk hogy kizárólag pénteken érkezik a termék balatoni vagy velencei nyaralójába. Csütörtöki napon sms-ben értesítjük az órapontos érkezésről.
  • 110 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Fizessen Ingyen onlinePénztárcájából már most is, és ezáltal olcsóbb a kiválasztott termék!

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

Tudja mennyibe kerül egy nagy háztartási gép házhoz szállítása másik webáruházakban? 

Nézze meg tájékoztató jellegű táblázatunkat! (2023.08.06.-i adatok) 

Házhoz szállítás költsége 

(néhány terméknél eltérhet)

emag

alza.hu

Média Markt

Euronics

online-  Márkaboltok

6990

 Ft.-

4990

 Ft.-

7999

 Ft.-

7990

 Ft.-

0 Ft.-

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2023.08.18. 23:59-ig érvényes.

* az 5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIA ingyenes, a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon. Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: HIVATALOS PLUSZ GARANCIA feltételei  és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. * 
(onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla az oldal alján.

Mire jó az onlinePénztárca?

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején található menüsor segítségével, vagy kattintson ide! 

HOMEFORT egyszerű és biztonságos