Termék elérhetősége
Szín
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Szélesség
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Bosch Szabadonálló mosogatógép

A szabadonálló mosogatógépek kiváló választások azok számára, akiknek fontos az egyszerű telepítés és a rugalmas felhasználás. Ezek a készülékek nem igényelnek beépítést a konyhabútorba, így könnyedén elhelyezhetők bármelyik konyhaszekrény mellett vagy akár önállóan is. Ezáltal lehetővé teszik a konyha bútorozásának és elrendezésének rugalmasságát, és könnyen cserélhetők vagy áthelyezhetők, ha szükséges.

A szabadonálló mosogatógépek továbbra is kiemelkedő tisztítási és szárítási teljesítményt nyújtanak, mint a beépített vagy a kompakt változatok. A különböző mosogatási programoknak köszönhetően rugalmasan alkalmazkodnak az eltérő mosogatási igényekhez, és biztosítják a kifogástalan eredményt minden egyes mosás után.

 

24 találat

Azért, hogy Ön maximálisan elégedett legyen, +5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁVAL vásárolhatja meg a Bosch szabadonálló mosogatógépeket, mert hisszük, hogy a prémium minőségű termékek mindenkinek járnak. Ingyenes szállításunkkal és régi gépe ingyenes elszállításával, valamint beüzemelési szolgáltatásunkkal Önnek már csak az új készülék élvezetére kell koncentrálnia. Ha kérdése merülne fel, vagy tanácsra van szüksége, országos szervizhálózatunk és szakértői tanácsadásunk mindig rendelkezésére áll. Ne habozzon, hívjon minket, és fedezze fel a Bosch szabadonálló mosogatógépek teljesítményét és kényelmét, hogy mindennapi élete még könnyebb és hatékonyabb legyen!

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
9
0
0
vásárlónk bizalmát