facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
Szívügyünk a bolygó!! 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény
Szépség garancia

Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény palacktartó Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény palacktartó Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 2 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 3 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 4 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 5 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 6 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 7 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 08 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 09 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 10 Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 11

(Képek száma: 15 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 7

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 3 db

megrendelheto_3

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év gyári garancia

hivatalos magyar szervízhálózattal

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
229.990 Ft-24%

5 év garanciával
(2024-ig)

https://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:174.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 174,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 19,458 Ft
A hitel teljes díja: 19,680 Ft
A termék vételára: 174,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 194,580 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Ez az A++ energiaosztályú kombinált hűtő CrisperBox rekesszel is rendelkezik, azaz kivételesen takarékos működése mellett arról is gondoskodik, hogy a zöldségek és gyümölcsök hosszabb ideig frissek maradjanak.

Funkciók, extrák

Nézzük meg először, mit tud ez a készülék. Ha hirtelen nagy mennyiségű élelmiszert szeretne betenni a fagyasztóba, akkor nagyon jól jön, hogy ebben a típusban Szuperfagyasztás is van, amely az adott gomb benyomása után szabályozza a maximális fagyasztási hőmérsékletet, egészen addig, amíg az ételek el nem érik a kívánt hőmérsékletet, majd a készülék visszakapcsol a normál üzemmódra.

A leolvasztással sem kell bajlódnia, ha ezt a modellt választja, mert az automatikus leolvasztásnak köszönhetően nagyon megkönnyíti az Ön munkáját. Sőt, a Low Frost funkció abban segít, hogy egy elpárologtató rendszernek köszönhetően csökkenjenek a hideg felületek, ahol jég alakulhatna ki. Így a készüléket Önnek sokkal kevesebbszer kell leolvasztania.
A hűtőterében dinamikus hűtés van belső ventillátorral. Az ételeket 5 biztonsági üvegpolcra teheti, amelyek közül kettő állítható magasságú, és négy Easy Access polc is van benne. Az üvegpolcokat tetszőlegesen átrendezheti, kiveheti (Vario Zone) így extra helyet szabadíthat fel például egy nagyobb edény számára. Speciális, kivehető krómozott palacktartó rács és egy tojástartó is helyet kapott a nettó 250 literes hűtőtérben. A készülék ajtajában is van hely pakolni: egy nagy és három kicsi tároló-rekesszel látta el a gyártó. A CrisperBox gondoskodik arról, hogy a zöldségek és a gyümölcsök a megfelelő páratartalom mellett tovább megőrizzék frissességüket és zamatukat. 

Ami a fagyasztó elrendezését illeti három átlátszó fagyasztófiókja van, amelyből egy BigBox. A fiókok mellett fagyasztási naptár is van, hogy Ön pontosan nyomon követhesse, az ételek biztonságos eltarthatóságát.
A komfort és a biztonság tekintetében is csúcskészülékről van szó. A hőmérsékletét elektronikusan szabályozhatja, a különböző funkciókat pedig LED kijelzők mutatják.
Nemcsak tudását, de kivitelezését tekintve is egy igényes készülékről van szó. Inox-look ajtaja és króm-inox oldalfala elegáns megjelenést sugároz egy modern konyhában. Ajtaját az integrált, függőlegesen fogantyúval nyithatja (az ajtaja jobb oldalról nyitható, de az ajtónyitás irányát tetszőlegesen megfordíthatja). A hűtő belsejében energiatakarékos LED világítás gondoskodik arról, hogy semmi se maradjon rejtve Ön elől.
A készülék magasságát az állítható lábakkal tudja beállítani igényeinek megfelelően. A gép oldalán szállítást segítő fogantyúk találhatóak, amelyeknek akkor veszi igazán nagy hasznát, ha épp költözik, vagy szeretné átrendezni a konyháját. Olvadékvíz-kifolyóval is felszerelte a gyártó.

Néhány műszaki adat:
Teljesítményfelvétel: 90 W
Hálózati feszültség-igény: 220 - 240 V
Klímaosztály: SN-T

A Bosch KGV39VL31S részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Zahoránszky Zita,
az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója


A Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A++ / 40.000Ft
Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Alul fagyasztós hűtőszekrény
Magasságkategória
200 cm felett
Szélesség
60 cm
Beépíthető
Nem
Szín
INOX
Extra tulajdonság
Nincs adat
NoFrost
Nincs
Energiaosztály
A++
Éves energiafelhasználás
238 kWh/év
Automatikus kiolvasztás
Van
Hűtőkörök száma
1
Kompresszorok száma
1
Digitális kijelző
Nincs
Nettó össztérfogat
344 liter
Nettó hűtőtér
250 liter
Nettó fagyasztótér
94 liter
Palacktartó
Van
Fagyasztó kapacitás
7.0 kg/24 óra
Visszamelegedési idő
23.0 óra
Zajszint
39 dB
Cserélhető ajtónyílás
Igen
Antibakteriális bevonat
Nincs
Frissentartó fiók
Van
Készülék magasság
201.00 cm
Különleges képességek
LowFrost: ritkább leolvasztás a kisebb fokú jégképződés révén – ez munkát takarít meg Önnek és energiahatékony.

Méretek

Nettó súly
81 kg
Magasság
201 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
65 cm

Ajtófordítás

Bizonyos készülékek esetében az ajtófordításhoz szükséges tartozékok nem képezik a csomag tartalmát, azokat külön kell a gyártótól, vagy szakszerviztől önállóan beszerezni. Az ajtófordítás lehetőségéről mindenképpen érdeklődjön értékesítő munkatársunknál.

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 3.270 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 8.990 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek


Próbaindítás

790 Ft

(kizárólag a dugvillával ellátott készülékekre)

A próbaindítás szolgáltatásunk önállóan is igényelhető kizárólag a villásdugóval ellátott gépekre.

A próbaindítás a készülékek áram alá helyezését jelenti, azaz a gép elektromos berendezésének a tesztelésére, működőképességének ellenőrzésére szolgál. Ilyenkor nem indítunk el programot / adott funkciót (pl. nem készítünk be kávét és úgy kapcsoljuk be a készüléket, vagy melegítünk teát a mikróban) csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.

Felhívjuk a figyelmét, hogy:

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A próbaindítás nem egyezik meg a beüzemelés szolgáltatásunkkal.

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


BEÜZEMELÉS AJTÓFORDÍTÁSSAL

CSAK 9 900 FT

(csak hűtőszekrényeknél és fagyasztóknál)

Hűtőszekrényeknél a beüzemelés mellett a készülék ajtaját is megfordítjuk, ha szeretné. Készüléktípustól függ, melyik modellnél tudjuk ezt elvégezni. Erről kérjük, érdeklődjön szakértő kollégáinknál. A Beüzemelés ajtófordítással szolgáltatásunk időigényes művelet, ezért kérjük, erre vonatkozó igényét már megrendeléskor jelezze.

A hűtőszekrény és fagyasztó beüzemelése a következőket foglalja magában:
A készülék üzemeltetési helyére szállítása
A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
Csomagolóanyagok eltávolítása
Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás

A szolgáltatás igénybevételére szintén a Beüzemelés Próbaindítással pontban megfogalmazott feltételek érvényesek.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
7

5 csillag

86%

6

4 csillag

14%

1

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

az ár és a megbízhatóság miatt

-

+   összes vélemény


5

Gerebenics Gáborné
2016.02.18 13:33:52.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Előny: Megbízható,nagy terű,a zöldségtároló egyenesen csodás!

Gerebenics Gáborné nem írt termék hátrányt.


5

Nádudvary Csaba
2015.09.10 10:57:53.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Nádudvary Csaba nem írt szöveges véleményt.

Előny: A méreteiből adódóan nagyon jól lehet bele pakolni, akár nagy edényeket is.

Nádudvary Csaba nem írt termék hátrányt.


5

Ferkovits Ágnes
2015.07.01 19:31:11.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Tökéletes hűtést biztosít még alacsony fokozaton is, a crisper boxnak köszönhetően tényleg tovább frissek maradnak a zöldségek és a gyümölcsök. A fagyasztó része jó nagy, lehet bele pakolni. Több mint gy éve használjuk és még nem kellett leolvasztani.

Előny: energia takarékos, könnyen tisztán tartható, LED világítás, Crisper box a zöldségeknek és gyümölcsöknek, nagy fagyasztótér, esztétikus.

Hátrány: nincs


4

Seres László
2015.06.23 15:00:03.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Ha meg kell forditani a nyitasiranyt, akkor vagy rendelj olyat egybol, vagy szakemberrel jobban jar a tapasztalatlan ember.

Előny: Buzemelese ota kb. 2000HUF -al csokkent a havi aramszamla (igaz a korabbi huto elegge oreg es rossz is volt). Meglehetosen csendes elegans, jol hasznalhato.

Hátrány: Picit maceras az ajtonyitas megforditasa.


5

Vámos Bernadett
2015.06.12 15:38:47.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

Csak ajánlani tudom ezt a hűtőt és az Online márkaboltot is. A termékkel maximálisan elégedett vagyok, a márkabolt pedig udvarias és gyors ügyintézéssel dolgozik. Pár nap alatt kiszállították és szinte órára pontosan megmondták mikor hozzák, így nem kellett egész nap otthon ülni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!

Előny: A legnagyobb előnye számomra a mérete és a polcok sokasága. nagyon sok minden belefér, ami nyáron még fontosabb. A mérete ellenére kevesebbet fogyaszt, mint a régi hűtőm és rendkívül halk üzemelésű. A fagyasztó része is meglehetősen nagy. És emellett szép, a konyha egyik éke. Ez is fontos volt számomra.

Hátrány: Egy hátránya van csak, de pont ez is tetszett benne, hogy inox, így az újlenyomatok hamar meglátszódnak rajta. De így is egy nagyon szép, jól kihasználható, remek termék. Annyi tulajdonsága van, hogy ez nem is akkora hátrány.


5

Isztl Katalin
2015.06.08 14:21:41.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

A Bosch termékekben még soha nem csalódtam.

Előny: Könnyű tisztítani. A zöldséges rekesz nagysága és a pára szabályozási lehetősége kiváló.

Hátrány: Nincs benne jégkocka fagyasztására külön hely. Az előző - szintén Bosch - hűtőszekrényemben volt.


5

Ventus Center Kft
2015.06.02 16:30:01.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény

A szükséges méretet ellenőrizni kell

Előny: Hatalmas kapacitás, nagyszerű design

Hátrány: -


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch Hűtőszekrények, fagyasztókFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.