Termék elérhetősége
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Integrálhatóság
Maradék idő kijelzés
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Szélesség
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Bosch Beépíthető mosogatógép

A beépíthető mosogatógépek ideális megoldást nyújtanak azoknak, akik szeretnék harmonikusan illeszteni konyhájuk designját. Ezek a készülékek olyan előlapot igényelnek, amelyet a konyhaszekrények ajtajára kell felszerelni, így teljesen egybeolvadnak a környezetükkel, és szinte észrevehetetlenek lesznek. Ezáltal a konyha stílusos és egységes megjelenését biztosítják.

A beépíthető mosogatógépek továbbra is kiemelkedő tisztítási és szárítási teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos mosogatógépek. Azonban előnyük, hogy könnyedén illeszkednek a konyha kialakításához, és így nem rontják el a konyha összképét. A különböző programok, mint például a gyorsprogram, az automatikus program és az energiatakarékos ökoprogram, rugalmasan alkalmazkodnak az eltérő mosogatási igényekhez, így mindig optimális eredményt biztosítanak.

A termékek alatti részben további előnyöket olvashat. Tekintse meg a termékeket, és olvassa el hasznos tippeinket alatta.

 

42 találat

És hogy Önnek minél könnyebb legyen, +5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁVAL vásárolhatja meg a Bosch beépíthető mosogatógépeket, mert hisszük, hogy a prémium minőségű termékek mindenkinek járnak. Ingyenes szállításunkkal és régi gépe ingyenes elszállításával, valamint beüzemelési szolgáltatásunkkal Önnek már csak az új készülék élvezetére kell koncentrálnia. Ha kérdése merülne fel, vagy tanácsra van szüksége, országos szervizhálózatunk és szakértői tanácsadásunk mindig rendelkezésére áll. Ne habozzon, hívjon minket, és fedezze fel a Bosch beépíthető mosogatógépek teljesítményét és kényelmét, hogy mindennapi élete még könnyebb és hatékonyabb legyen!

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
1
6
vásárlónk bizalmát