Nagy hűtőszerkényre vágyik? Ismerje meg a Bosch XXL készülékeit!

xxl hűtő bosch

Minden hűtőszekrény kicsi Önnek?

Ismerje meg a Bosch XXL hűtőit

Egy hagyományos kombinált alulfagyasztós hűtőszekrény méreteit tekintve 60 cm széles és 66 cm mély. A magassága különbözik, attól függően mekkora készülékre van szüksége.

bosch hűtőszekrény

Nézze meg a Bosch hűtőszekrényeit >>>

A Bosch XXL kombinált hűtőszekrényei centiméterben kicsit különböznek hagyományos társaiktól, de ez a nagy különbséget jelent térfogatban.

Bosch XXL hűtőszekrények

bosch xxl hűtő

Mindössze 10 cm-rel szélesebb de ezáltal könnyen behelyezhet tepsiket, nagy zöldségeket és más nagyméretű edényeket, dolgokat is.

Válasszon a különböző térfogatú és méretű extra nagy hűtő- és fagyasztókészülékek széles választékából. Például a 70 cm-es hűtő- fagyasztókészüléket, amely akár 19%*-kal nagyobb térfogatot biztosít Önnek.

xxl 70 cm bosch hűtő

A Bosch KGN49 alulfagyasztós szabadon álló hűtőszekrények ilyenek, melyet az onlineMárkaboltokban akár 3 féle színben is megtalál.

kgn49 bosch xxl hűtő

Nézze meg a Bosch KGN49 alulfagyasztós szabadon álló hűtőszekrényeket >>>

38%-al nagyobb tárhely

A Bosch KGN56 típusú szabadonálló hűtőszekrények még nagyobb tárhelyet biztosít az élelmiszertároláshoz. 38%-al nagyobb térfogatnövekedés érhető el vele a hagyományos hűtőkészülékekhez képest.

80 xxl bosch hűtő

70 cm szélessége és 80 cm mélységet a Bosch XXL hűtőknek igazán rugalmas tárolást tesz lehetővé. Az extra nagy kombinált hűtő- fagyasztókészülék kihúzható polcai tökéletes hozzáférést biztosítanak a hátul levő élelmiszerekhez. A szabadonálló hűtő- fagyasztókészülék modellek biztonsági üvegből készült polcait ki lehet húzni, amely különösen megkönnyíti az élelmiszerek behelyezését és kivételét – ezzel egyidejűleg még kiváló áttekinthetőséget is biztosítanak. Emellett a VitaFresh fiókoknak köszönhetően a friss élelmiszerek tárolása biztonságos és tovább is maradnak frissen.

Nézze meg az XXL hűtőszekrények Bosch KGN56 típusait a Hivatalos Forgalmazónál >>>

Extra XXL méretű Bosch hűtőszekrények

Extra XXL hűtőszekrény a Bosch KGN86-os készülékek melyek 86 cm mélyek és 81 cm szélesek. Így akár 69% nagyobb helyet biztosítanak a hagyományos készülékekhez képest. Talál Serie4 és Serie6 felszereltségű hűtőszekrényt is ebben a nagy méretben. LED világítással készültek, és természetesen NoFrost vagyis jegesedémentes készülékek.

Nézze meg a Bosch KGN86 hűtő készülékeket >>>

A fal mellé helyezheti őket!

A legtöbb hűtő- fagyasztókészülék modelleknek kb. 5-10 cm-re kell lenniük az oldalfalaktól, hogy az ajtók és a fiókok nyithatók legyenek, valamint a szellőzés biztosított legyen. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a Bosch szabadonálló hűtő- fagyasztókészülékeket közvetlenül a falak vagy bútorok mellé lehet helyezni. A hűtő szélessége megegyezik a rendelkezésre álló hely méretével.

Nézze meg táblázatom, ahol összehasonlítva láthatja néhány Bosch XXL hűtő adatait!

 

KGN39AlEQ

KGN49AlEP

KGF56PICP

KGN86AlDP

térfogat

368 l

438 l

483 l

631 l

plusz hely

0%*

19%*

31%*

71%*

magasság

200 cm

200 cm

193 cm

186 cm

szélesség

60 cm

70 cm

70 cm

86 cm

mélység

60 cm

60 cm

80 cm

81 cm

Nofrost

van

van

van

van

VitaFresh Plus

van

van

van

van

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt hűtőszekrény kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Spóroljon áramot a hűtőszekrényével

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Ételtárolási gyorstalpaló...

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Jan 06.