Whirlpool mosógép programok

mmosógép program

Melyik mosógép program milyen anyagú, szennyezettségű ruhához ideális? Ismerj meg őket, és a jelzésüket!

Az egyik vezető név a mosógép iparágában a Whirlpool, mely a minőség és innováció elkötelezett híveként számos fejlett programot kínál, hogy a ruhák tisztítása mindig a legmegfelelőbb módon történjen. A különféle mosógép programok segítségével az otthonokban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módját annak, hogy a ruhák mindig frissek és tiszták legyenek. A következőkben bemutatjuk a Whirlpool mosógépek széleskörű programválasztékát, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle anyagot és szennyezettséget hatékonyan tisztítsunk meg.

Ki ne vágyott volna már egy olyan mosógépre, amely szinte észrevétlenül végzi a munkáját?

A Whirlpool Vegyes Szuper Csendes programja pont ezt a célt szolgálja, a mosás folyamán még a centrifugálás során sem zavaróan hangos. Az enyhén szennyezett vagy vegyes szövetek tisztításához kialakított program a pamuttól a műszálig hatékonyan kezeli a ruhákat. A kímélő centrifugálási sebesség még a finomabb anyagoknak is hosszabb élettartamot és színvonalas tisztaságot biztosít. A FreshCare+ opció pedig további frissességet biztosít a mosás után.

A Whirlpool mosógépek széles programválasztéka mindennapi és speciális igényekre egyaránt kiterjed. A programok sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a pamut és műszál keveréktől kezdve a finom selyemig minden típusú ruhát optimális körülmények között tisztítsunk meg.

mosogep jelekVegyes

Ellenálló pamutból, lenvászonból, műszálas anyagból és kevert szövetből készült, enyhén szennyezett vagy normál szennyezettségű ruhák mosásához.

 

 

mosogep jelekPamut

Szokásos mértékben vagy erősen szennyezett, strapabíró pamut ruhanemű.

 

 

mosogep jelek Műszál

Szintetikus szálakból (pl. poliészter, poliakril, viszkóz stb.) vagy kevertszálas szintetikuspamut szálakból készült, közepesen szennyezett ruhák mosására alkalmas. Pamut Normál szennyezettségű vagy erősen szennyezett, tartós pamutruhák mosásához.

 

mosogep jelek Kímélőprogram

Finom anyagok mosásához. Mosás előtt célszerű kifordítani a ruhákat. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon folyékony mosószert a finom anyagokhoz. 20°C Enyhén szennyezett pamutruhák 20 °C-on történő mosásához.

mosogep jelek Gyapjú

 A „Gyapjú” programmal az összes gyapjúruha mosható, még a „csak kézi mosás” jelöléssel rendelkezők is. A legjobb eredmény érdekében használjon különleges mosószert, és ne lépje túl a szennyes maximálisan megengedett súlyát.

 

mosogep jelek Centrifuga & víz le:

 Centrifugálja a ruhákat, majd leüríti a vizet. Ellenálló anyagból készült ruhákhoz. Ha a centrifugálást kihagyja, akkor a mosógép csak leszivattyúzza a vizet.

 

 

mosogep jelek Öblít & centrifuga

Öblít, majd centrifugál. Ellenálló anyagból készült ruhákhoz.

Egyedi programok

Az egyedi programok, mint például az Antiallergén vagy a Baba program, különösen értékesek azok számára, akiknek kiemelt fontosságú az allergének eltávolítása vagy a baba ruháinak és pelenkáinak tisztasága és higiénája.

mosogep jelek Antiallergén

A főbb allergének, így például a virágpor, az atkák, illetve a macska- és kutyaszőr eltávolítására szolgál, a magas hőmérséklettel dolgozó technológiának és az extra öblítéseknek köszönhetően. !A program 60 °C-os hőmérsékleten mos, legalább 30 percen keresztül.  

20°C

Enyhén szennyezett pamutruhák 20 °C-on történő mosásához.

Ingek

Ezt a speciális mosási programot használja különböző anyagból készült különböző színű ingek mosásához, így biztosíthatja azok lehető legjobb kezelését.

Farmer

 A mosás előtt fordítsa ki a ruhákat, és használjon folyékony mosószert.

Ágynemű

Egyetlen programmal kimossa a lepedőt és a törölközőket. Optimalizálja az öblítőszer használatát, időt és energiát takarít meg. Mosópor használatát javasoljuk.

Paplan

 A tollal bélelt mosandókhoz tervezték, például dupla vagy szimpla paplanokhoz, párnákhoz és anorákokhoz. Javasolt az ilyen bélelt mosandókat befordított éllel a dobba tenni, és a dob kapacitásának ¾-ét nem túllépni. Az optimális mosás érdekében folyékony mosószert javaslunk.

Selyem & függöny

 Az összes selyemruha és függöny mosásához ezt a speciális programot ajánljuk. Kifejezetten kényes ruhadarabok mosására szolgáló speciális mosószer használatát javasoljuk. A függönyöket mosáshoz ajánlatos összehajtogatni, majd beletenni egy párnahuzatba vagy mosózsákba.

Baba

A speciális program eltávolítja a tipikusan csecsemők által okozott szennyeződéseket, valamint az összes mosószermaradékot a pelenkákból a csecsemők érzékeny bőrének allergiás reakcióktól való megóvása érdekében. Ezt a programot arra tervezték, hogy nagyobb mennyiségű víz és a mosószerhez adott különleges fertőtlenítő adalékanyagok használatával csökkentse a baktériumok számát.

Plüssjáték

Ez egy speciális program, amellyel portalaníthatja és kimoshatja a plüssjátékokat.

Állat ruházat

Ez a program tökéletes, ha állatszőrt szeretne eltávolítani a kisállatok fekhelyeiből és tárgyaiból.

Multi color

Ez a program többszínű darabok mosására, illetve különböző színű termékek együttes mosására való. A program garantálja a színmegóvást, és 20 °C-on 40 °C-nak megfelelő hatékonysággal mos. Színes ruhákhoz és alacsony hőmérséklethez való mosószer használata javasolt.  ! Minden esetben javasolt különválasztani a kifakult ruhákat és az új ,először mosott színes ruhákat.

Folteltávolítás

 Ez a program erősen szennyezett, színtartó színes ruhákhoz használható. A standard osztálynál magasabb mosási osztályt biztosít. A program használatakor ne tegyen a mosógépbe különböző színű ruhákat. Mosópor használatát javasoljuk. Makacs foltok esetén speciális adalékokkal végzett előkezelést javaslunk.

Környezettudatosság és Hatékonyság: Whirlpool Eco Program

Az energia- és vízhatékonyság ma már alapkövetelmény a háztartási készülékek terén. A Whirlpool Eco programjai ezt a célt szolgálják, lehetővé téve a normál szennyezettségű ruhák tisztítását alacsonyabb hőmérsékleten, ezzel is csökkentve az energiaköltségeket és ökológiai lábnyomunkat.

mosogep jelek Eco 40–60

Normál szennyezettségű pamutruhák mosásához, amiket 40 °C vagy 60 °C-on, ugyanabban a programban kell együtt mosni. Ez a normál pamutprogram, és ez a leghatékonyabb a víz- és energiafogyasztás szempontjából. Teljes töltet 45’ Teljes töltetnyi, közepesen szennyezett pamutruhák mosására alkalmas, 45 perc alatt.

Gyorsprogramok

A mai világban az idő a legnagyobb kincsünk, így a Whirlpool többféle gyorsprogrammal is szolgálja a vásárlóit!

mosogep jelek Gyorsprogram 30'

 Enyhén szennyezett ruhák gyors mosásához. Ez a program csak 30 perces, így idő- és energiatakarékos. Gőzfrissítés 20’ A program befejezése után a ruhák nedvesek lesznek, ezért javasoljuk, hogy akassza fel őket szárítani (2 kg, nagyjából 3 darab).

 

mosogep jelek Teljes töltet 45’ 

Teljes töltetnyi, közepesen szennyezett pamutruhák mosására alkalmas, 45 perc alatt.

 

 

mosogep jelek Gőzfrissítés 20’ 

Ez a program a kellemetlen szagok eltávolításával és a szövet lazításával felfrissíti a ruhákat. Csak száraz (és nem piszkos) darabokat tegyen a gépbe, és válassza ki a programot. A program befejezése után a ruhák kissé nedvesek lesznek, ám néhány perc elteltével már hordhatók. A „Gőzfrissítés 20’ ” program megkönnyíti a vasalást. ! Ne töltsön be öblítőt vagy mosószert.

Mindegyik mosógép használati utasításában megtalál egy táblázatot, amely tartalmazza, hogy hány kg ruhához ideális, mennyi ideig mos a mosógép, milyen maximális centrifuga beállítást tud hozzárendelni, lehet-e előmosást indítani az adott programhoz

A táblázatban a mosógép program jeleket is megtalálja, így a mosógép kijelzőjén könnyedén beazonosíthatja.

mosógép programok, jelzések

A Whirlpool mosógép programok sokoldalú választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb tisztítási módot. Legyen szó finom selyemről, gyapjúról, vegyes szövetekről vagy éppen erősen szennyezett ruhákról, a Whirlpool programok segítségével a ruhák mindig frissek, tiszták és a legmegfelelőbb módon kezelve kerülnek ki a mosógépből. Az elkötelezettség az innováció és a minőség iránt azoknak a modern háztartásoknak is megkönnyíti az életét, amelyek mindig tökéletes eredményeket szeretnének elérni a ruhatisztítás terén.

Nézze meg  a Whirlpool onlinMárkabolt mosógépeit >>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Megéri többet költeni egy mosógépre? Részletesen átbeszéljük!

A legjobb mosógépet keresi? Szakértői vélemény

Ön hány fokon szokta mosni ruháit? 40, 60, vagy 30 fokon kell mosni?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 17.

Whirlpool mosógép termékajánló